Jekatěrinburg – Omsk 5:2 (kon.) | Kazaň – Ufa 0:1 (0:1 po s.n.) | Atlant – Soči 2:4 (kon.)
konec
Avtomobilist Jekatěrinburg
5:2 (1:0, 2:1, 2:1)
Avangard Omsk
Středa 26.11.2014, 15:00 • KrK Uralec • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Filipp METLJUK - 5:2
     
    59:36
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Ještě jeden zásah do sítě hostujícího celku. Avangard špatně rozehrál a vlastně svou chybou nabídl gól přímo na hokejku FILIPPOVI METLJUKOVI, jenž z půlky zakončoval do prázdné brány. Bez asistence.
     
    58:22
    Paršin (OMS) obdržel trest na 10 minut za nesportovní chování. Emoce jsou v plném proudu.
    Anatolij GOLYŠEV - 4:2
     
    58:22
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    A je zřejmě rozhodnuto. ANATOLIJ GOLYŠEV dostal přihrávku do útočného pásma od Simakova a pelášil na prázdnou branku, kterou nemohl netrefit. Asistence: Alexej Simakov.
     
    57:45
    Hosté zkoušejí power-play!
     
    52:55
    Palushaj se dostal k samostatnému nájezdu. Na levé straně měl volný prostor, takže se vydal dopředu. Snažil se prostřelit betony Kostina, ty ale secvakly včas. A Trjamkin se poté k dorážce již neprotlačil.
     
    52:34
    Kovář a jeho další důležitý zákrok! Pěrežogin střílel z levého kruhu úplně sám, trefil však dobře postaveného muže v plné výstroji.
     
    50:14
    Exkluzivní zákrok brankáře Kováře! Tohle hodně smrdělo vyrovnáním. Sobotka se krásně zbavil svého strážce a bekhendem vyzval Paršina. Ten udělal kličku do protipohybu českého gólamana, jemuž však nakonec trefil lapačku. Drží se za hlavu, ví, že tohle měl proměnit.
     
    47:48
    Lazarev se i v oslabení prosmýkl podél pravé strany a najednou byl sám před Kostinem. Ten však svým ramenem nějak zasáhnout dokázal.
     
    46:10
    Vyloučení mohou rozhodovat. Za držení obdržel menší trest od sudích Viklund (JEK). Velká možnost Omsku, jak stav utkání vyrovnat!
     
    43:24
    Avangard právě vstřelil branku!
    A drama je na světě. DĚNIS PARŠIN to zkusil individuálně, udělal rychlou kličku Viklundovi a dostal se do blízkosti gólmana Kováře. I z pádu dokázal dostat puk za jeho záda. Byla to opravdu hezká trefa. Asistence: Kirill Ljamin.
     
    37:33
    Mohl to být hodně smolný gól pro Avtomobilist, který nyní inkasoval domácí brankář Kovář. Ten totiž neudržel ve výstroji pumelici od Pivcakina a touš se doslova a dopísmene došoural někam na bankovou čáru. Jestli byl až za ní, pak jen o milimetry. Vše tak museli zkontrolovat sudí na videu, kteří řešili opravdu dost ošemetnou situaci, posnutá totiž byla i branka. A gól nakonec hostům neuznali.
     
    37:33
    Puk je za brankovou čárou, nebo ne? Omsku se ho tam podařilo dotlačit, alespoň si to myslí! Jenže situace je tak ošemetná, že jí musí dlouho řešit sudí u videa.
    Alexandr POPOV - 3:1
     
    35:21
    Avangard právě vstřelil branku!
    Tak se hostům přece jenom podařilo snížit. Tentokráte byl před Kovářem úplně volný ALEXANDR POPOV, který dostal přihrávku z levé strany od Pěrežogina, jenž se dostal až do prostoru někam k tyčce, a do poloprázdné svatyně pak pohodlně zakončil. Asistence: Alexandr Pěrežogin.
     
    33:03
    Změna v brance v týmu Avangard Omsk: za Konstantina Barulina přichází Děnis Kostin
    Gilbert BRULE - 3:0
     
    31:52
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Vypadá to s hostujícím týmem hodně zle. Těsně před koncem početní výhody nahodil touš od modré čáry GILBERT BRULE, a jelikož Barulin zase dobře neviděl, proklouzl mu snadno mezi betony do brány. Asistence: Sami Lepistö, Anton Lazarev.
     
    29:57
    Druhé vyloučení Omsku v tomto utkání. Podražení se nyní dopustil Kolarik (OMS).
     
    24:26
    Tohle byla další obrovská možnost pro domácí celek! Simakov se dostal do úniku a blafákem si položil gólmana Barulina. Jenže nezakončil přesně. A Golyšev pak z dorážky trefil jen ležícího brankáře.
    Vitalij POPOV - 2:0
     
    23:24
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    A další branka v síti hostujícího celku. Nahození z pravé strany od VITALIJE POPOVA nakonec zapadlo za záda gólmana Barulina, poněvadž před ním dobře clonil nikým nehlídaný Garejev. Omský brankář měl zakrytý výhled. Asistence: Arťom Garejev.
    Sami LEPISTÖ - 1:0
     
    13:17
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácí se prosazují z ničeho nic! Barulin na jakési nahození Lepistöho od modré čáry moc neviděl, takže i když rána neměla nijak silnou razanci, byla tečovaná GILBERTEM BRULEM a podklouzla hostujícímu gólmanovi pod betony. Kdyby jí vyrazil, číhal by navíc před brankou Palushaj, jenž si nakonec připsal alespoň asistenci. Asistence: Sami Lepistö, Aaron Palushaj.
     
    06:09
    Podražení se nyní dopustil jeden z hostujících hráčů, konkrétně Mozer (OMS), který odešel na 2 minuty na trestnou lavici za podražení.
     
    03:24
    První vyloučení na straně domácího celku. Popov (JEK) byl potrestaný na 2 minuty za držení.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 14. Brule (Lepistö, Palushaj), 24. V. Popov, 32. Brule (Lepistö, Lazarev), 59. Golyšev (Simakov), 60. Metljuk – 36. A. Popov (Pěrežogin), 44. Paršin (Ljamin)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Kovář (Fomin) – Lepistö, Viklund, Antonov, Metljuk, Gusev, Trjamkin, Jegin, Žuravlev – Lazarev, Brule, Palushaj – Simakov, Rybakov, Golyšev – Bumagin, Lewandowski, Michnov – Garejev, V. Popov, Komarov
    Avangard Omsk: Barulin (34. Kostin) – Blaťák, Gustafsson, Kuljaš, Ljamin, Gluchov, Pivcakin, Vasiljev – Kalinin, Sobotka, Paršin – Mozer, Wandell, Lemťugov – Kolarik, A. Popov, Pěrežogin – Berdnikov, Rasskazov, Pěrvušin – Semjonov

    Rozhodčí: Anisimov, Beljaev – Majtak, Pronskich
    bahis siteleri