Martin – Nitra 3:1 (kon.) | Banská Bystrica – Žilina 6:5 (kon.) | Piešťany – Trenčín 3:1 (kon.)
Zvolen – Košice 6:2 (kon.) | Skalica – Poprad 6:3 (kon.)
konec
HKM Zvolen
6:2 (2:2, 3:0, 1:0)
HC Košice
sk Úterý 25.11.2014, 18:00 • Zimný štadión Zvolen • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:39
    Teraz ale zbytočný útočný faul Martina Slobodu a domáci dohrajú zápas v oslabení – podrazenie.
     
    57:36
    Ďalší ukážkový, ale naozaj perfektný kanadský bodyček Petra Hraška, ktorý by sa v Amerike púšťal v highlightoch celé noci. Zvolenský obranca si vyslúžil stanging ovations od domácich tribún!
     
    56:13
    Parádne zákroky Mareka Šimka, ktorý by už dnes nerád inkasoval tretíkrát. Až na prvý inkasovaný gól je dnes ozajstnou oporou svojho tímu.
     
    54:43
    Prečíslenie Košíc, v ktorom sa ocitli Suja so Štrbákom, ale košický obranca zoči- voči Šimkovi neuspel.
     
    50:50
    Martin Sloboda úplne sám v medzikruží, vystrelil a Alexander Hylák vyťahuje svoju lapačku!
    ĎALOGA - 6:2
     
    42:54
    Zvolen dal gól!
    Zaslúžený gól zvolenskej štvrtej formácie, ktorá to dnes spolu s prvou celé ťahá! Jozef Kentoš našiel nabiehajúceho MARTINA ĎALOGU a ten strelou švihom nedal šancu na úspech Alexandrovi Hylákovi. Krásny gól. Asistencie: Jozef Kentoš, Ján Ťavoda.
     
    37:56
    Rozčarovanie na tvári Kamila Brabenca a aj domácich fanúšikov. Zvolenský útočník odchádza na trestnú lavicu a posedí si tam možno takmer až do záveru druhej tretiny – nedovolené bránenie.
    POKOVIČ - 5:2
     
    37:11
    Zvolen dal gól!
    Neuveriteľné. Zvolenčania využívajú aj svoju tretiu presilovú hru, čo znamená stopercentnú úspešnosť! V skrumáži pred Hylákom sa najlepšie zorientoval ĽUBOR POKOVIČ a pripisuje si tak na svoje konto dôležitý presný zásah! Asistencie: Peter Hraško, Michal Chovan.
     
    35:22
    Končí sa dvonásobná presilová hra hostí. Tomáš Hrnka inkasuje dvojminútový trest za nedovolené bránenie.
     
    34:06
    Obrovská šanca Košíc na zníženie na rozdiel jedného gólu! Na trestnú lavicu odchádza obranca Peter Hraško – nebezpečná hra so zdvihnutou hokejkou.
     
    33:40
    Ján Ťavoda odchádza na trestnú lavicu a môže byť rád, že za protesty nezinkasoval aj desaťminútový osobný trest. Prvá presilová hra pre HC Košice.
     
    33:25
    Peter Hraško úplne sám pred Alexandrom Hylákom, namiesto toho aby typicky pre neho vystrelil puk príklepom, potiahol si ho bližšie ku košickej bráne a pokúsil sa zakončiť bekhendovým blafákom, Hylák lapačkou chytá!
     
    30:04
    Na opačnej strane vynikajúca šanca pre Košice, výborný Šimko!
     
    27:43
    Richard Jenčík teraz predviedol svoje hokejové umenie, keď poriadne povyzvŕtal Jána Ťavodu, dokázal aj zakončiť a Šimko s námahou vyrazil puk svojim ľavým betónom.
     
    24:56
    Košičania v útoku a veľkej šanci, Marek Šimko chytá, dovolím si napísať, čistý gól!
     
    24:39
    Striedanie brankárov v mužstve Košíc. Marcela Melicherčíka strieda po štvrtom inkasovanom góle Alexander Hylák.
    BORTňÁK - 4:2
     
    24:39
    Zvolen dal gól!
    Obrovská radosť na Zimnom štadióne vo Zvolene. Chyba Adama Drgoňa, prečíslenie HKM 2 na 1, konkrétne hráčov Škvaridlo – Bortňák. Druhý menovaný sa rozhodol túto situáciu riešiť samostatne a spravil dobre, pretože si pekne bekhendovým zakončením vychutnal Marcela Melicherčíka. Asistencia: Michal Juraško.
     
