West Brom – Arsenal 0:1 (kon.) | Burnley – Aston Villa 1:1 (kon.) | Liverpool – Stoke 1:0 (kon.)
Manchester Utd. – Hull City 3:0 (kon.) | Queens Park – Leicester 3:2 (kon.) | Swansea – Crystal Palace 1:1 (kon.)
West Ham – Newcastle 1:0 (kon.) | Sunderland – Chelsea 0:0 (kon.)
konec
Liverpool FC
1:0 (0:0)
Stoke City
Sobota 29.11.2014, 16:00 • Anfield Road, Liverpool • Anglická Premier League
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Adam zahrával rohový kop. Poslal míč na vzdálenější tyč, kde si naskakoval Ryan Shawcross. Hostující stoper nedokázal ve velké šanci usměrnit míč do sítě.
     
    90+2
    Domácí podržel Simon Mignolet! Odražený míč napálil Bojan Krkić z hranice šestnáctky pod břevno a Mignolet jeho ránu vytáhl na roh.
     
    90+1
    Rozhodčí Pawson nastaví sedm minut! To bude ještě dlouhý závěr.
     
    88
    Střídání v týmu Stoke City: ze hřiště odchází Marko Arnautović, přichází Peter Crouch.
     
    88
    Střídání v týmu Liverpool FC: ze hřiště odchází Coutinho, přichází Dejan Lovren.
    Glen JOHNSON - 1:0
     
    85
    Liverpool právě vstřelil branku!
    Přeci jen to neskončí bezbrankovou remízou! Hlavičku Lamberta ještě zastavilo břevno, ale dobíhající GLEN JOHNSON uklidil v pádu hlavou odražený míč za záda bezmocného Begoviće. Obrovská radost na Anfield Road!
     
    82
    Mame Diouf měl na kopačce vedoucí gól! Míč k němu propadl ve skrumáži před bránou, po rohovém kopu Adama a hlavičce Shawcrosse. Jeho zakončení z malého vápna však zblokoval před brankovou čarou Sterling, který pro Liverpool zachránil alespoň bod.
     
    75
    Za velkého aplausu domácích fanoušků do hry naskakuje Steven Gerrard, který nahrazuje Lucase Leivu.
     
    74
    Adam rozběhl Arnautoviće, který u brankové čáry udržel míč a ještě ho stačil vrátit Adamovi. Ten z rohu šestnáctky nečekaně vystřelil a kroutil míč přesně do vzdálenějšího horního rohu. Mignolet byl naštěstí pro domácí pozorný a tygřím skokem balón vyrazil zpět do pole.
     
    68
    Liverpool pořádně přikládá pod kotel! Domácí úplně rozebrali obranu Stoke a po přihrávce Sterlinga překopl Joe Allen zblízka téměř odkrytou bránu! Neskutečné, že tohle neskončilo gólem.
     
    67
    Pěkným průnikem po pravém křídle se prezentoval Glen Johnson, který svůj sprint zakončil přesnou přihrávkou na Rickieho Lamberta. Ten pálil z 12 metrů, ale s jeho přízemní střelou si poradil výborný Begović.
     
    65
    Velkou příležitost si připravili domácí! Potters v obraně propadli a pustili soupeře do přeříslení. Na jeho konci našel Sterling Lucase Leivu, který už měl před sebou jen Begoviće. Hostující brankář však jeho prudkou střelu vyrazil a podržel svůj tým.
     
    61
    A tentokrát zase domácí! Raheem Sterling se protlačil až do zakončení a z pravé strany pokutového území jen těsně minul vzdálenější tyč hostující svatyně. Na tenhle fotbal už se dívat dá!
     
    60
    Při domácích stáli všichni svatí! Bojan Krkić si z levého křídla seběhl s míčem až do šestnáctky, tan si ho srovnal na levačku a jeho ránu zastavila bližší tyč Mignoletovy brány! Gólem neskončila ani Krkićova dorážka, o kterou se hostující hráč pokoušel již v pádu.
     
    58
    Ryan Shawcross (Stoke City) musel sáhnout rukou po unikajícím Sterlingovi a tady nemohlo následovat nic jiného, než žlutá karta.
     
    55
    Velkou šanci měli Hrnčíři! Bojan Krkić vysunul pěknou kolmicí Mameho Dioufa, který se z levé strany řítil sám na bránu. Mignolet však rychle vyběhl a hostující útočník napálil pouze jeho nohy.
     
    53
    Sterlingovu vtipnou zasekávačlu zastavil faulem Geoff Cameron a zaslouženě vidí žlutou kartu.
     
    51
    Část diváků na Anfield Road se už radovala z gólu! Henderson z hranice šestnáctky vyslal pohotový volej, který skončil centimetry vedle tyče Begovićovy svatyně. Teď byli Reds blízko.
     
    46
    Hosté o přestávce vystřídali. Utkání nedohraje Glenn Whelan, který přitom přišel do hry až ve 22. minutě místo zraněného Sidwella. Nahrazuje ho Charlie Adam.
     
    38
    Marc Wilson (Stoke City) zastavil útok Liverpoolu taktickým faulem za žlutou kartu.
     
    34
    Anfieldem to jen zahučelo! José Enrique odcentroval z levé strany a chybělo málo, aby míč před bránou zasáhl Rickie Lambert. Pokud by to dokázal, byla by z toho gólová šance.
     
    22
    Zraněný Steve Sidwell tedy pro dnešek dohrál. Místo něho vběhl na trávník Glenn Whelan.

    Martin Augustin

    Branky: 85. Johnson

    Karty:   38. Wilson (STK), 53. Cameron (STK), 58. Shawcross (STK)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 7:4.
    Liverpool FC: Mignolet – Johnson, Škrtel, K. Touré, Enrique – Lucas Leiva (75. Gerrard), Allen – Henderson (C), Coutinho (88. Lovren), Sterling – Lambert.
    Náhradníci: Jones – Lovren, A. Moreno, Gerrard, Lallana, Can, Marković.

    Stoke City: Begović – Cameron, Shawcross (C), Wilson, Pieters – Sidwell (22. Whelan, 46. Adam), N´Zonzi – Walters, Krkić, Arnautović (88. Crouch) – Diouf.
    Náhradníci: Butland – Muniesa, Whelan, Ireland, Adam, Crouch, Shenton.

    Rozhodčí: C. Pawson – Bryan, Beswick
    bahis siteleri