Třinec – Kometa Brno 5:4 (kon.) | Liberec – Sparta 4:2 (kon.) | Vsetín – Havířov 3:4 (kon.)
HC Plzeň – Letňany 4:2 (kon.) | HC Litvínov – Slavia 0:4 (kon.) | Písek – Č. Budějovice 3:5 (kon.)
Poruba 2011 – Vítkovice 0:6 (kon.) | Zlín – Olomouc 6:2 (kon.) | Chomutov – PZ Kladno 8:0 (kon.)
konec
Berani Zlín
6:2 (2:1, 3:1, 1:0)
HC Olomouc
Pátek 28.11.2014, 17:00 • ZS Luďka Čajky • Extraliga staršího dorostu
Partner:
     
    52:17
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlín vede už 6:2 a zdá se, že kráčí za vítězstvím. Další branku přidal JIŘÍ KARAFIÁT, po jehož střele se brankář Pospíšil jen marně natahoval. Dobrou práci odvedl také Jan Václavek, jenž svému spoluhráči přihrál do volného prostoru. Asistence: Jan Václavek, Vojtěch Krejčiřík.
     
    36:30
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté přeci jen snižují na 2:5! ZDENĚK ZABLOUDIL zakončil rychlý výpad do útočného pásma povedenou střelou nad Odložilíkovu lapačku. Asistence: Jan Beier.
     
    31:49
    Zlín právě vstřelil branku!
    Velmi elegantní akci sehrál domácí výběr a zvyšuje své vedení na 5:1. KRYŠTOF DVOŘÁČEK dostal přesný pas od Petra Strmisky, položil si brankáře Olomouce a poslal puk do zcela odkryté branky. Asistence: Petr Strmiska.
     
    22:59
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak to je opravdu povedený vstup ševců do druhé části. PETR STRMISKA dostal puk do jízdy a svůj samostatný únik zakončil přesně mezi betony brankáře Pospíšila. Asistence: Daniel Gazda.
     
    21:51
    Zlín právě vstřelil branku!
    Krásná branka domácích a stav je už 3:1! Zlínská formace rozhodila hosty v útočném pásmu a JIŘÍ KARAFIÁT dostal puk mezi kruhy, kde stál zcela sám a měl dost času na to, aby zamířil. A zamířil přesně nad lapačku brankáře Pospíšila. Asistence: Jan Václavek.
     
    14:05
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlínští sehráli hned po buly rychlou akci, kterou zakončil gólem VOJTĚCH KREJČIŘÍK. Ševci tedy během dvou minut otáčí skóre utkání a vedou 2:1. Asistence: Jiří Karafiát.
     
    12:03
    Zlín právě vstřelil branku!
    Přesilovka Zlína sice skončila, ale domácí se udrželi s pukem v útočném pásmu. Tam rozebrali obranu kohoutů a pěknou kombinací poslali puk PETRU STRMISKOVI, jenž trefil poloodkrytou klec. Pospíšil se natahoval, jak jen mohl, ale na tento puk nedosáhl. Asistence: Jiří Karafiát, Vojtěch Krejčiřík.
     
    06:00
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Poměrně nenápadná akce hostů končí gólem. JAKUB HEŽA dostal puk od obránce Tomáše Dajčara, prostřelil gólmana Odložilíka v brance a otevírá skóre dnešního utkání. Asistence: Tomáš Dajčar.

    Vojtěch Jurák

    Branky a nahrávky: 13. Strmiska (Karafiát, Krejčiřík), 15. Krejčiřík (Karafiát), 22. Karafiát (Václavek), 23. Strmiska (Gazda), 32. Dvořáček (Strmiska), 53. Karafiát (Václavek, Krejčiřík) – 6. Heža (Dajčar), 37. Zabloudil (Beier)


    Berani Zlín: Odložilík (Ling) – Padrnos, Váňa, Schmied (C), Dvořáček, Kosorin, Budil, Gazda – Fryšara, Strmiska, Václavek, Mikulec, Krejčiřík, Karafiát, Bainar, Werbik.
    HC Olomouc: Pospíšil (Šoustal) – M. Zabloudil, Kališ, Dajčar, Kolovratník, Metelka, Galvas – Heža, Janků, Spurný, Hajšman, Machálek, Z. Zabloudil, Janečko, Říčka, Husták, Beier, Kuba (C).

    Rozhodčí: Fiedler – Bryška, Wesley.
    bahis siteleri