Boston – New Jersey 4:2 (kon.) | Carolina – Calgary 4:1 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
4:1 (1:1, 2:0, 1:0)
Calgary Flames
Úterý 11.11.2014, 01:05 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:16
    Pěkná akce Tlustého jenž si najel na osu hřiště a předložil kotouč lépe postavenému Terrymu, toho výborně vychytal Hiller.
     
    53:45
    Domácí si zahrají třetí přesilovou hru. Dvě minuty dostal Kris Russell, jenž podrazil Skinnera.
     
    53:45
    Domácí mohli vystavit definitivní pečeť na své výhře. Sjomin však ve stoprocentní šanci trefil pouze tyčku. Ruskému útočníkovi snad není přáno vstřelit v této sezoně branku. Nejplacenější hráč Hurikánů zatím čeká na svou úvodní trefu v sezoně.
     
    52:49
    Následně se však dostali hosté do přečíslení tři na jednoho, odkrytou klec netrefil Engelland. Zřejmě definitivně tak zhasly naděje Plamenů na srovnání.
    GLEASON - 4:1
     
    49:10
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do trháku. Hiller se nepohodl za bránou s Giordanem. Toho využil Skinner, zmocnil se kotouče, našel před bránu najíždějícího TIMA GLEASONA, který počtvrté rozjásal PNC arénu v Raleighu. Asistence: Jeff Skinner.
     
    45:37
    Oddechový čas si vyžádal trenér Calgary Bob Hartley.
     
    43:29
    Skinner zakončil svůj nebezpečný brejk střelou do betonu Hillera, od něhož se odrazil kotouč na najíždějícího McClementa, ten trefil tyčku!
     
    41:29
    Byron našel před bránu najíždějícího Glencrosse, jenž tváří v tvář Warda nepřekonal.
     
    38:44
    Domácí si zahrají dnes druhou přesilovou hru Dvě minuty za držení hole dostal Markus Granlund. Tu první využili domácí po šesti vteřinách.
    SKINNER - 3:1
     
    32:15
    Carolina právě vstřelila branku!
    Pasáž bez šancí rázně utnul JEFF SKINNER. Ten najížděl do pravého kruhu, čehož si všiml Sjomin a svému kanadskému spoluhráči přihrál do jízdy, Skinner následně střelou zápěstím překonal Hillera a připisuje si na své konto jubilejní stou branku v NHL! Asistence. Alexander Sjomin, Justin Faulk.
     
    26:50
    Následně druhá formace Calgary usilovala o gól. Ani Gaudreau a ani Granlund však Warda ve skrumáži nepřekonali.
    FAULK - 2:1
     
    24:50
    Carolina právě vstřelila branku!
    Setoguchi se na trestné lavici nestačil ani pořádně usadit a už může se sklopenou hlavou vyrazit zpátky na střídačku. Po vyhraném vhazování si sjel téměř na osu hřiště JUSTIN FAULK a svou ránou prostřelil Hillera. Hurikáni poprvé v zápase vedou. Asistence: Riley Nash.
     
    24:46
    První formace Caroliny si vysloužila první přesilovou hru pro domácí tým. Devin Setoguchi fauloval Sjomina a míří za katr.
     
    23:18
    Na druhé straně se kotouč odrazil na Gerbeho, jenž v těsné blízkosti Hillerovy svatyně mířil nejprve do betonu švýcarského gólmana a následně mimo bránu.
     
    22:50
    A další dobrá šance Calgary, tentokrát Brodie pálil pouze do levého betonu Warda, následně se kotouč odrazil na Boumu, jenž v dobré pozici domácího brankáře nepřekonal.
     
    21:50
    Tlak Plamenů vyústil ve vyloženou šanci, snad Markus Granlund objel bránu a Warda u levé tyčky zastoupil jeden z obránců.
    BOYCHUK - 1:1
     
    17:30
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácím se nakonec povedlo zvýšenou aktivitu přetavit ve vyrovnávací branku. ZACH BOYCHUK vyrazil do protiútoku, v tísni vypálil z levého kruhu takřka z nulového úhlu. K překvapení všech se nakonec kotouč odrazil od Hillera do brány. Švýcarský brankář, který byl v minulých zápasech velkou oporou svému mužstvu, nyní nemá úplně čisté svědomí. Asistence: Justin Faulk, Andrej Sekera.
     
    16:07
    V první vyložené šanci Caroliny se ocitl Jeff Skinner. Dvaadvacetiletý mladík číhal u pravé tyčky brány Calgary, odrazil se k němu kotouč od mantinelu, následně měl před sebou odkrytou bránu, skvělým obranným zákrokem však odvrátil hrozbu vyrovnání Markus Granlund.
    JONES - 0:1
     
    13:07
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Hosté však početní převahu o dvou mužích k dosažení branky nepotřebovali. Prosazují se i v klasické početní výhodě. Typickou přesilovkovou kombinaci zakončil po dobré přihrávce Glencrosse před bránou čekající DAVID JONES, který tak svým druhým gólem v sezoně otevírá skóre utkání. Asistence. Curtis Glencross, Mark Giordano.
     
    11:58
    Zápas nyní může oživit první přesilová hra zápasu. Tu si zahrají hosté. Dvě minuty za podražení dostal nejplacenější muž Caroliny Alex Sjomin.
     
    04:08
    Bollig vybruslil zpoza brány až před Warda, který si připsal první důležitý zákrok zápasu.

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 18. Boychuk (Faulk, Sekera), 25. Faulk (Nash), 33. Skinner (Sjomin, Faulk), 50. Gleason (Skinner) – 14. Jones (Glencross, Giordano)


    Carolina Hurricanes: Ward (Chudobin)- Sekera, Faulk, Harrison, Gleason, Liles, Hainsey – Skinner, Staal, Sjomin – Gerbe, Nash, Lindholm – Terry, Rask, Tlustý – Boychuk, McClement, Dwyer
    Calgary Flames: Hiller (Rämo) – Brodie, Giordano, Wideman, Russell, Engelland, Šmíd – Jones, Monahan, Glencross – Hudler, Granlund, Gaudreau – Setoguchi, Byron, Reinhart – Jooris, Bouma, Bollig

    Rozhodčí: Deworski, Rehman – Galloway, Mach

    Diváci: 9906
    bahis siteleri