Anaheim – Chicago 1:4 (kon.) | Washington – NY Islanders 5:2 (kon.) | Boston – Winnipeg 2:1 (po pr.)
Buffalo – Montreal 2:1 (kon.) | New Jersey – Detroit 4:5 (0:1 po s.n.) | Pittsburgh – Carolina 2:4 (kon.)
Columbus – Vancouver 0:5 (kon.) | Florida – Ottawa 3:2 (kon.) | St. Louis – Edmonton 4:3 (po pr.)
Dallas – Minnesota 4:5 (po pr.) | NY Rangers – Philadelphia 5:2 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
0:5 (0:0, 0:1, 0:4)
Vancouver Canucks
Sobota 29.11.2014, 01:10 • Nationwide Arena, Columbus (kapacita 18144 míst) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Alexandre BURROWS - 0:5
     
    57:26
    Vancouver právě vstřelil branku! Hosté přidávají další branku! Po rychlém útoku Higgins lehce posunul puk před branku, odkud ALEXANDRE BURROWS vypálil přesnou ránu mezi Bobrovského betony! Asistence: Chris Higgins a Nick Bonino.
    Brad RICHARDSON - 0:4
     
    54:38
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Domácí se velmi brzy pokusili o odvolání brankáře a tento risk se jim nevyvedl. Ihned po vhazování se hosté dostali dopředu a BRAD RICHARDSON v klidu zamířil do odkryté branky! Asistence: Nick Bonino.
    Shawn MATTHIAS - 0:3
     
    51:49
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Dovolím si tvrdit, že je rozhodnuto! SHAWN MATTHIAS si najel za celou domácí obranu, dostal ideální přihrávku do jízdy, lehce zamíchal s pukem a poté jej poslal přesně mezi Bobrovského ruku a tělo! Asistence: Brad Richardson a Yannick Weber.
    Henrik SEDIN - 0:2
     
    40:48
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Hosté využívají dobrého vstupu do třetí třetiny a ujímají se dvoubrankového vedení! Daniel Sedin přenechal kotouč pro Radima Vrbatu, který zpoza branky poslal výbornou přihrávku zpátky na přední tyč, kterou kromě zakončujícího HENRIKA SEDINA asi nikdo jiný nečekal, Bobrovskij stál u druhé tyče. Asistence: Radim Vrbata a Daniel Sedin.
    Chris HIGGINS - 0:1
     
    35:25
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Přes 35 minut zápasu čekáme na branku, aby pak udělal Bobrovskij takovou minelu, jakou nyní předvedl! CHRIS HIGGINS si vyměnil puk s Boninem a poté téměř z nulového úhlu vyzkoušel pozornost domácího brankáře, kterého nachytal na švestkách, puk mezi tělem domácího brankáře a tyčkou propadl až do branky! Asistence: Nick Bonino a Luca Sbisa.

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 36. Higgins (Bonino, Sbisa), 41. H. Sedin (Vrbata, D. Sedin), 52. Matthias (Richardson, Weber), 55. Richardson (Bonino), 58. Burrows (Higgins, Bonino)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (McElhinney) – Johnson, Prout, Leopold, Savard, Erixon, Wisniewski – Hartnell, Johansen, Foligno – Calvert, Jenner, Atkinson – Gibbons, Anisimov, Skille – Tropp, Wennberg, Boll. Trenér: Todd Richards.
    Vancouver Canucks: Miller (Lack) – Edler, Tanev, Sbisa, Bieksa, Stanton, Weber – D. Sedin, H. Sedin (C), Vrbata – Higgins, Bonino, Burrows – Matthias, Richardson, Vey – Dorsett, Horvat, Hansen. Trenér: Willie Desjardins.

    Rozhodčí: St. Pierre, Kozari – Cameron, Cherrey

    Diváci: 14121
    bahis siteleri