Bohemians - NE – Vítkovice 1:5 (kon.) | Ne – ELITE PRAHA 11:3 (kon.) | Bonusia Ostrava – Liberec 1:6 (kon.)
Židenice – Jičín 6:1 (kon.) | Olomouc – Chodov 2:7 (kon.) | Tatran – Královské Vinohrady 5:3 (kon.)
konec
ESA logistika Tatran Střešovice
5:3 (1:0, 1:2, 3:1)
TJ Sokol Královské Vinohrady
Sobota 15.11.2014, 20:00 • SH TJ Tatran Střešovice • ČEZ Extraliga žen
     
    57:24
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Hostující tým ještě vykřesává poslední naději. Z hranice velkého brankoviště poslala míček za záda Novákové TEREZA TRUNEČKOVÁ. Asistence: Barbora Reichová.
     
    56:09
    Tatran právě vstřelil branku!
    Na druhé straně ale přichází trest v podobě gólu z hole BARBORY ZABAVSKÉ, která tak zkompletovává hattrick po individuální akci. Bez asistence.
     
    50:28
    Tatran právě vstřelil branku!
    Faul Tvrzníkové je potrestán a to konkrétně BARBOROU ZABAVSKOU, která tak využívá přesilovou hru Tatranu.
     
    40:27
    Tatran právě vstřelil branku!
    Střešovickým ženám skvěle vychází vstup do závěrečné periody. STřelu Zabavské sice ještě Velčická vyrazila, ale na následnou dorážku DANIELY REINDLOVÉ byla krátka. Asistence: Barbora Zabavská.
     
    39:11
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Vedení ale Střešovicím dlouho nevydrželo. Hned z následného protiútoku se z bezprostřední blízkosti prosazuje BRABORA REICHOVÁ. Asistence: Barbora Šádková.
     
    38:51
    Tatran právě vstřelil branku!
    Matěvosová poslala míček na mantinel, kde ho v osobním souboji vybopjovala BARBORA ZABAVSKÁ, která se otočila kolem své soupeřjy a prostřelila Velčickou. Asistence: Liana Matěvosová,
     
    29:08
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Tak tohle si kapitánka domácího celku za rámeček určitě nedá. Dezorientovaná na velkém brankovišti před vlastní brankou zametla rozehrávku Vinohrad ze standardní situace přesně za Novákovou BARBORA BERANOVÁ. SKV by to snad lépe nedovedlo.
     
    03:50
    Tatran právě vstřelil branku!
    Jako první se ujímá vedení domácí Tatran. Zabavská našla přesnou přihrávkou DANIELU REINDLOVOU, která prostřelila Velčickou. Asistence: Barbora Zabavská


    Hledáme zpravodaje pro tým ESA logistika Tatran Střešovice. Více informací zde.


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Sokol Královské Vinohrady. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 4. Reindlová (Zabavská), 39. Zabavská (Matěvosová), 41. Reindlová (Zabavská), 51. Zabavská, 57. Zabavská – 30. Beranová (vla.), 40. Reichová (Šádková), 58. Trunečková (Reichová)


    ESA logistika Tatran Střešovice: Nováková (Blahutová) – Vachušková, Sequensová, Köhlerová, Rendlová, Nemravová, Válková, Tvrzová, Zabavská, Beranová, Matěvosova, Chaloupková, Čermáková, Kramperová
    TJ Sokol Královské Vinohrady: Velčická (Máčilová) – Petřeková, Hyršlová, Schwarzová, Sladkovská, Tvrzníková, Reichová, Kotíková, Honzová, Strejcovská, Trunečková, Jiříčková, Valášková, Komorousová, Šádková, Fialová

    Rozhodčí: Jaroslav Drška, Jiří Meisner