Dynamo – Groznyj 3:0 (kon.) | Perm – Arsenal Tula 0:4 (kon.) | Spartak – Saransk 4:2 (kon.)
konec
FK Spartak Moskva
4:2 (3:1)
FK Mordovija Saransk
Neděle 23.11.2014, 16:30 • Stadion Lokomotiv, Moskva. Kapacita: 30,075 diváků. • Ruská Premier Liga
Předzápasové kurzy
    Arťom DZJUBA - 4:2
     
    90+3
    Spartak právě vstřelil branku!
    Na pravém křídle utekl Promes, který obdržel míč od spoluhráče a poté vymyslel chytrou přihrávku před branku, kde ARŤOM DZJUBA nezazmatkoval a nekompromisně zvýšil na 4:2.
    Ruslan MUCHAMETŠIN - 3:2
     
    58
    Mordovija Saransk právě vstřelil branku!
    Sysuev odvedl velký kus práce a přes bránící protihráče dokázal přihrát na malé vápno, kam se dostal RUSLAN MUCHAMETŠIN a střelou z bezprostřední blízkosti nedal Rebrovovi šanci.
    Marko LOMIĆ - 3:1
     
    45
    Mordovija Saransk právě vstřelil branku!
    MARKO LOMIĆ s přehledem proměnil pokutový kop, a snížil tak na 3:1. Brankář Rebrov nevystihl směr, a tak neměl šanci inkasovanému gólu zabránit.
    João CARLOS - 3:0
     
    27
    Spartak právě vstřelil branku!
    Rohový kop si vzal na starost Ebert, jenž ze své kopačky vyslal ukázkový centr, ke kterému se dostal hlavičkující JOÃO CARLOS a přesnou trefou ke vzdálenější tyči zvýšil na 3:0.
    Quincy PROMES - 2:0
     
    18
    Spartak právě vstřelil branku!
    Jeden z obránců Saransku se dopustil obrovské chyby a nepřesnou přihrávkou poslal do šance svého protihráče. QUINCY PROMES nezaváhal a přesnou střelou po zemi nedal Kočenkovovi znovu šanci.
    Quincy PROMES - 1:0
     
    9
    Spartak právě vstřelil branku!
    QUINCY PROMES obdržel přesnou přihrávku na penaltovou značku, kde se dostal do zakončení a prudkou ránou poslal Spartak do vedení. Bránící protihráč se snažil tento jedovatý pokus zablokovat, ale nepodařilo se mu to. Obrovskou pochvalu za přihrávku patičkou si zaslouží určitě Movsisjan.

    Lucie Rapantová

    Branky: 9. Promes (Movsisjan), 18. Promes, 27. Carlos (Ebert), 90+3. Dzjuba (Promes) – 45. Lomić (pen.), 58. Ruslan Muchametšin (Sysujev)

    Karty:   44. Paršivljuk (SPM)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 4:3.
    FK Spartak Moskva: Rebrov (C) – Paršivljuk (46. Tasci), Makejev, Carlos, D. Kombarov – Glušakov, Källström – Ebert, Rômulo (69. Širokov), Promes – Movsisjan (87. Dzjuba).
    Náhradníci: Mitrjuškin, Pesjakov – Bryzgalov, Tasci, Širokov, Jurado, Zujev, Jakovlev, Dzjuba, Davydov, Ananidze.

    FK Mordovija Saransk: Kočenkov – Nachušev (70. Bober), Vasin, Dudijev, Lomić (46. Šitov) – Božović, Niasse – Vlasov, Le Tallec (38. Sousa Campos), Sysujev – Ruslan Muchametšin.
    Náhradníci: Cebanu, Šebanov – Šitov, Bober, Rustem Muchametšin, Perendija, Ivanov, Markin, Lucenko, Ignatovič, Sousa Campos.

    Rozhodčí: Bezborodov – Golubev, Koloskov
    bahis siteleri