Sparta – Pardubice 4:2 (kon.) | K. Vary – Zlín 2:3 (1:2 po s.n.) | Mladá Boleslav – Olomouc 4:2 (kon.)
Litvínov – Vítkovice 3:2 (kon.) | Mountfield HK – Slavia 6:0 (kon.) | Třinec – Kometa Brno 2:3 (kon.)
Plzeň – Liberec 3:1 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
2:3 (0:1, 1:1, 1:1)
HC Kometa Brno
Neděle 23.11.2014, 18:20 • Werk Arena, Třinec (kapacita: 5200 míst) • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:46
    Oceláři se nejspíš definitivně připravili o šanci na vyrovnání. Hrubec opustil branku, ale příliš brzy za něj naskočil náhradník do pole. Třinecká střídačka je proto potrestána dvěma minutami, ty odpyká Milan Doudera (TRI).
     
    56:22
    Velikou komplikací v honbě za vyrovnáním je pro třinecké vyloučení Daniela Rákose (TRI). Útočník Ocelářů je potrestán dvouminutovým trestem za sekání, Brno bude hrát přesilovku.
     
    52:50
    A přichází další šance pro Oceláře. Ti se usadili v útočném pásmu, Dravecký si před brankou zpracoval kotouč a byl podražen. Na dvě minuty je vyloučen Michal Kempný (KOM), Třinec má možnost třiasedmdesát sekund dlouhé dvojnásobné přesilovky.
     
    52:03
    Kapitán Brna Leoš Čermák (KOM) byl vyloučen na dvě minuty za faul loktem. Byl natolik rozzlobený, že na trestné lavici udeřil holí do plexiskla, a proto musel přijít i desetiminutový trest za nesportovní chování. Dvě minuty odsedí David Ostřížek. Podle nových pravidel dostal Čermák navrch trest do konce utkání a míří do šaten.
     
    43:51
    Třinec dostává možnost přesilové hry. Na trestnou lavici zamířil Jan Hruška (KOM). Bude tam dvě minuty za to, že vystřelil puk mimo hrací plochu.
     
    39:40
    Další komplikací pro domácí je vyloučení Vladimíra Rotha (TRI) na dvě minuty. Aktuálně nejproduktivnější bek celé extraligy bude pykat za sevření puku.
     
    36:03
    Němec byl před Hrubcem úplně volný a stihl také zakončit. Jenže byl při tom faulován Tomášem Linhartem (TRI), který je vyloučen na dvě minuty za hákování. Přesilovku si vyzkoušejí také hosté.
     
    33:30
    Dočekal s Ostřížkem pokračovali v napadání, vynutili si chybu Třince, ale pak nevyzráli na Hrubce. O chvilku později byl vyloučen Antonín Honejsek (KOM) na dvě minuty za držení protihráče.
     
    28:35
    Brno si zahraje přesilovou hru. Majitel zelené helmy Lukáš Galvas (TRI) si musí odsedět dvě minuty za držení protihráče. Přesilovka Komety začíná po levici Hrubce.
     
    19:40
    Sotva se Polanský vrátil na led, znovu se vylučuje, ale na straně Brna. Hosté totiž hráli v šesti a jsou potrestáni dvěma minutami. Pykat bude jmenovitě Vojtěch Němec (KOM).
     
    17:22
    Kometa kombinovala v útočném pásmu, o puk přišla, ale rozhodčí přerušili hru. Bude se totiž vylučovat na domácí straně. Na trestnou lavici míří Jiří Polanský (TRI) na dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    13:54
    Po souboji u mantinelu před Čiliakovou brankou se vylučuje opět na brněnské straně. Výhodu Třince přerušil Trončinský, když přišel o kotouč na modré čáře. Vyloučen je Ondřej Dlapa (KOM) na dvě minuty za držení protihráče.
     
    09:48
    Hrubec vyrazil Kubošovu střelu od modré čáry a pak si poradil i s dorážejícím Jakubem Koreisem (KOM). Ten byl důsledný až příliš a je vyloučen na dvě minuty za hrubost, jíž se prezentoval v šarvátce proti Ruferovi.
     
    07:18
    Tečovaná rána z hole Koreise zamířila mimo, ale Kometu to mrzet nemusí, zahraje si totiž přesilovku. Za katr usedá Martin Adamský (TRI), pykat bude po dobu dvou minut za nedovolené bránění.
     
    03:39
    Další příležitost na vstřelení branky budou mít domácí během přesilové hry. Prvním vyloučeným je dnes Ondřej Dlapa (KOM) na dvě minuty za držení protihráče.
    Marken.cz

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 26. Rufer (Žejdl, M. Doudera), 54. Klepiš (Roth, Trončinský) – 1. Ton (Němec, Kempný), 39. Burian (Dujsík, Hanzlík), 47. Hruška (Vondráček, Ptáček)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Roth, Linhart, Nosek, Trončinský, Matyáš, M. Doudera, Galvas – Hrňa, Klepiš, Orsava – Dravecký, Polanský (C), Adamský (A) – Rákos, Žejdl, Rufer – Matuš, Růžička, Jašek. Trenér: Jiří Kalous.
    HC Kometa Brno: Čiliak (Falter) – Kempný (A), Ptáček, Hanzlík, Dujsík, Dlapa, Kuboš, Hájek – Hruška (A), Němec, Ton – Káňa, Čermák (C), Honejsek – Burian, Koreis, Vondráček – Dočekal, Ostřížek, Mrázek. Trenér: Vladimír Kýhos.

    Rozhodčí: Fraňo, Pavlovič – Charvát, Frodl

    Diváci: 4620
    bahis siteleri