Getafe – Ath. Bilbao 1:2 (kon.) | Espanyol – Levante 2:1 (kon.) | Malaga – Real Madrid 1:2 (kon.)
Celta Vigo – Eibar 0:1 (kon.)
konec
Malaga CF
1:2 (0:1)
Real Madrid
Sobota 29.11.2014, 20:00Španělská LaLiga
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    V závěru zápasu byl žlutou kartou potrestán Weligton.
    Roque SANTA CRUZ - 1:2
     
    90+2
    Málaga právě vstřelila branku!
    Iker Casillas v závěru zápase inkasuje! Po centru Arthura Boky z levé strany se nejvýše vyšrouboval ROQUE SANTA CRUZ, jehož hlavičkový pokus zaplul za záda madridského gólmana.
     
    89
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hry odchází Gareth Bale, jehož nahradí Javier Hernández.
    Iker Casillas vytáhl spektakulární zákrok.
     
    88
    Juanpi se postavil k exekuci nařízeného přímého volného kopu a nebezpečně ohrozil Ikera Casillase
     
    86
    Toto je pro hosty nepříjemné! Isco nebezpečně fauloval a za svůj zákrok byl potrestán druhou žlutou kartou, za což vzápětí přišla karta rudá.
     
    85
    Střídání v týmu Real Madrid CF: hřiště opouští Daniel Carvajal, nahrazuje jej Raphael Varane.
    Gareth BALE - 0:2
     
    83
    Real právě vstřelil branku!
    Real Madrid přidává další branku a svému soupeři odskakuje na rozdíl dvou gólů. Vzdušný pas ze středu hřiště dokázal prodloužit Cristiano Ronaldo, k míči se dostal GARETH BALE, který měl před sebou spoustu volného prostoru, který dokázal zužitkovat tím nejlepším způsobem, když obstřelil brankáře Kameniho.
    Dvojitý zákrok Ikera Casillase.
     
    81
    Velká šance na vyrovnání! Samuel García poslal míč mezi nohama obránce, jeho rána doletěla až k brankáři Casillasovi, jenž měl problém zkrotit letící míč. K dorážce se poté ve ztížené pozici dostal Santa Cruz, který už nedokázal míč usměrnit do brány. Roh pro domácí.
     
    80
    Žlutou kartu vidí Marcelo, který přišlápl nohu Darderovi.
     
    78
    Střídání v týmu Málaga CF: Recia nahradí Juanpi.
    Cristiano Ronaldo zahodil obrovskou šanci. Carlos Kameni nepřekonatelný.
     
    76
    Velká šance Realu Madrid, která nastala po obrovské chybě v domácí obraně! Přízemní centr do vápna vyslal Gareth Bale, poté došlo k neshodě mezi obránci, kteří nechali míč projít k nikým nehlídanému Cristianu Ronaldovi, jenž poslal křižnou střelu, kterou však padající Kameni dokázal vystihnout! Ten nyní podržel svůj tým!
     
    73
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází střelec jediné branky Karim Benzema, místo něj vbíhá na trávník Asier Illarramendi.
     
    71
    isco zastavil vznikající nadějný útok fotbalistů Málagy a za podražení byl potrestán žlutou kartou.
     
    68
    Po centru z rohového kopu se k hlavičkovému pokusu v pokutovém území dostal Santa Cruz! Razantní střele však scházela potřebná přesnost, neboť míč skončil nad břevnem Casillasovy brány.
     
    67
    Střídání v týmu Málaga CF: Segrio Sánchez nakonec musí ze hřiště, nahradí ho Marcos Angeleri.
     
    65
    Střídání v týmu Málaga CF: Připraveno je první střídání, ze hřiště odchází Sergio Sánchez, nahradí jej Horta.
     
    60
    Dalekonosnou střelou se prezentoval Recio, který vypálil snad ze čtyřiceti metrů. Jeho rána Casillasovy nadělala značné problémy, když ji brankář Realu vyrazil jen před sebe, vzápětí ale míč uchopil před dotírajícím protihráčem a poté v klidu rozdal míč svým spoluhráčům.
    Carlos Kameni se opět vyznamenal, tentokrát proti Iscovi.
     
    56
    Velká šance Realu! Isco ve středu hřiště obral o míč hráče Málagy, poté postupoval vpřed a přihrál do strany Cristianu Ronaldovi, jenž mu přihrávku vrátil zpět. Isco poté dokázal nebezpečně zakončit, ačkoliv mohl míč ještě posunout doleva na nabíhajícího Benzemu. Jeho pokus však znoškodnil skvělým zákrokem Kameni.
     
