Třinec – Kometa Brno 5:4 (kon.) | Liberec – Sparta 4:2 (kon.) | Vsetín – Havířov 3:4 (kon.)
HC Plzeň – Letňany 4:2 (kon.) | HC Litvínov – Slavia 0:4 (kon.) | Písek – Č. Budějovice 3:5 (kon.)
Poruba 2011 – Vítkovice 0:6 (kon.) | Zlín – Olomouc 6:2 (kon.) | Chomutov – PZ Kladno 8:0 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
4:2 (0:2, 2:0, 2:0)
HC Sparta Praha
Pátek 28.11.2014, 15:00 • Svijanská aréna • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    59:07
    Liberec právě vstřelil branku!
    Definitivní tečku za dnešním velice zajímavý utkáním přidává MATOUŠ BĚLOHORSKÝ, který se trefil do odkryté hostující klece. Asistence: Matěj Žajdlík.
     
    58:04
    Liberec právě vstřelil branku!
    A domácí přeci jen skórují. MATOUŠ BĚLOHORSKÝ v další velké šanci již neselhal a tvrdou ranou střílí rozdílovou branku. Asistence: Tomáš Nezbeda, Matyáš Kačírek.
     
    30:33
    Liberec právě vstřelil branku!
    MIROSLAV HYLENA dvojnásobnou přesilovku využívá a ta navíc pokračuje, tvrdou ranou z dorážky nedal Brízgalovi sebemenší šanci k zákroku. Asistence: Jakub Mečíř.
     
    22:58
    Liberec právě vstřelil branku!
    Již v době kdy se Eliáš pohyboval na ledové ploše, dávají domácí svojí první branku. Ve velice nepřehledné situaci před brankou se zorientoval Nezbeda, který kotouč napálil několikrát do Brízgala, odtud se odrazil přímo na hůl dojíždějícího ZIKMUNDA MROZE, který pohotovou střelou nedal gólmanovi Sparty sebemenší šanci. Asistence: Tomáš Nezbeda.
     
    11:12
    Sparta právě vstřelila branku!
    ALBERT MICHNÁČ přidává druhou branku Pražanů. Z podobného místa jako jeho spoluhráč před minutou prostřelil Petruželku a hosté vedou již o dvě branky. Asistence: Tomáš Pšenička.
     
    10:03
    Sparta právě vstřelila branku!
    Naopak hosté jsou při své prozatím největší příležitosti úspěšní a ujímají se vedení. JAROSLAV CHLOUBA se ocitl sám před Petruželkovou klecí a s trochou štěstí puk za záda gólmana severočeských šelem propasíroval. Asistence: Václav Zídek.

    RR

    Branky a nahrávky: 23. Mroz (Nezbeda), 31. Hylena (Mečíř), 59. Bělohorský (Nezbeda, Kačírek), 60. Bělohorský (Žajdlík) – 11. Chlouba (Zídek), 12. Michnáč (Pšenička)


    Bílí Tygři Liberec: Petruželka (12. Žajdlík) – Bednář, Klinger, Mroz, Kunst, Mečíř (C). Velechovský – Rubeš, Wiencek, Černý, Lakatoš, Nezbeda, Jursa, Zachar, Kačírek, Chrtek, Hylena, Bělohorský
    HC Sparta Praha: Brízgala (Mičán) – Duben (C), Eliáš, Jeřábek, Zeleňák, Janda, Pacovský, Sedliský – M. Jandus, Kulda, Šrámek, Zídek, T. Jandus, Michnáč, Pšenička, Maršoun, Chlouba, Seniov, Komárek, Dubský, Procházka

    Rozhodčí: Orlický – Machač, Zeman

    Diváci: 64
    bahis siteleri