Dina Moskva – Araz 5:4 (kon.) | Chrudim – Bratislava 2:1 (kon.)
konec
Dina Moskva
5:4 (3:1)
Araz Naxçivan
Středa 19.11.2014, 15:30 • ČEZ Arena, Pardubice • Liga mistrů
    PRUDNIKOV - 5:4
     
    38:18
    Dina Moskva právě vstřelila branku!
    Tahoun a kapitán moskevského týmu DMITRIJ PRUDNIKOV se počtvrté na tomto turnaji zapisuje mezi střelce! Po ukázkové samostatné akci umístil míč přímo pod břevno Leonardovy branky a rozjásal početnou skupinku ruských fanoušků – 5:4!
     
    37:08
    De Araujo měl na sálovce vedoucí branku Arazu, do poloprázdné branky ale přes bránícího hráče míč nedostal!
     
    36:25
    Amadeu si nevěděl rady, co s míčem, a tak udělal to nejlepší, co mohl. Bohužel pro Araz jeho rána na zadní tyč prosvištěla těsně mimo!
     
    35:40
    Araz znovu posílá do hry o jednoho hráče navíc, podaří se mu dokonat velkolepý obrat?
     
    32:29
    Kouč Diny Judin si okamžitě vybral čas na poradu!
    CESINHA - 4:4
     
    32:29
    Araz právě vstřelil branku!
    V pardubické ČEZ Areně sledujeme vynikající futsalové střetnutí! Blesková kombinace skončila na zadní tyči na noze stojícího CESIHNY, který do prázdné branky definitivně umazal již tříbrankový náskok ruského velkoklubu – 4:4!
     
    31:49
    Eduardo se dostal k odražené střele, z voleje mířil do protipohybu Zujeva, jenže branku Diny těsně minul!
     
    31:25
    Leonardo znovu na střídačce, Araz na útočné polovině s pěti hráči!
     
    30:39
    Skvělý Leonardo nyní podržel Araz nad vodou! Glavackich měl na noze gólovku, mohl si prakticky vybrat, kam pošle míč, jenže ho nasměroval přímo do hrudi gólmana ázerbajdžánského týmu!
    ATAJEV - 4:3
     
    29:34
    Araz právě vstřelil branku!
    A rázem je znovu o co hrát! Blesková kombinace ázerbajdžánského celku skončila na zadní tyči na noze ISY ATAJEVA, který bez potíží uklidil míč do sítě brankáře Zujeva – 4:3!
     
    28:24
    Amadeu z bezprostřední blízkosti napálil míč do stojícího Zujeva! Následně se pokusil ve skluzu o dorážku, která ale byla znemožněna pro útočný faul!
     
    25:16
    Cesinha se dostal do stoprocentní příležitosti, gólman Zujev však udržel nohu na zemi, čímž velkou šanci brazilského hráče zlikvidoval!
     
    21:04
    Araz právě vstřelil branku!
    Mistr Ázerbajdžánu pokračoval v početní přesile, což mu vzápětí vyneslo úvodní úspěch! AMADEU poslal míč neomylně pod břevno Zujevovy klece a znovu vykřesal pro Araz drobnou naději – 4:2!
    KUTUZOV - 4:1
     
    20:35
    Dina Moskva právě vstřelila branku!
    Stejně jako ve včerejším duelu na to ale Naxcivan hrubě doplatil! Míč se odrazil k DAMIRU KUTUZOVOVI, jenž přes celé hřiště neomylně umístil balon do branky Arazu – 4:1!
     
    19:36
    Alexandre nastřelil míč přes tři bránící hráče, Zujev vůbec nic neviděl a měl velké štěstí, že dokázal jeho nahození odrazit mimo tři tyče!
     
    17:37
    Alexandre si bere rozlišovací dres, Araz zkusí v závěru první půle power-play!
    CARLINHOS - 3:1
     
    17:37
    Dina Moskva právě vstřelila branku!
    Skvělá kombinace ruského mužstva přináší třetí branku v síti Arazu! Ukrajinec Sytin se před gólmanem neunáhlil, poslal míč na volného CARLINHOSE, jenž ve skluzu poslal míč do poloprázdné branky Leonarda – 3:1!
     
