Liberec – Dukla Praha 2:1 (kon.) | Hr. Králové – Jihlava 3:5 (kon.) | Slovácko – Slavia 0:2 (kon.)
Znojmo – Č. Budějovice 1:0 (kon.)
konec
1.FC Slovácko
0:2 (0:2)
SK Slavia Praha
Pondělí 17.11.2014, 13:30 • Na Bělince, Kunovice • Juniorská liga
Předzápasové kurzy
     
    83
    Hosté vstřelil ze standardní situace třetí branku Bejblem, který byl zapomenutý na zadní tyči, branka však neplatila, protože pomezní rozhodčí signalizoval ofsajd.
     
    79
    Michna nacentroval míč do vápna, kde se ke střele dostal Michal Petrucha, který v oblasti penalty branku Slavie z voleje přestřelil.
     
    78
    Třetí střídání Slovácka. Hřiště opustil Michal Groulík a nahradil ho Dan Fojtášek.
     
    74
    Jakub Petr dostal přihrávku za obranu Slovácka, udělal vybíhajícímu Nemravovi kličku a balon poslal z úhlu jen do boční sítě.
     
    73
    Po velmi dobrém centru chyběl Šumulikoskému krok, aby dopravil balon do branky.
     
    71
    Druhé střídání Slovácka. Filipa Rusňáka nahradil Lukáš Michna.
     
    65
    Domácí fotbalisté mohli snížit na rozdíl jedné branky. Ve stoprocentní šanci se ocitl Filip Rusňák, kterému však v poslední možné chvíli odrazil balon jeden z hostujících hráčů.
     
    61
    Obě mužstva vystřídala. V sestavě Slavie to byla druhá změna, Marka Brože vyměnil Tomáš Valenta a u Slovácka Jana Pilku nahradil Roman Haša.
     
    55
    František Mysliveček poslal míč technicky k tyči, u které byl včas Nemrava a balon skvěle vyrazil na rohový kop.
     
    54
    Jan Peterka se snažil obejít Petruchu, jenž mu nastavil tělo a hostující hráč upadl. Michalovi Petruchovi se verdikt sudího nelíbil a utrousil směrem k rozhodčímu nějaké hanlivé slovo, za což viděl žlutou kartu.
     
    46
    Slavia poprvé vystřídala. Jana Möglicha vyměnil Jakub Zámečník.
    FOJTÁŠEK vlastní - 0:2
     
    45
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté přidávají druhou branku. Jakub Petr dostal dobrou přihrávku za obranu Slovácka a zpětnou přihrávkou hledal na druhé straně svého spoluhráče. ROBIN FOJTÁŠEK ve snaze odkopnout míč, jej smolně nasměřoval přesně k tyči, což Nemrava nečekal a ani nezasáhl.
    MYSLIVEČEK - 0:1
     
    42
    Slavia právě vstřelila branku!
    Na konci poločasu jde Slavie do vedení. V pokutovém území si domácí obrana nepohlídala FRANTIŠKA MYSLIVEČKA, který balon uklidil do branky na zadní tyč.
     
    37
    Po centru Kűbla se do zakončení dostal Šumulikoski, který už překonal Řeháka, který ještě konečky prstů stačil zasáhnout v poslední chvíli a balon dostat před čáru.
     
    29
    František Mysliveček zahrál standardní situaci, Dostál v pokutovém území míč prodloužil na zadní tyč, kde byl dříve Bejbl a balon dobře trefil, brankář Nemrava se vyznamenal a balon vyrazil, branka by stejně neplatila, protože pomezní rozhodčí signalizoval ofsajd Bejbla.
     
    19
    V další dobré šanci se ocitl Janečka, jeho střela těsně nad zemí šla necelý metr vedle pravé tyče.
     
    17
    Na opačné straně domácí fotbalisté budou zahrávat volný přímý kop. Valenta na kluzkém terénu vypálil nebezpečnou střelu, který před brankářem Řehákem sklouzla a míč tak nabral větší razancí a slavistický gólman měl co dělat, aby ránu vytěsnil mimo tři tyče.
     
    10
    Hosté si málem dali vlastní branku po přízemním centru Kűbla, Souček ve skluzu nastřelil Dostála, od kterého balon putoval jen těsně vedle levé tyče.

    Tomáš Kučera

    Branky: 42. Mysliveček, 45. Fojtášek (vla.)

    Karty:   54. Petrucha (SLO)


    1.FC Slovácko: Nemrava – Peš, Pilka (61. Haša), Petrucha, Šumulikoski, R. Fojtášek, Kűbl, Rusňák (71. Michna), Janečka, Groulík (78. D. Fojtášek), Valenta
    Náhradníci: Kohoutek – Fojtášek, Haša, Michna, Prajza

    SK Slavia Praha: Řehák – Dostál, Möglich (46. Zámečník), Bejbl, Souček, Brož (61. Valenta), Mysliveček, Peterka, Salašovič. Petr, Fialka
    Náhradníci: Soukup – Zámečník, Pecháček, Valenta

    Rozhodčí: Julínek – Caletka, Sedláček

    Diváci: 76
    bahis siteleri