Třinec – Zlín 6:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Vítkovice 3:5 (kon.) | Plzeň – Pardubice 5:1 (kon.)
Litvínov – Sparta 6:3 (kon.) | Mountfield HK – Olomouc 1:4 (kon.) | K. Vary – Liberec 5:3 (kon.)
konec
HC VERVA Litvínov
6:3 (0:1, 3:2, 3:0)
HC Sparta Praha
Pátek 28.11.2014, 17:40 • ZS Ivana Hlinky • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
    HüBL - 6:3
     
    59:45
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Sparta se dostala ke střele a vyražený kotouč poslal Pavel Francouz k VIKTORU HÜBLOVI, který trefil prázdnou branku a stanovil definitivní tečku zápasu. Asistence: Pavel Francouz.
     
    59:33
    David Dvořáček (SPA) dostal pouze dvě minuty, zatímco Jiří Šlégr (LIT) inkasoval o dvě minuty více.
     
    59:33
    Litvínovská aréna bouří! Čtvrtá formace Sparty ještě dohrála řadu soubojů a u mantinelu se pustil Jiří Šlégr do Davida Dvořáčka, který se spíše bránil. Oba kohouti míří na trestnou.
    HüBL - 5:3
     
    59:03
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Je velmi pravděpodobně rozhodnuto. Verva vyhrála vhazování a Ručinský jel s kotoučem po pravé straně. Přesnou přihrávkou našel VIKTORA HÜBLA, který si v klidu zpracoval puk a poslal ho do prázdné branky. Asistence: Martin Ručinský, Peter Jánský.
     
    58:05
    Po oddechovém času sparťanského týmu se pokračuje v obranném pásmu Vervy. U kotouče je Sparta a Rastislav Staňa zůstal na střídačce!
     
    58:05
    Pech výborně v rohu kluziště vymazal obránce soupeře a posunul před branku, kde stál Juraj Mikuš a trefil pouze brankáře soupeře!
     
    54:12
    Pech dohrál akci, přestože se pískal ofsajd. Dokonce prověřil Francouze, ale následně se omluvil. Michal Trávníček (LIT) jel za rozhodčími a za své diskuze dostal osobní desetiminutový trest.
     
    53:42
    Martin Ručinský (LIT) si před brankou počínal nedovoleně a odpyká si menší trest. Oba týmy ve čtyřech.
     
    52:54
    Sparta jde do čtyř. Michal Barinka (SPA) dostal menší trest a svému týmu příliš nepomohl.
     
    50:27
    Pražský celek dostane příležitost odpovědět. Tomáš Frolo (LIT) míří na trestnou s menším trestem za hákování.
    HANZL - 4:3
     
    50:06
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Nedáš, dostaneš. Jakub Petružálek se dostal k puku za brankou, objel ji a hodil kotouč před branku, kde stál pozorný ROBIN HANZL. Litvínovský útočník si zpracoval kotouč a zády k brance zakončil backhandem do horního růžku Staňovy branky. Litvínov poprvé v utkání vede. Asistence: Jakub Petružálek.
     
    49:28
    Opět výtečný Pavel Francouz. Tentokrát se do samostatného úniku dostal Lukáš Klimek, ale stejně jako jeho kolega ztroskotal na rychlé lapačce domácího brankáře.
     
    44:34
    Hráči Sparty teď zaváhali a nabídli slibnou šanci Viktoru Hüblovi. Kumstát vrátil na obranné modré kotouč Cingelovi, pro kterého byla přihrávka příliš prudká a Viktor Hübl mohl jet sám na sparťanského brankáře. Útočník Vervy udělal kličku do backhandu, ale Rastislav Staňa potvrdil stoupající formu a zasáhl pravým betonem!
    PETRUŽÁLEK - 3:3
     
    39:30
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Trpělivost přinesla ovoce. Hübl nabil na hůl JAKUBA PETRUŽÁLKA, který okamžitě vypálil a od ramene sparťanského brankáře skončil puk v síti. Pro Petružálka je to první gól v prvním utkání po návratu do extraligy. Asistence: Viktor Hübl.
     
    38:54
    Jaroslav Hlinka (SPA) si v souboji se soupeřem počínal nedovoleně a jeho hákování si všiml hlavní arbitr. Další přesilová hra Litvínova.
    KLIMEK - 2:3
     
    37:29
    Sparta právě vstřelila branku!
    Rychlá odpověď Sparty. Kumstát zpoza branky posunul kotouč na Pilaře, a ten okamžitě vystřelil. Jeho polonahozený kotouč ještě tečoval LUKÁŠ KLIMEK, od kterého se kotouč odrazil od branky. Asistence: Karel Pilař, Petr Kumstát.
    RUČINSKÝ - 2:2
     
    36:19
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Máme vyrovnáno. Rychlý protiútok Litvínova táhl po levé straně Peter Jánský a pouze posunul kotouč na najíždějícího MARTINA RUČINSKÉHO. Zkušený forvard si bruslí zpracoval kotouč a doklepl ho do odkryté klece. Asistence: Peter Jánský a Viktor Hübl.
     
