Olomouc – Vsetín 5:2 (kon.)
konec
HC Olomouc
5:2 (1:1, 2:1, 2:0)
VHK ROBE Vsetín
Sobota 08.11.2014, 10:30 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    57:42
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí ujížděli hned ve třech proti jednomu a na konci celé akce Olomouce byl MATĚJ ZABLOUDIL, jenž poslal touš do pravého horního růžku Bechného brány. Asistence: Dominik Marek, Miroslav Kuba.
     
    53:22
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Štefka zavezl touš do útočného pásma, kde obkroužil hostující klec, aby nahrál puk na modrou k JAROSLAVU ŠKODOVI, který jej nahodil směrem na Bechného, jenž zcela nic neviděl a puk mu propadl k jeho levé tyči. Asistence: Jan Štefka, Dominik Hajšman.
     
    35:05
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín využívá přesilovou hru! Nedáš dostaneš tedy zaplatilo na druhé straně, protože po obrovské příležitosti Heži hráli hosté přesilovou hru, ve které Ševčík nabil na modré KAMILU RÝPAROVI, jehož dělovka skončila až za zády Šoustala. Asistence: Ondřej Ševčík, David Kovář.
     
    23:14
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Jenže Mora se velice rychle dostala do svého útočného pásma, kde Malý přihrál mezi kruhy zcela volnému JIŘÍMU HORÁKOVI, který si tváří v tvář poradil i s Bechným, kterému propasíroval touš mezi jeho betony. Asistence: Tomáš Malý, Jakub Metelka.
     
    20:43
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí kapitán nyní sebral veškerou zodpovědnost na sebe, protože si s pukem vybruslil z vlastního obranného pásma a dostal se s ním až za bránu Vsetína, odkud nakonec i zasunul touš za záda Bechného. Asistence: Patrik Říčka.
     
    16:19
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Hosté se dokonce prosazují ihned po konci svého oslabení, kdy Kovář nahrál ve středním pásmu ONDŘEJI ŠEVČÍKOVI, jenž jen vjel do útočného pásma a ihned vystřelil a jeho střela zapadla do levého horního růžku domácí klece. Bez asistence.
     
    03:55
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora využívá přesilovou hru! JAN ŠTEFKA se z pravé strany prokličkoval až mezi kruhy, odkud vystřelil a jeho pokus ještě tečoval jeden z bránících hráčů a touš následně zapadl přesně pod břevno Bechného brány. Asistence: Jaroslav Škoda.

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 4. Štefka (Škoda), 21. Štefka (Říčka), 24. Horák (Malý, Metelka), 54. Škoda (Štefka, Hajšman), 58. M. Zabloudil (Marek, Kuba) – 17. Ševčík, 36. Rýpar (Ševčík, Kovář)


    HC Olomouc: Šoustal (Pospíšil) – M. Zabloudil, Kališ, Štefka (C), Štreit, Metelka, Klvaňa, Beutl, Škoda, Heža, Spurný, Hajšman, Z. Zabloudil, Horák, Marek, Říčka, Husták, Malý, Beier, Kuba.
    VHK ROBE Vsetín: Bechný (Herman) – Bártek, J. Weintritt, Ševčík, Vodák, Rýpar, Abazaj, Toman, Lainka (C), Humplík, Gharibyar, M. Weintritt, Kostka, Jochymek, Kovář, Janošek.

    Rozhodčí: Cik – Doležel, Nazad

    Diváci: 78
    bahis siteleri