Bonusia Ostrava – Chodov 2:10 (kon.) | Bohemians - NE – Královské Vinohrady 5:1 (kon.) | Tatran – Vítkovice 1:10 (kon.)
Ne – Jičín 13:0 (kon.)
konec
FBC ČPP Bonusia Ostrava
2:10 (1:2, 1:4, 0:4)
FAT PIPE Florbal Chodov
Neděle 07.12.2014, 15:00 • ČPP Aréna Ostrava • ČEZ Extraliga žen
     
    Pro dnešek je to vše. Jsem rád, že jste sledovali tento zápas na onlajny.com. Přeji pěkný zbytek neděle a někdy příště u onlajnů na shledanou! (16:56:14)
     
    STŘELY – 3. TŘETINA (CELKEM)

    Ostrava: 6 (16)
    Chodov: 22 (44)
     
    Utkání dopadlo přesně podle očekávání. Hráčky z Chodova nedopustily žádné překvapení a přehrály vysoko své dnešní protivnice z Ostravy. I když se hostujícím zrovna dvakrát nepovedla úvodní část, zbytek střetnutí už probíhal v pražské režii.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:07
    Zápas se pouze dohrává, míček v držení florbalistek z Jižního města, ty se už nikam neženou a chtějí utkání v poklidu dohrát.
     
    55:33
    Veronika Káčová (Ostrava) je vyloučena na 2 minuty za nedovolené vrážení.
     
    55:12
    Chodov právě vstřelil branku!
    Desítka je završena. TEREZA URBÁNKOVÁ v kombinaci s Martinou Řepkovou zakončila rychlý chodovský brejk a přidala tak svůj dnešní druhý gól. Asistence: Martina Řepková.
     
    53:29
    Chodov právě vstřelil branku!
    Rozdíl mezi oběma týmy je nyní ještě výraznější. ZUZANA TUČKOVÁ si počkala na nahrávku od Tožičkové. Střelu první jmenované sice Holubová málem zkrotila, míček se ovšem ještě od maskované ženy stačil odrazit do sítě. Asistence: Gabriela Tožičková.
     
    49:37
    Holubové se povedlo zkušeně vyjet a lapit pas, jenž měl původně namířeno skrz brankoviště. Rozehrává Bonusia ze své půlky.
     
    49:06
    Soupeřky se povedlo setřást Řepkové, ta si připravila míček ke střele, avšak prostor florbalové brány jí k úspěchu nestačil.
     
    47:44
    Káčová nasměrovala míček hodně špatně, Provázková se nemusí ani pohnout, protože tento pokus letí hodně mimo.
     
    46:33
    Do dobré možnosti se hnala Režnarová, jenže defenziva Chodova se včas vrátila na svoji obrannou půlku hřiště a obrala Ostravanku o kulatý předmět.
     
    46:06
    Znovu na Holubovou mířila rychlá a nečekaná střela z hole Řepkové, domácí žena kryje a drží svůj tým nad vodou.
     
    45:07
    Provázková si pohlídala tyč svoji klece, takže obtočení Némethové bylo naprosto neškodné a neúčinné.
     
    43:07
    Holubová se uvedla úspěšným vyražení míčku mimo nebezpečný prostor, Řepková na ni nevyzrála.
     
    41:30
    Markéta Šulejová přenechává své místo v brance náhradnici Tereze Holubové.
     
    41:28
    Chodov právě vstřelil branku!
    MARTINA ŘEPKOVÁ potvrzuje výborný chodovský vstup do 3. části a bez potíží překonává Šulejovou, ta se stihla jen ohlédnout. Asistence: Tereza Urbánková.
     
    40:36
    Chodov právě vstřelil branku!
    Začátek dějství se vydařil hostujícím florbalistkám. KRISTÝNA BACHMAIEROVÁ po nahrávce od Jany Vojáčkové zvedla hlavu a usměrnila míček do odkrytého místa. Asistence: Jana Vojáčková.

    Tadeáš Mima

    Branky a nahrávky: 15. Režnarová, 29. Némethová (Režnarová) – 3. Beránková (Vojáčková), 13. Urbánková (Tožičková), 22. Lacková (Urbánková), 25. Bachmaierová, 30. Vojáčková (Kuchařová), 36. Hofmanová (Tučková), 41. Bachmaierová (Vojáčková), 42. Řepková (Urbánková), 54. Tučková (Tožičková), 56. Urbánková (Řepková)


    FBC ČPP Bonusia Ostrava: Šulejová (42. Holubová) – Matějová, Viciánová, Bořucká, Voláková, Škopková, Lichnová, Režnarová, Vinklerová, Káčová, Kalnayová, Stankušová, Szczurová, Némethová
    FAT PIPE Florbal Chodov: Provázková (Klabanová) – Tučková, Matušková, Lacková, Urbánková, Tožičková, Plášková, Mrázková, Kuchařová, Řepková, Vojáčková, Paulovičová, Beránková, Hofmanová, Bachmaierová

    Rozhodčí: Tomáš Kostinek a Martin Reichelt

    Diváci: 41