K. Vary – Loko Jaroslavl 4:0 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
4:0 (2:0, 1:0, 1:0)
Loko Jaroslavl
Úterý 11.11.2014, 18:00 • KV Arena • MHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:07
    Puk skvěle do útočné třetiny zavezl Gríger a Harkabus ho následně přihrál před branku, kde měli domácí několik šancí. Nakonec se ke střele dostal Gríger, ten však rozpohybovaného Krasotkina nepřekonal.
     
    57:26
    Až teď hosté ukazují, co v sobě mají. Teď ujížděl obraně soupeře Kulagin, ale na Fučíka si zkrátka střelou z kruhu nepřišel.
     
    55:05
    Je tu další vyloučení. Za držení si odchází svůj trest odpykat Joel Röthlisberger (KVA).
     
    53:01
    Další velká klika pro domácí. Skvělou střelou se prezentoval Sidorov, který trefil břevno branky překonaného Fučíka.
     
    52:06
    A je tu vyloučení na straně domácích. Sudímu se příliš nezdál zákrok Tomáše Dvořáka (KVA).
     
    50:25
    Tak teď měli domácí velké štěstí. Puk nahazovaný před branku soupeřem si za Fučíkova záda málem bruslí srazil Šimek. Fučík však domácí opět zachránil.
     
    47:01
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Protiútok domácích končí další brankou. Poté co po střele Orsága Krasotkin nevěděl, kde má puk, který se od něj odrazil k JAKUBU VRÁNOVI, který trefil přesně do šibenice. Asistence: Jakub Orság, Tomáš Rubeš
     
    46:17
    Hosté jsou v plném počtu, ale ještě před tím měl obrovskou šanci v brankovišti Tomáš Harkabus.
     
    44:18
    Vyloučení na straně hostů. Odchází Turčaninov (LKJ).
     
    43:51
    Puk se odrazil k Čerepanovi, který stál nikým neatakován na modré a před ním bylo volno. Fučík však tváří v tvář střelcovi uspěl.
     
    42:18
    Jakub Vrána objel branku a následně před ní pěkně nahrál, avšak kotouč minul hokejky všech hráčů. Domácí nevyužili další dobrou příležitost.
     
    37:35
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie využívá přesilovou hru. Dlouhou dobu domácí pouze kombinovali a snažili se Krasotkina rozhýbat. Nakonec se nejproduktivnější karlovarské trio prosadilo. A jedna z mála střel v početní výhodě skončila za zády brankáře. Autorem branky je DAVID GRÍGER. Asistence: Tomáš Harkabus, Matěj Zadražil
     
    36:42
    Na chvíli si domácí vyzkouší i hru proti třem. Vyloučen je za hákování Kononov (LKJ).
     
    35:03
    Poprvé se ve druhé části bude vylučovat také na straně hostů. Na trestnou lavici odchází Roman Manuchov (LKJ).
     
    32:19
    To se jim však zatím nedaří. Navíc při pokusu o vyhození kotouče zpoza branky, trefil Tomáš Dvořák (KVA) pouze síť nad mantinelem, což znamená dvouminutové vyloučení.
     
    27:40
    Vyloučen je Jakub Vrána (KVA), verdikt rozhodčího zní, hákování!
     
    24:28
    A je tu první přesilovka hostů. Vyloučen je za podražení David Gríger (KVA).
     
    18:49
    Několik velkých šancí dokázali promarnit během chvíle domácí. Největší asi Gríger, který minul puk ve finální fázi, před polo-odkrytou brankou.
     
    17:48
    A je tu další vyloučení, poté co se hosté ocitli pod dalším velkým tlakem, musel se Michail Sidorov (LKJ) uchýlit k nedovolenému zákroku.
     
    16:12
    Na straně domácích je podle domácího publika vyloučen nevinný Harkabus (KVA), který se bít nechtěl. Ze strany hostů si odpočine ruský lev Roman Manuchov (LKJ).
     
    16:12
    Velká mela před brankou hostů. Domácí dostali puk do brankoviště, kde doráželi a doráželi. Po odpískání se na domácího hráče vrhl jeden ze soupeřů.
     
    13:57
    Nádherná individuální akce v podání Osmíka, který si z vlastního pásma skvěle vyjel a díky své rychlosti se dostal na útočnou polovinu, kde nikým neatakován z kruhu vystřelil do brankářova ramena.
     
    12:16
    Nejproduktivnější karlovarský hráč měl teď na holi skvělou příležitost navýšit vedení, avšak Krasotkinův beton byl proti.
     
    02:38
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A rychlý nástup Vlčí smečky do utkání se vyplácí, hosté se ani nezahřáli a podruhé v utkání už musí kotouč lovit ze své sítě, tentokráte po úspěšné střele JAKUBA ORSÁGA. Bez asistence
     
    01:33
    A domácí stále útočí. Hosté jsou pod tlakem a poté co stál David Gríger, slovenský forward, tváří v tvář Krasotkinovi, mohou být rádi, že prohrávají pouze o gól.
     
    00:27
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A z následujícího protiútoku rovnou využívají. Skvěle sehraný brejk a výborné zakončení MARTINA KOHOUTA, posílá domácí do rychlého vedení. Asistence: Matěj Zadražil

    Daniel Kot

    Branky a nahrávky: 1. Kohout (Zadražil), 3. Orság, 38. Gríger (Harkabus, Zadražil), 48. Vrána (Orság, Rubeš)


    HC Energie Karlovy Vary: Fučík (Kuchař) – Dvořák, Šimek, Šafář, Michálek, Běhal, Röthlisberger, Weinhold – Harkabus, Zadražil, Gríger, Beránek, Táborský, Rubeš, Kohout, Osmík, Hroch, Orság, Molnár, Vrána.
    Loko Jaroslavl: Krasotkin (Maxim Sidorov) – Michail Sidorov, Jelenin, Cvetkov, Chisamutdinov, Čerepanov, Manuchov, Turčaninov, Meljakov – Kulagin, Alexejev, Kononov, Iljenko, Jurtajkin, Jesajan, Čvančikov, Krikuněnko, Kolonistov, Ryžkov, Mokšancev, Polunin.

    Rozhodčí: Prokuratov – Belko, Kokrment.
    bahis siteleri