Bohemians - NE – Vítkovice 1:5 (kon.) | Ne – ELITE PRAHA 11:3 (kon.) | Bonusia Ostrava – Liberec 1:6 (kon.)
Židenice – Jičín 6:1 (kon.) | Olomouc – Chodov 2:7 (kon.) | Tatran – Královské Vinohrady 5:3 (kon.)
konec
FbŠ pipni.cz Bohemians
1:5 (1:2, 0:1, 0:2)
1. SC TEMPISH Vítkovice
Sobota 15.11.2014, 15:00 • SH Děkanka • ČEZ Extraliga žen
     
    53:06
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hned vzápětí ale našla Ratajová krásným pasem z rohu hůl PETRY MANDÁTOVÉ, která střelou do poloodkryté branky navyšuje vítkovické vedení. asistence: Denisa Ratajová.
     
    48:10
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Po dlouhé době jsme mohli vidět střelu na branku a hned je to gól. DENISA FERENČÍKOVÁ stála ve správný čas na správném místě a slaví dnešní druhý zásah. Asistence: Denisa Ratajová.
     
    34:38
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Z následného protiútoku navyšují Vítkovice své vedení. Ferenčíková vyslala do úniku po křídle HANU SLÁDEČKOVOU, kterou na poprvé vychytala Kreisingerová, ale drobná reprezentační útočnice se dostala k dorážce a tentokrát už se nemýlila. Asistence: Denisa Ferenčíková.
     
    18:49
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Pěkná kombinace hostujících hráček končí druhou brankou. Finální fázi celé akce obstarala Léblová, po jejíž přihrávce prostřelila Kreisingerovou KLÁRA KOCIÁNOVÁ. Asistence: Monika Léblová.
     
    17:54
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Jak se využívá přečíslení ukázaly teď Vítkovice. Po přihrávce Ratajové vstřelila vyrovnávací branku DENISA FERENČÍKOVÁ. Asistence. Denisa Ratajová.
     
    03:33
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    První střela domácích na branku končí gólem. BARBORA BURDOVÁ spíše jen nastřelovala míček dopředu, ten ale k překvapení všech propadl Kubíčkové mezi rukama a Bohemians se tak velmi snadno dostávají do vedení. Asistence: Lucie Šindelářová.

    Lukáš Vacuška

    Branky a nahrávky: 4. Burdová (Šindelářová) – 18. Ferenčíková (Ratajová), 19. Kociánová (Léblová), 35. Sládečková (Ferenčíková), 49. Ferenčíková (Ratajová), 54. Mandátová (Ratajová)


    FbŠ pipni.cz Bohemians: Kreisingerová (Zelená) – Chełstowska, Hyršlová, Nguyenová, Šindelářová, Poláková, Šmídová, Reischlová, Divišová, Benešová, Ludvíková, Veselá, Jarešová, Burdová, Hnátová, Bočanová
    1. SC TEMPISH Vítkovice: Kubíčková (Ranochová) – Šupáková, Šrotová, Halfarová, Karkošková, Ferenčíková, Klapitová, Mandátová, Pastušková, Hložanková, Sládečková, Léblová, Kociánová, Ratajová, Vobořilová, Paloncyová, Laitinenová

    Rozhodčí: Jan Drška, Jiří Meisner

    Diváci: 90