Čerepovec – CSKA Moskva 0:3 (kon.) | Soči – Čeljabinsk 4:1 (kon.) | Dynamo Moskva – Chanty-Mansijsk 4:1 (kon.)
Záhřeb – Minsk 2:5 (kon.)
konec
Medveščak Záhřeb
2:5 (1:1, 0:1, 1:3)
HC Dinamo Minsk
Středa 19.11.2014, 20:00 • Dom Sportova Zagreb • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    MATěRUKIN - 2:5
     
    58:53
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Je sympatické, že Medveščak ještě nesložil zbraně. Osobní statistiky si však dalším gólem do prázdné branky vylepšil i ALEXANDR MATĚRUKIN. Asistence: Alexej Kaljužnyj, Matt Ellison.
    VESCE - 2:4
     
    58:24
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    O vítězi tohoto duelu je rozhodnuto, RYAN VESCE poslal kotouč do prázdné branky a zpečetil výhru Dinama. Asistence: Charles Linglet.
    SEGAL - 2:3
     
    46:49
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Kontaktní branka domácích přišla jako blesk z čistého nebe! BRANDON SEGAL napřáhl na vrcholu pravého kruhu, původně to byla jen taková z nouze ctnost, kotouč se však zastavil až o síťku v Taylorově kleci. Asistence: Patrick Bjorkstrand.
    GAVRUS - 1:3
     
    42:08
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    ARTUR GAVRUS se prokousal středním pásmem a z mezikruží vyslal na Heetera nechytatelnou bombu pod břevno! Asistence: Lukáš Krajíček.
    MELEŠKO - 1:2
     
    34:29
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Hosté otáčí skóre! Kinrade propadl na útočné modré a do přečíslení dva na jednoho se dostali Meleško a Gavrus. Druhý jmenovaný připravil milimetrově přesným pasem svému spoluhráči gól jako na stříbrném podnose, DMITRIJ MELEŠKO se nemýlil. Asistence: Artur Gavrus.
    LINGLET - 1:1
     
    19:32
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Chvilku před první sirénou máme vyrovnáno. CHARLES LINGLET si nabruslil na milimetrově přesný pas od Vesceho a chladnokrevně překonal Heetera. Asistence: Ryan Vesce, Matt Ellison.
    PELLETIER - 1:0
     
    14:24
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Pěkná kombinace domácího útočného tria zcela vyšachovala obranu Dinama a za záda bezmocného Taylora dorazil kotouč PASCAL PELLETIER! Asistence: Martin St. Pierre, Brandon Segal.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 15. Pelletier (Pierre, Segal), 47. Segal (Bjorkstrand) – 20. Linglet (Vesce, Ellison), 35. Meleško (Gavrus), 43. Gavrus (Krajíček), 59. Vesce (Linglet), 59. Matěrukin (Kaljužnyj, Ellison)


    Medveščak Záhřeb: Heeter (Owuya) – Morrisonn, Carle, Flood, Martinovic, Popovic, Kinrade – Thomas, Leino, Anderson – Segal, Wright, Bjorkstrand – Pelletier, Katic, St. Pierre – Glumac, Murray, Perkovich – Hedberg. Trenér: Doug Shedden.
    HC Dinamo Minsk: Taylor (Karnauchov) – Goroško, Krajíček, Bailen, Nogačjov, Šinkevič, Švarný, Lisovec – Ellison, Kaljužnyj, Matěrukin – Linglet, Vesce, Cheechoo – Kulakov, Meleško, Gavrus – Drozd, Zacharov, Zacharovskij. Trenér: Lubomír Pokovič.

    Rozhodčí: Komarov, Cyplakov – Ivanov, Něstěrov

    Diváci: 5500
    bahis siteleri