    35:49
    Moc dlouho ne, protože se před ním zjevil Lukáš Klimek a proti jeho střele zasáhl domácí brankář pravou rukou. Výborný zákrok!
     
    32:44
    Další vyloučení a opět na sparťanské straně. Karel Pilař (SPA) fauloval Hübla a rozhodčí ho potrestali menším trestem.
     
    28:07
    Potřetí v utkání míří na trestnou Michal Trávníček (LIT). Kapitán Litvínova dostal menší trest za sekání. Oba týmy hrají ve čtyřech.
     
    26:32
    Sparta jde opět do čtyř. Jan Švrček (SPA) dostává dvouminutový trest. Další přesilová hra Litvínova.
    KUBÁT - 1:2
     
    25:31
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínovu vyšla až druhá kombinace v útočné třetině. Na modré šel do kličky KAREL KUBÁT, ale klička mu příliš nevyšla. Exsparťanský obránce si ale udržel kotouč na hokejce a poslal ho do levého růžku sparťanské klece. Asistence: Viktor Hübl, Martin Ručinský.
     
    24:45
    Za hákování míří na trestnou Juraj Mikuš (SPA) a slovenský obránce dostává dvouminutový trest.
     
    21:46
    A druhý gól Sparty padl při signalizovaném vyloučení. To znamená, že Gerhát opouští trestnou lavici a místo něho na ni usedá Michal Trávníček (LIT). Dvouminutový trest pro útočníka Litvínova.
    SABOLIČ - 0:2
     
    21:46
    Sparta právě vstřelila branku!
    Lukáš Pech výborně vyvezl kotouč mezi kruhy a dostal se až před Francouze. Ten jeho backhandové zakončení vyrazil a k odraženému kotouči se dostal ROBERT SABOLIČ, který ho mezi lapačkou a pravým betonem poslal za záda Francouze – 0:2! Asistence: Lukáš Pech, Marek Ďaloga.
     
    21:06
    Další faul domácích. František Gerhát (LIT) podrazil Lukáše Pecha a Sparta má další přesilovou hru.
    RÉWAY - 0:1
     
    17:12
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta přesilovou hru využívá. MARTIN RÉWAY dostal kotouč v kruhu pro vhazování a osamocený vystřelil na branku Litvínova. Bohužel pro domácí tým se Pavel Francouz nestihl přesunout a Sparta tak vede 1:0. Asistence: Jaroslav Hlinka.
     
    15:46
    Kamil Piroš (LIT) si počínal nedovoleně a Litvínov bude hrát opět v oslabení. Sparta si zahraje další početní převahu.
     
    13:19
    Slibná příležitost pro Spartu! Michal Trávníček (LIT) fauloval sparťanského navrátilce z trestné lavice a jeho tým bude hrát ve třech proti pěti.
     
    13:05
    Sabolič se dostal ke kotouči a po pravé straně se prodral až před branku domácích. Slovinského útočníka zahákoval Martin Ručinský (LIT) a jeho tým půjde za malou chvíli do čtyř.
     
    11:09
    A Hübla nedovoleně bránil sparťanský kapitán Tomáš Rolinek (SPA), který si odpyká menší trest za držení.
    Marken.cz

    Daniel Ryl

    Branky a nahrávky: 26. Kubát (Hübl, Ručinský), 37. Hübl (Jánský), 40. Petružálek (Hübl), 51. Hanzl (Petružálek), 60. Hübl (Ručinský, Jánský), 60. Hübl (Francouz) – 18. Réway (Hlinka), 22. Sabolič (Pech, Ďaloga), 38. Klimek (Pilař, Kumstát)


    HC VERVA Litvínov: Francouz – Chaloupka, Kubát, Pavlík, Šlégr, Frolo, Zeman, Kokeš – Jánský, Hübl, Ručinský – Petružálek, Hanzl, Gerhát – Martynek, Piroš, Trávníček – Majdan, Šrámek, Jurčík
    HC Sparta Praha: Staňa – Polášek, Piskáček, Ďaloga, Mikuš, Pilař, Barinka, Švrček – Réway, Hlinka, Rolinek – Sabolič, Pech, Buchtele – Kumstát, Cingel, Klimek – Procházka, Chlapík, Dvořáček

    Rozhodčí: Fraňo, Pešina – Hlavatý, Tošenovjan

    Diváci: 5954
    bahis siteleri