Havířov – SK Karviná 5:7 (kon.) | Ústí n/L – Kobra 5:3 (kon.) | PZ Kladno – Most 5:1 (kon.)
konec
AZ Havířov
5:7 (0:1, 2:5, 3:1)
SK Karviná
Pátek 21.11.2014, 18:00 • K&K PNEU Aréna, Havířov • Liga juniorů
Partner:
     
    59:01
    Karviná vstřelila branku!
    A je rozhodnuto. Střelou přes celé hřiště trefuje odkrytou branku JAKUB KUROWSKI.
    Asistence: Tomáš Motálek.
     
    54:35
    Havířov právě vstřelil branku!
    A domácí oživují naděje na bodový zisk z tohoto utkání. JAROSLAW SAP dokázal obejít dva hráče a v zakončení se navíc trefil ideálně do pravého horního růžku branky.
    Asistence: Jan Šmíd, Martin Caruk.
     
    45:30
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov ještě nakonec toto utkání dramatizuje! Jan Šmíd posunul puk na modré čáře DAVIDU CHROBOČKOVI, který vypálil zprvní tvrdou bombu, která zapadla k pravé tyčce Motálkovy branky.
    Asistence: Jan Šmíd.
     
    42:11
    Havířov právě vstřelil branku!
    A Havířov se prosazuje dokonce v oslabení. Puk si vzal Jan Šmíd, dokázal se dostat až za obránce, ale zakončení šlo pouze do Motálka, ten puk vyrazil před sebe, kde už najížděl MARTIN CARUK a puk dokázal zasunout k levé tyčce.
    Asistence: Jan Šmíd.
     
    38:17
    Karviná vstřelila branku!
    11 vteřin a přesilovka 5 na 3 je využita. RADIM NĚMEC si najel s pukem na pravý kruh a střelou zápěstím dokázal Turšnera prostřelit k levé tyčce.
    Asistence: Lukáš Pacas.
     
    35:51
    Karviná vstřelila branku!
    A hosté přidávají další branku. Do akce dva na jednoho se dostal Piechaczek s TOMÁŠEM VÁCLAVÍKEM, který se dostal před Turšnera a střelou švihem ho prostřeluje nad levé rameno.
    Asistence: Marek Piechaczek.
     
    35:03
    Karviná vstřelila branku!
    Karviná opět odskakuje do dvoubrankového vedení. JAKUB KUROWSKI si vzal puk, najel si k levé tyčce, odkud prostřelil lehkou bekhendovou střelou Turšnera do levého horního rohu.
    Bez asistence.
     
    33:38
    Karviná vstřelila branku!
    Karviná dokázala využít další nenápadnou situaci. Hosté se dostali k vyraženému puku, několikrát jej doráželi až se nakonec podařilo ho ONDŘEJI KASPERLÍKOVI dostat za záda Turšnera.
    Bez asistence.
     
    27:28
    Havířov právě vstřelil branku!
    Tak to byla parádní přesilovková akce. Vyčesaný dokázal najít skvělou žabičkou volného DAVIDA CHROBOČKA, který dokázal parádní střelou vymést všechny pavučinky v Motálkově brance!
    Asistence: Michal Vyčesaný.
     
    25:06
    Havířov právě vstřelil branku!
    A v Havířově jsme se dočkali prví gólové radosti domácích juniorů. Střelu Tarase dokázal Motálek pouze vyrazit před sebe, kde stál připravený DOMINIK SCHMIED a tomu stačilo už jen umístit puk do odkryté klece.
    Asistence: Dominik Taras, Jiří Lejčko.
     
    21:39
    Karviná vstřelila branku!
    A Karviná se navíc po smolném momentu havířovského brankáře dostává do dvoubrankového vedení. Turšner chtěl odražený puk od zadního mantinelu odpálil holí mimo, ale promáchnul a ten se dostal až na hokejku ANTONÍNA KURNIKA, který pouze zamířil do horní části branky a mohl se radovat.
    Asistence: Tomáš Václavík.
     
    08:54
    Karviná vstřelila branku!
    Hosté dokázali první nabídnutou přesilovku i přes špatný úvod využít. Od modré vystřelil Hranoš, puk orazil pravou tyčku, dostal se před branku, kde jej dorážel za bezmocného Turšnera ONDŘEJ KASPERLÍK.
    Asistence: Michal Hranoš.

    Josef Nudera

    Branky a nahrávky: 26. Schmied (Taras, Lejčko), 28. Chroboček (Vyčesaný), 43. Caruk (Šmíd), 46. Chroboček (Šmíd), 55. Sap (Šmíd, Caruk) – 9. Kasperlík (Hranoš), 22. Kurnik (Václavík), 34. Kasperlík, 36. Kurowski, 36. Václavík (Piechaczek), 39. Němec (Pacas), 60. Kurowski (Motálek)


    AZ Havířov: Turšner – Heinzl, Chroboček, Gawlas, Staš, Potočný J., Regoš – Polak, Křibík "A", Vyčesaný "C", Sap, Šmíd, Caruk "A", Lejčko, Schmied, Taras
    SK Karviná: Motálek (Zíka) – Kalus, Piechaczek, Ščurek, Procházka, Hranoš, Škorpík – Ondráček Kasperlík "C", Czylok "A", Kurowski, Kurnik, Václavík, Pacas, Němec

    Rozhodčí: Koziol – Ganger, Moravec
    bahis siteleri