Kladno – Jihlava 3:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Zlín 4:3 (1:0 po s.n.) | HC Plzeň – Č. Budějovice 5:2 (kon.)
Třinec – Pardubice 5:3 (kon.) | Liberec – Olomouc 4:5 (kon.) | Slavia – HC Litvínov 4:1 (kon.)
Sparta – Chomutov 4:1 (kon.) | Vítkovice – Kometa Brno 9:2 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
4:5 (2:0, 0:4, 2:1)
HC Olomouc
Sobota 29.11.2014, 16:00 • Svijanská aréna • DHL Extraliga juniorů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:13
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Olomouc si bere své vedení zpět! ALEŠ KRÁTOŠKA se blýskl krásnou samostatnou akcí a následně překonal tvrdou ranou do levého horního rohu i Stezku. Asistence: Tomáš Markl.
     
    54:39
    Liberec právě vstřelil branku!
    JAN ORDOŠ dovršuje hattrick, když zužitkoval pěknou přihrávku od Jakuba Jedličky, ten mu mimochodem dnes nahrál na všechny tři branky, a skóre je tedy opět vyrovnané. Asistence: Jakub Jedlička, Martin Šír.
     
    42:57
    Liberec právě vstřelil branku!
    JAKUB JEDLIČKA doslova protancoval útočným pásmem a následně i překonal Urbische, čímž snižuje vedení hostí. Asistence: Jan Ordoš, Jakub Kalfiřt.
     
    37:51
    Olomouc právě vstřelila branku!
    MILAN OSTŘANSKÝ dorazil za Stezkovy záda Jerglův projektil a zvyšuje náskok svého týmu již na dvougólový. Asistence: Aleš Jergl.
     
    35:29
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak naopak hosté ve vlastním oslabení dokonávají obrat! Obraně Tygrů ujel ALEŠ JERGL a svůj únik zakončil výstavní střelou do pravého horního rohu Stezkovy branky.
     
    32:27
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! MARTIN KONEČNÝ nenápadnou střelou z levé strany hřiště překonává Stezku. Asistence: Aleš Jergl, David Nesvadba.
     
    31:47
    Olomouc právě vstřelila branku
    MATĚJ PAVLOVSKÝ krásnou střelou z pozice mezi kruhy překonává domácího gólmana a snižuje tak na rozdíl jediné branky. Asistence: David Janás a Jan Kropáč.
     
    19:25
    Liberec právě vstřelil branku!
    Pouhých 35 vteřin hlásal ukazatel skóre do konce první periody, když JAN ORDOŠ docílil druhého gólu bojovností v brankovišti. Urbischovi totiž Jedličkova střela propadla za záda a právě klečící liberecký útočník musel vynaložit všechnu energii, aby poskakující kotouč za brankovou čáru dorazil, což se mu nakonec povedlo a Tygři mají již dvougólový náskok. Asistence: Jakub Jedlička.
     
    00:27
    Liberec právě vstřelil branku!
    Domácí jdou do vedení z první akce dnešního střetnutí. Nenápadná střela JANA ORDOŠE totiž propadla za Urbischova záda a liberecký útočník s číslem 45 otevírá gólový účet dnešního duelu. Asistence: Jakub Jedlička a Jakub Kalfiřt.

    RR

    Branky a nahrávky: 1. Ordoš (Jedlička, Kalfiřt), 20. Ordoš (Jedlička), 43. Jedlička (Ordoš, Kalfiřt), 55. Ordoš (Jedlička, Šír) – 32. Pavlovský (Janás, Kropáč), 33. Konečný (Jergl, Nesvadba), 36. Jergl, 38. Ostřanský (Jergl), 58. Krátoška (Markl)


    Bílí Tygři Liberec: Stezka (Skřebský) – Mrázek (C), Šír, Arlt, Beránek, Divila, Tržický – Babec, Suska, Kalfiřt, Huňa, Král, Jedlička, Solenský, Vondráček, Ordoš, Havlas, Paločko, Heřmánek
    HC Olomouc: Urbisch (Vlach) – Škoda, Nesvadba, Kraigher, Tomek, Brandýs, Hes, Síkora – Ostřanský (C), Jergl, Markl, Bauer, Pavlovský, Ministr, Krátoška, Kropáč, Konečný, Janás

    Rozhodčí: Veinfurter – Čížek, Potůček
    bahis siteleri