Vítkovice – Sparta 2:3 (0:1 po s.n.) | Zlín – Mountfield HK 4:2 (kon.) | Liberec – Litvínov 4:3 (1:0 po s.n.)
Olomouc – Plzeň 3:4 (po pr.) | Slavia – Třinec 2:6 (kon.) | Kometa Brno – Mladá Boleslav 2:3 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
2:3 (0:0, 0:1, 2:2)
BK Mladá Boleslav
Úterý 25.11.2014, 18:20 • Hala Rondo, Brno • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
    KEMPNÝ - 2:3
     
    59:56
    Kometa právě vstřelila branku!
    A Brňané se opravdu prosazují. Jenže na vyrovnání už je pozdě. Čtyři a půl sekundy před koncem se prosazuje dělovkou od modré MICHAL KEMPNÝ, který dostal tuhle příležitost dvakrát v krátkém sledu. Asistence: Petr Ton.
     
    59:41
    Kometa si vyžádala oddechový čas. Na dvě branky ale má jen 19 sekund.
     
    59:41
    Zahrají si ještě přesilovku, ale ta pravděpodobně přichází pozdě. Vyloučený je Peter Trška za zdržování hry.
     
    57:45
    Kometa už v této chvíli sahá po hře bez gólmana. Šestice hráču před Růžičkou.
     
    Dnešní utkání sleduje 7056 diváků.
     
    54:27
    Jenže domácí si dělají závěr utkání těžší. Jan Káňa fauluje v útoku, když nedovoleně bránil jednoho z hostí. Ten chvilku zůstal ležet na ledě, ale už se zvedá.
     
    52:10
    Další obrovská šance na kontaktní gól. Před Janem Káňou zívala odkrytá kasa, ale puk mu přeskočil hokejku, když ho chtěl zamést za záda Růžičky.
     
    50:59
    A mohlo být ještě veseleji, a to když si vybruslil na kruhy Vilém Burian. Mířil do stejného místa jako Čermák, ale trefil tyč.
    ČERMÁK - 1:3
     
    50:33
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak přece jen se dnes Kometa bude radovat. Honejsek svou bojovností získal puk, který následně zpoza branky poslal do předbrankového protoru. Do toho si sjel kapitán Brňanů LEOŠ ČERMÁK, který na vzdálenější tyč poprvé prostřelil výborného Růžičku. Asistence: Antonín Honejsek.
     
    49:00
    Neskutečné, co dnes domácí nedají. V největší šanci třetiny se zjevil Petr Mrázek, který dostal luxusní nabídku od Martina Dočekala. Mladý brněnský útočník však nastřelil pouze přesunujícího se Růžičku. Parádní zákrok tohoto brankáře.
    LÁTAL - 0:3
     
    41:45
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A než se z toho domácí stihli vzpamatovat, hosté se prosazují znovu. Stačilo jim k tomu jen osmatřicet sekund. Akci třetího útoku zakončil za Čiliakova záda MARTIN LÁTAL, který si připisuje druhou branku v utkání. Gól byl hodně šťastný, protože se k němu trochu náhodně odrazil puk, který na něj nemířil. Asistence: Pavel Musil, Dominik Pacovský.
    ROBAR - 0:2
     
    41:07
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté podruhé udeřili ve svým vlastním oslabení. Tady je vidět, jak důležité bylo, že Vojtěch Němec na konci druhé třetiny nevyrovnal. Mikulík vypíchl puk obránci Komety a zamířil do útoku. Navázal na sebe dva hráče a uvolnil tak MITJU ROBARA, který se trefil přesně k pravé tyči. Asistence: Milan Mikulík.
     
    39:48
    Neuvěřitelné! První lajna domácích si vytvořila stoprocentní gólovku, ve které se ocitl Vojtěch Němec. Ten však v jasné šanci a možnosti vstřelit gól do šatny selhal. Trefil tyčku.
     
    39:30
    Hra se přesunula do protilehlého rohu, kde hosté faulují. Jmenovitě to je Látal, který tak dává Brnu další možnost využít výhody jednoho muže v poli.
     