    52
    Po centru před bránu dokázal hlavičkou zakončit Gareth Bale, jeho rána z bezprostřední blízkosti jen těsně letěla nad břevno.
     
    44
    Toni Kroos ve vzdušném souboji o míč udeřil loktem jednoho ze svých soupeřů, za což od hlavního arbitra uviděl karetní trest.
    Dudovu střelu z volného přímého kopu zastavilo břevno.
     
    43
    Pepe skluzem poslal k zemi jednoho z protihráčů a hosté tak získali možnost zahrání přímého volného kopu. K trestnému kopu se postavil Duda, jenž dalekonosnou ránou orazítkoval břevno Casillasovy svatyně.
    Carlos Kameni znovu dokázal vychytat Garetha Balea.
     
    40
    Za obranu Málagy se dostal rychlým krokem Gareth Bale, proti němuž skvěle vyběhl Kameni a zmenšil mu střelecký úhel. Bale pak poslal míč pouze do jeho těla, od kterého se míč odrazil mimo bránu.
     
    31
    Míč ze slibné střelecké pozice vyslal na bránu Kameniho Cristiano Ronaldo. Domácí gólman měl s jeho ránou značné potíže, když míč vyrazil jen před sebe, dobíhající hráč už ale míč mezi tři tyče dostat nedokázal.
     
    30
    K vidění je první žlutá karta zápasu, kterou za faul na Cristiana Ronalda uviděl Sergi Darder.
     
    23
    Ofenzivní výpad podnikli také domácí, střelu z velké dálky po odrazu míče ven z pokutového území stečoval na roh Iker Casillas, který předvedl nepříliš jistý zákrok.
    Karim BENZEMA - 0:1
     
    18
    Real právě vstřelil branku!
    Hosté se zaslouženě ujímají vedení. Cristiano Ronaldo vnikl do pokutového území, kde kličkováním zmátl hlavu obráncům, poté poslal míč na malé vápno KARIMU BENZEMOVI, jenž už neměl problém rozvlnit síť.
    Iker Casillas vytáhl hlavičku Santa Cruze nad břevno.
     
    13
    Velká šance byla k vidění také u brány Realu Madrid, kde se po centru Samuela Garcíi dostal k hlavičkovému zakončení přibližně z penaltového puntíku Rosales. Proti jeho pokusu však Casillas vytáhl skvělý zákrok a vyrazil míč na roh.
    Carlos Kameni zneškodnil střelu Cristiana Ronalda z bezprostřední blízkosti.
     
    12
    Real Madrid eviduje další obrovskou šanci! Gareth Bale v pokutovém území přihrál míč tísněnému Cristianu Ronaldovi, který z bezprostřední blízkosti nedokázal obstřelit Kameniho.
     
    6
    Další velká šance Realu! U pokutového území se dokázal uvolnit James Rodríguez, který z hranice vápna vyslal tvrdou střelu směrem k bráně, ta však byla zblokována bránícím hráčem na roh.
    Gareth Bale protáhl Carlose Kameniho po necelých dvou minutách.
     
    2
    Rušno ovšem bylo také na druhé straně, kde se ke střele odhodlal Gareth Bale, jehož ránu k levé tyči vytěsnil domácí brankář Kameni.

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 90+2. Santa Cruz (Boka) – 18. Benzema (Ronaldo), 83. Bale (Ronaldo)

    Karty:   30. Darder (MLG), 90+3. Weligton (MLG) – 44. Kroos (REA), 71. Isco (REA), 80. Marcelo (REA)   86. Isco (REA)


    Malaga CF: Kameni – Rosales, Sergio Sánchez (67. Angeleri), Weligton, Boka – Recio (78. Juanpi), Darder – Samuel, Duda (65. Horta), Castillejo – Santa Cruz.
    Náhradníci: Ochoa – Antunes, Angeleri, Horta, E. Rescaldani, Alberto, Juanpi.

    Real Madrid: Casillas – Carvajal (85. Varane), Pepe, Ramos, Marcelo – Kroos – Isco, Rodríguez – Bale (89. Hernández), Benzema (73. Illarramendi), Ronaldo.
    Náhradníci: Navas – Varane, Coentrão, N. Fernández, Llorente, Illarramendi, Hernández.

    Rozhodčí: Iñaki Bikandi – Andoni Huerga, Aitor Villate
    bahis siteleri