Třinec – Zlín 6:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Vítkovice 3:5 (kon.) | Plzeň – Pardubice 5:1 (kon.)
Litvínov – Sparta 6:3 (kon.) | Mountfield HK – Olomouc 1:4 (kon.) | K. Vary – Liberec 5:3 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
5:3 (1:0, 2:0, 2:3)
Bílí Tygři Liberec
Pátek 28.11.2014, 18:00 • KV Arena • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
    DUDA - 5:3
     
    59:48
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Jenže Václav Skuhravý skvěle vystihl nepřesnou přihrávku a pelášil sám na prázdnou bránu. Poté ještě předložil přihrávku na RADKA DUDU, který dává konečnou podobu stavu dnešního zápasu. Opravdu krásný pohled na objetí dvou někdejších obrovských rivalů. Asistence: Václav Skuhravý.
    R. HRUŠKA - 4:3
     
    52:04
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Obrovská paráda RADIMA HRUŠKY! David Hruška zavezl kotouč do útočného pásma, tam ho chvíli podržel a následně poslal přesný pas přes celou šíř kluziště na svého spoluhráče, který Lašáka v bráně výborně vymíchal. Asistence: David Hruška, Radek Duda.
    BARTEK - 3:3
     
    50:11
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak a je to tu. Na podruhé už se to MARTINU BARTEKOVI podařilo. Dostal přihrávku na modrou čárou a nechytatelnou dělovkou srovnává stav zápasu. Asistence: Tomáš Urban.
    VALSKÝ - 3:2
     
    43:40
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak teď už to vypadá s domácími šancemi na úspěch hůře. Liberec rychle přidává další branku po dělovce JAKUBA VALSKÉHO, který propálil Závorku tvrdou střelou do horního rohu. Asistence: Tomáš Filippi, Jaroslav Vlach.
    VAMPOLA - 3:1
     
    41:48
    Liberec právě vstřelil branku!
    A hostům se nakonec daří přesilovou hru využít! Jan Výtisk vypálil od modré čáry a před Závorkou dokázal kotouč tečovat PETR VAMPOLA, který dává hostům ještě naději na zvrat v utkání. Asistence: Jan Výtisk.
    R. HRUŠKA - 3:0
     
    35:56
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tak teď předvedla domácí formace Duda, Harant, Radim Hruška opravdu koncert. Harant přihrál na Dudu, ten na RADIMA HRUŠKU a poslední jmenovaný se z otočky nemýlil. Asistence: Tomáš Harant, Radek Duda.
    DUDA - 2:0
     
    31:44
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Jenže to už neplatí! RADEK DUDA si vyměnil kotouč s Davidem Hruškou a rozvážně, nikým neatakován, si najel do střelecké příležitosti a Lašákovi kotouč propadl mezi rukou a tělem. Asistence: David Hruška, Vladimír Sičák.
    BALÁN - 1:0
     
    03:20
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hokejová paráda v podání STANISLAVA BALÁNA! Karlovarský forward dostal od Bičánka puk do jízdy, projel půl hřiště a dlouhou kličkou do forhendu vyšachoval i Lašáka. Asistence: Radim Bičánek.
    Marken.cz

    David Košinár

    Branky a nahrávky: 4. Balán (Bičánek), 32. Duda (D. Hruška, Sičák), 36. R. Hruška (Harant, Duda), 53. R. Hruška (D. Hruška, Duda), 60. Duda (Skuhravý) – 42. Vampola (Výtisk), 44. Valský (Filippi, Vlach), 51. Bartek (Urban)


    HC Energie Karlovy Vary: Závorka (Habal) – Sičák, Harant, Bičánek, Šmach, Redlihs, Deyl, Dvořák – Duda "C", Balán, D. Hruška – Vachovec, Skuhravý, Koblasa – Pšurný, Kverka, V. Tomeček – Heizer, R. Hruška, Štals
    Bílí Tygři Liberec: Lašák (Vaněček) – Výtisk "C", Šimek, Voráček, Kolmann, Derner, Kajínek – Radivojevič, Vampola, Jass – Vlach, Filippi, Valský – Krenželok, Jelínek, Bartek – Víšek, Urban, Kica

    Rozhodčí: Hodek, Svoboda – Bláha, Špůr
    bahis siteleri