    21:41
    Učebnicová akcia štvrtého útoku HKM, chýbal tomu naozaj už len gól! Skvelý zákrok Melicherčíka ľavým betónom!
    SLOBODA - 3:2
     
    20:43
    Zvolen dal gól!
    Iba 20 sekúnd stačilo Zvolenčanom na využitie druhej presilovej hry! A aj tretí gól má podpis prvej formácie. MARTIN SLOBODA sa dobre zorientoval pred Melicherčíkom a pretlačil puk za jeho chrbát po asistencii od Kamila Brabenca. Asistencie: Kamil Brabenec, Radovan Puliš.
     
    20:22
    Druhá tretina nám začne hneď zhurta presilovou hrou zvolenského HKM. Na trestnej lavici si posedí Jiří Bicek – krosček.
    PULIŠ - 2:2
     
    18:46
    Zvolen dal gól!
    Gól strelil PULIŠ. Vynikajúci hokej pod Pustým hradom a je opäť vyrovnané! Kto iný sa mohol o tento presný zásah postarať, ak nie opäť dvojica Brabenec – Puliš. Tentokrát si však pozície oproti prvému gólu vymenili a šťastným strelcom je RADOVAN PULIŠ, ktorý bol pred Melicherčíkom veľmi dôrazný a vyplatilo sa mu to. Asistencie: Kamil Brabenec, Michal Juraško.
     
    18:03
    Prvá presilová hra dnešného stretnutia bude patriť domácemu Zvolenu, keď na trestnú lavicu ochádza Adam Drgoň – držanie hokejky.
     
    16:22
    Obrovská príležitosť Dalibora Bortňáka, Melicherčík ani len netušil, kde má puk, so šťastím ho však napokon dokázal prikryť a zachrániť svoje mužstvo od vyrovnania!
     
    10:40
    Adam Lapšanský v dobrej streleckej pozícii, keď využil prepadnutie Jána Ťavodu, puk skrýva vo svojej lapačke gólman Šimko.
     
    10:08
    Peter Hraško sa dostal k odrazenému puku na modrej čiare a vypálil tvrdý projektil, s ktorým mal Marcel Melicherčík nemalé problémy.
    SUJA - 1:2
     
    09:09
    Košice dali gól!
    Nedorozumenie zvolenskej defenzívy, Kamil Brabenec prikopol puk priamo na hokejku JAKUBA SUJU a ten chladnokrvne prekonáva Mareka Šimka. Asistencie: Tomáš Hrnka, Marek Bartánus.
    BRABENEC - 1:1
     
    04:47
    Zvolen dal gól!
    Netrvalo dlho a je vyrovnané! A treba povedať, že domáci si gól za svoju aktivitu zaslúžili. Radovan Puliš vybojoval puk v rohu pri mantineli, pozrel sa vôkol seba, uvidel úplne voľného KAMILA BRABENCA a ten prestrelil bezmocného Melicherčíka. Asistencie: Radovan Puliš, Martin Sloboda.
    BICEK - 0:1
     
    00:59
    Košice dali gól!
    Nedáš – dostaneš sa teraz dokonale potvrdilo a Marek Šimko inkasuje gól z kategórie lacných. Peter Bartoš našiel presnou prihrávkou JIŘÍHO BICEKA, ktorý sa s pukom nemaznal a poslal ho švihom k pravej tyčke zvolenskej svätyne! Asistencia: Peter Bartoš.
     
    00:43
    Michal Juraško v stopercentnej šanci, ale trestuhodne prestreľuje Melicherčíkovu bránu!

    Jakub Bartko

    Branky a nahrávky: 5. Brabenec (Puliš, Sloboda), 19. Puliš (Brabenec, Juraško), 21. Sloboda (Brabenec, Puliš), 25. Bortňák (Juraško), 38. Pokovič (Hraško, Chovan), 43. Ďaloga (Kentoš, Ťavoda) – 1. Bicek (Bartoš), 10. Suja (Hrnka, Bartánus)


    HKM Zvolen: Šimko (Orčík) – Bagin, Juraško (A), Hraško, Pokovič , Pichnarčík, Ťavoda – Sloboda, Brabenec, Puliš – Chovan (A), Jurík (C), Podkonický – Obdržálek, Bortňák, Škvaridlo – Ďaloga, Kentoš, Síkela. Tréner: Josef Turek.
    HC Košice: Melicherčík (25. Hylák) – Černák, Štrbák (C), Drgoň, Philipp (A), Cebák, Jánošík, Stupka, Šeda – Bicek (A), Bartoš, Jenčík – Lapšanský, Češík, Sojčík – Suja, Hrnka, Bartánus – Hinďoš, Chovan, Zikmund. Tréner: Anton Tomko.

    Rozhodčí: Tomáš Bundil, Peter Lokšík – Tomáš Holienka, Roman Výleta

    Diváci: 1 583
    bahis siteleri