    33:50
    Druhá lajna domácích teď motala hlavy bruslařům. A vše končí faulem Matěje Stříteského. Divákům se nelíbí, že rozhodčí nepotrestali také druhý sporný zákrok, který se stal při výhodě Komety. I tak si domácí zahrají přesilovku.
     
    29:59
    Jenže sama si situace komplikuje. Byť se ještě vlastně nehrálo před její brankou, tak se znovu proviňuje proti pravidlům. Petr Kuboš dostal dvě minuty za vysokou hůl.
     
    28:33
    A hned nato jde Kometě do čtyř. Dvě minuty za hákování dostává Jakub Koreis. Ten jde na trestnou lavici podruhé v zápase.
    LÁTAL - 0:1
     
    27:48
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté se prosazují v oslabení. Kometa neproměnila dvě velké šance a následně kapituluje. Robar dostal puk, který poslal na MARTINA LÁTALA. Ten se zbavil obránce a jel sám na gólmana. Kličkou do forhendu přechytračil Čiliaka a posílá hosty do vedení. Asistence: Mitja Robar, Milan Hruška.
     
    27:15
    Teď už se Brnu povedlo hosty uzamčít v jejich pásmu. Následně Honejsek míří od modré čáry do tyče! Ani tentokrát se tedy neprosazuje poprvé v brněnském dresu.
     
    26:03
    Nejprve se cpali do přečíslení dva na jednoho hosté, ale puk se nakonec odrazil na hokejku Vojtěcha Němce, který se vydal do souboje jeden na jednoho. Peter Trška jej při jeho akci podrazil a odchází na trestnou lavici.
     
    20:00
    Boleslavi se sice nepovedlo zakončit, ale současně se sirénou si ještě řekla o další faul. Martin Dočekal obdržel dvouminutový trest za sekání. Kometa tak začne další třetinu ve třech.
     
    19:29
    V útoku sice byli domácí, ale Jakubu Koreisovi se puk zamotal pod brusle, a když chtěl následně puk odehrát někomu ze spoluhráčů, tak podrazil hráče Mladé Boleslavi. Dostává dvě minuty a na konci první třetiny si zahrají i hosté přesilovku.
     
    18:28
    Němec našel zcela volného Tona před brankou Růžičky. Nejlepší střelec ligy si puk ještě posunul a chtěl přehodit ležícího Růžičku, ale do zakončení mu strčil hokejku jeden z hostí a zamezil mu tak přidat další gól.
     
    10:46
    Jan Hruška si dělal místo pro zakončení, stejně jako pár minut zpět, přičemž ho fauloval Luka Vidmar. Kometa si tak zahraje první přesilovku.
     
    10:06
    Velká chyba domácích. Hokejistům Komety se nepovedla rozehrávka a dobrou šanci na první branku dala Jiřímu Rysovi. Ten však svou střelou taháčkem z mezikruží neuspěl.
    Marken.cz

    Adam Havel

    Branky a nahrávky: 51. Čermák (Honejsek), 60. Kempný (Ton) – 28. Látal (Robar, Hruška), 42. Robar (Mikulík), 42. Látal (Musil, Pacovský)


    HC Kometa Brno: Čiliak (Falter) – Kempný, Ptáček, Hanzlík, Dujsík, Dlapa, Kuboš, Hájek – Hruška, Němec, Ton – Káňa, Čermák (C), Honejsek – Burian, Koreis, Vondráček – Dočekal, Ostřížek, Mrázek.
    Trenér: Vladimír Kýhos

    BK Mladá Boleslav: Růžička (Rittich) – Stříteský, Vidmar, M. Hruška, Kučný, Robar, Trška, R. Čermák – Mikulík, Pabiška, Klimenta – Jarůšek, Výborný (C), Lenc – Látal, Musil, Pacovský – Rys, Vrbata, Kubica.
    Trenér: František Výborný

    Rozhodčí: Vladimír Baluška, Robert Müllner – Vít Komárek, Jiří Ondráček

    Diváci: 7056
    bahis siteleri