Znojmo – Vienna Capitals 1:3 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
1:3 (0:0, 0:2, 1:1)
spusu Vienna Capitals
Sobota 29.11.2014, 17:30 • Zimní stadion Znojmo • Erste Bank Young Stars League
Partner:
     
    59:11
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    A je rozhodnuto. Dlouhou přihrávku do útočného pásma využívá RICHARD SCHLÖGL a trefuje prázdnou znojemskou klec. Asistence: Julian Großlercher.
     
    56:55
    Orli právě vstřelili branku!
    Tak že by? Znojemskou útočnou akci přetavil v gól MICHAL POSPÍŠIL, který využil přesného pasu k levé tyči, odkud procpal puk mezi tyčí a špičkou betonu do sítě. Asistence: Marc Zajíc a Dominik Synek.
     
    33:36
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    Vídeňské přečíslení dva na jednoho se snažil marně bránit Pospíšil. Großlercherova přihrávka na KEVINA SZABADA ale svého adresáta našla a rakouský útočník poslal puk skulinkou mezi Usovými betony za brankovou čáru. Asistence. Julian Großlercher.
     
    31:02
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    Vídeň profituje z rychlého brejku do rozhozené znojemské obrany. Orli ztratili ve středním pásmu kotouč a dopředu se hnalo hned několik soupeřů. Lehajícího si Use přehodil FELIX MAXA. Asistence: Sascha Bauer a Philipp Pelz.

    Petra Matůšová

    Branky a nahrávky: 57. Pospisil (Zajíc, Synek) – 32. Maxa (Bauer, Pelz), 34. Szabad (Großlercher), 60. Schlögl (Großlercher)


    HC LERAM Orli Znojmo: Us – Pospíšil, Mandát, Salát, Křípal, Nahodil, Klačko, Toman – Račický, Zajíc, Synek – Svatuška, Lander, Krcho – Horák, Fruhwirt, Hačecký – Forman.
    spusu Vienna Capitals: Zopf (Malik) – Hackl, Preiser, Kotinsky, Schönauer, Pospisil, Pelz, Wieser – Wallner, Bolterle, Schönwetter – Schlögl, Großlercher, Szabad – Bauer, Maxa, Meier – Znenahlik, Nißner, Schneider.

    Rozhodčí: Čech – Reich, Kvapil
    bahis siteleri