    16:21
    Eduardo se skvěle prokličkoval do nebezpečné příležitosti, jenže prudkou ranou z bezprostřední blízkosti napálil pouze a jenom gólmana Zujeva!
     
    15:38
    Kouč ruské Diny Andrej Judin si vyžádal oddechový čas!
     
    14:40
    Ztráta Carlinhose nabídla Arazu obrovskou šanci na vyrovnání! Farajzadovu přihrávku vleže dostal Cesinha, jehož zakončení sice mířilo mezi Zujevovy nohy, jenže ruský gólman je stihl dát k sobě včas, čímž zabránil dalšímu vyrovnání Naxcivanu!
    ESQUERDINHA - 2:1
     
    13:52
    Dina Moskva právě vstřelila branku!
    Na puntík desetimetrového kopu si míč postavil Brazilec ESQUERDINHA, jehož prudká rána po zemi skončila za zády gólmana Leonarda – 2:1!
     
    13:52
    A příliš dlouho to netrvalo! Amadeu zbytečně fauluje na půlící čáře, Dina Moskva bude kopat pokutový kop!
     
    12:53
    Nepříjemná situace pro Araz! Zbytečným přistrčením Alemaa stanovil De Araujo počet akumulovaných faulů ázerbajdžánského celku na pět! Každý další znamená penaltu pro Dinu!
     
    11:23
    Carlinhos se nechal nachytat vynikající kličkou, nadějnou akci Arazu musel zastavit pouze za cenu žluté karty.
    AMADEU - 1:1
     
    10:48
    Araz právě vstřelil branku!
    Z ničeho nic jsme se dočkali vyrovnávací branky! Brankář Zujev dostává po padesáti minut hry v Pardubicích první branku poté, co mu do sítě proklouzla střela AMADEA! Gólman ruské Diny zřejmě neviděl přes bránícího Alemaa, a tak nedokázal střelu brazilského hráče zastavit – 1:1!
     
    09:17
    Cesinha nepříjemně zastavil průnik ruského hráče, za což ho rozhodčí odměnil žlutou kartou.
    PRUDNIKOV - 1:0
     
    09:07
    Dina Moskva právě vstřelila branku!
    Nejlepším střelcem skupiny B elitní fáze UEFA Futsal Cupu je zatím jednoznačně DMITRIJ PRUDNIKOV! Kapitán moskevského týmu vyslal od levé postranní čáry prudkou ránu, která skončila za zády gólmana Leonarda – 1:0!
     
    02:56
    Sytin se nebezpečně zjevil před brankou Arazu, přihrávku Prudnikova ideálně tečoval patičkou. Balon nakonec skončil těsně mimo tři tyče!

    Petr Dejnožka

    Branky: 10. Prudnikov, 14. Esquerdinha (pen.), 18. Carlinhos (Sytin), 21. Kutuzov, 39. Prudnikov – 11. Amadeu (De Araujo), 22. Amadeu (Farzalijev), 30. Atajev (Eduardo), 33. Cesinha (Eduardo)

    Karty:   12. Carlinhos (DIN) – 10. Cesinha (ARA)


    Dina Moskva: Zujev (Truškin, Fajzulin) – Carlinhos, Esquerdinha, Chamadijev, Prudnikov (C) – Zabolonkov, Alemao, Mišarin, Kutuzov, Kuzenok, Glavackich, Sytin
    Araz Naxçivan: Leonardo (Buranello) – Cesinha, Alexandre, Amadeu, Ataljev – Eduardo, Farzalijev (C), Baghirov, Chovdarov, De Araujo, Farajzada

    Rozhodčí: Gutierrez (Španělsko), Christou (Kypr) – Nikolič (Slovinsko)
    bahis siteleri