Winnipeg – St. Louis 2:4 (kon.) | NY Rangers – Montreal 5:0 (kon.) | Anaheim – Arizona 2:1 (kon.)
Vancouver – Chicago 4:1 (kon.)
konec
Anaheim Ducks
2:1 (0:0, 2:0, 0:1)
Arizona Coyotes
Pondělí 24.11.2014, 02:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Keith YANDLE - 2:1
     
    48:56
    Arizona právě vstřelila branku!
    Kojoti zaslouženě snižují na rozdíl jediné branky a velký podíl na tom nese český forward Martin Erat, který našel bekhendem zpoza brány nikým nekrytého KEITHA YANDLA, který bez větších problémů prostřelil Frederika Andersena. Asistence: Martin Erat, Zbyněk Michálek.
    Patrick MAROON - 2:0
     
    37:20
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Kačeři se zasloužené dostávají do dvoubrankové trháku. Po vyhraném vhazování se dělovkou od modré čáry prezentoval Sami Vatanen. Jeho pokus americký gólman ve službách Kojotů vyrazil , avšak pouze k dobře postavenému PATRICKU MAROONOVI, který se zblízka nemýlil. Asistence: Sami Vatanen, Ryan Kesler.
    Kyle PALMIERI - 1:0
     
    34:08
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Tak to je opravdu neskutečná smůla pro jinak skvěle chytajícího Smithe. Americký gólman při snaze rozehrát zpoza brány podklouzl a nabídl dojíždějícímu Keslerovi kotouč, který jej poslal před bránu. Tam se k němu nejrychleji dostal KYLE PALMIERI, který neměl nejmenší problém dostat jej až do sítě. Asistence: Ryan Kesler, Patrick Maroon.

    Miroslav Vozdecký

    Branky a nahrávky: 35. Palmieri (Kesler, Maroon), 38. Maroon (Vatanen, Kesler) – 49. Yandle (Erat, Michálek)


    Anaheim Ducks: Andersen (LaBarbera) – Fowler, Manson, Vatanen, Beauchemin, Lindholm, Stoner – Maroon, Getzlaf, Perry – Beleskey, Kesler, Palmieri – Cogliano, Thompson, Silfverberg – Etem, Rakell, Smith-Pelly
    Arizona Coyotes: Smith (Dubnyk) – Ekman-Larsson, Michálek, Yandle, Murphy, Schlemko, Stone – Korpikoski, Vermette, Boedker – Rieder, Gagner, Doan – Klinkhammer, Chipchura, Erat – McMillan, Vitale, Crombeen

    Rozhodčí: Dan O'Halloran, Kelly Sutherland, Derek Amell, Scott Driscoll

    Diváci: 15 928
    bahis siteleri