SK Karviná – Poruba 2011 2:8 (kon.) | Řisuty – Nymburk 4:5 (po pr.) | Nový Jičín – Přerov 2:5 (kon.)
Technika Brno – SHK Hodonín 4:0 (kon.) | Val. Meziříčí – Frýdek-M. 5:4 (kon.) | Opava – Břeclav 0:1 (kon.)
Sokolov – Pelhřimov 7:6 (po pr.) | Bílina – Žďár n/S 2:4 (kon.) | Jindř. Hradec – Mor. Budějovice 0:1 (kon.)
Jablonec n/N – Kolín 3:2 (po pr.) | Trutnov – Klatovy 4:3 (kon.) | Kobra – Děčín 6:3 (kon.)
Vrchlabí – Tábor 3:2 (po pr.)
konec
HC Technika Brno
4:0 (3:0, 0:0, 1:0)
SHK Drtiči Hodonín
Sobota 08.11.2014, 17:00 • Sportcentrum Lužánky • 2. liga skupina Východ
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:27
    Nejlepší střelec domácích hráčů Petr Jurča byl nyní sám před Kotvanem. Z pravého kruhu však netrefil branku tak, jak by si on, i fanoušci na halách za Lužánkami, přáli.
     
    54:26
    Technika právě vstřelila branku!
    Velký podíl na čtvrté brance brněnských hokejistů nese Karel Benýšek, který projel půlku hřiště a poslednímu hostujícímu bekovi nasadil krásnou kličku. Tváří v tvář Kotvana sice nepřekonal, zpoza brány však našel skvěle najetého JIŘÍHO ČTVRTNÍČKA, pro kterého již nebyl problém trefit odkrytou klec. Asistence: Karel Benýšek, Michal Brzobohatý.
     
    51:21
    Michal Brzobohatý mohl dorážet puk do prázdné brány. Na hranici brankoviště však pouze promáchl. Škoda pro domácí celek.
     
    37:22
    Uvidíme patnáct sekund hru pět na tři. Vyloučen David Havíř (TEC) rovněž za podražení.
     
    35:37
    Po delší době se přesilové hry dočkali také hodonínští Drtiči. Na opačné straně od střídaček si na dvě minuty odpočine Filip Vrba (TEC) za podražení.
     
    33:13
    Hosté se také dopustili technického přestupku – příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Radoslav Smetana (HOD).
     
    33:00
    Ĺubomír Škápik hledal volného spoluhráče mezi kruhy, který už už zakončoval do prázdné brány. V poslední chvíli domácí vložili hůl do, jinak výborné, přihrávky.
     
    29:44
    Oldřich Heža se po chybě hostů řítil sám na Kotvana, ten ho však skvěle vychytal. Následně šli domácí do přečíslení tři na jednoho, ale zakončení také nedopadlo úplně podle jejich představ a stav se tedy dále nemění.
     
    28:00
    Tým VSK Technika Brno se špatně domluvil při střídání a na ledě bylo zároveň šest hráčů. Trest odpyká Peter Bustin (TEC).
     
    24:27
    Za podražení si dvě minuty odpyká kapitán hostů Petr Peš (HOD).
     
    22:52
    Neskutečné! Lukáš Vrba byl zcela sám před Novákem. Dělal ještě kličku, ale ani nadvakrát nepropasíroval puk za skvěle chytajícího domácího gólmana. To byla tutovka.
     
    19:59
    Technika právě vstřelila branku!
    Tak tomu se říká načasování! Tři desetiny sekundy před koncem první třetiny vedou brněnští hokejisté již o tři branky. Po sérii dobrých šancí to vypadalo, že se již Drtiči ubrání, avšak ONDŘEJ LÁTAL byl proti. Nechytatelnou střelou od modré čáry poslal hosty do kabin se stavem 3:0. Asistence: David Havíř, Petr Jurča
     
    17:48
    Hostující kapitán Peš prověřil Nováka střelou do horních pater branky. Ten však předvedl jistý zákrok a ramenem kotouč vyrazil. Slibná šance.
     
    12:23
    Technika právě vstřelila branku!
    A dvojnásobná výhoda je využita! Střela od modré čáry v podání PETRA ŠTINDLA skončila až za zády bezmocného Kotvana. Asistence: David Havíř, Petr Jurča.
     
    11:40
    Potrestán je další hráč hodonínských Drtičů a uvidíme 1:17 dlouhou přesilovou hru domácích. Potrestaným hráčem je Petr Pokorný (HOD).
     
    10:57
    Uvidíme první přesilovou hru domácího celku. Na trestnou lavici putuje Zdeněk Kučera (HOD) za podražení.
     
    08:20
    Piskoř se ocitl zcela sám před Novákem. Zcela volnou polovinu brány však trefit nedokázal. Domácí gólman se navíc skvěle přemístil a střelu hodonínského forvarda zneškodnil.
     
    07:28
    Za vysokou hůl putuje na dvě minuty za katr Tomáš Klimeš (TEC). Hosté si zahrají první přesilovou hru utkání.
     
    06:55
    Technika právě vstřelila branku!
    ONDŘEJ BRZOBOHATÝ se ocitl úplně sám mezi kruhy a po nádherné přihrávce od Petera Bustina měl před sebou pouze hostujícího gólmana. Toho se mu sice napoprvé překonat nepodařilo, následná bekhendová dorážka už však skončila za zády bezmocného Kotvana. Asistence: Peter Bustin

    Matěj Laža

    Branky a nahrávky: 7. Brzobohatý (Bustin), 13. Štindl (Havíř, Jurča), 20. Látal (Havíř, Jurča), 55. Čtvrtníček (Benýšek, Brzobohatý)


    HC Technika Brno: Novák (Chvátal) – Habrovec (C), Vrba, Klimeš, Štindl, Maršálek, Havíř, Koukal – Látal, Pargač, Jurča, Brzobohatý, Benýšek, Bustin, Čtvrtníček, Zábranský, Heža. Trenér: Roman Kaňkovský.
    SHK Drtiči Hodonín: Kotvan (Rozum) – Dufek, Prčík, Pokorný, Škápik, Zapletal, Nedvěd, Polesný – Zezula, Kučera, Tomi, Smetana, Peš (C), Kuba, Piskoř, Sajdl, Jurásek, Vrba, Charvát. Trenér: Jan Prčík.

    Rozhodčí: Slavka – Kříž, Otáhal

    Diváci: 199
    bahis siteleri