Chabarovsk – Toljatti 3:2 (kon.) | Vladivostok – Nižněkamsk 5:3 (kon.) | Novokuzněck – Čeljabinsk 1:6 (kon.)
Novosibirsk – Chanty-Mansijsk 5:2 (kon.) | Čerepovec – Jaroslavl 2:1 (kon.) | N.Novgorod – Soči 4:6 (kon.)
Atlant – Ufa 6:1 (kon.) | Viťaz – CSKA Moskva 1:4 (kon.) | HC Slovan – Barys 3:2 (kon.)
Záhřeb – Omsk 2:6 (kon.)
konec
Medveščak Záhřeb
2:6 (0:4, 1:1, 1:1)
Avangard Omsk
Středa 10.12.2014, 19:30 • Dom Sportova Zagreb • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Kurtis MCLEAN - 2:6
     
    56:28
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Přeci jen se povedlo domácím ve třetím dějství překonat Barulina. Chytrý pas vyslaný napříč pásmem našel KURTISE MCLEANA, který svou ránou z první nekompromisně trefuje odkrytou část branky. Asistence: Mathieu Carle a Geoffrey Kinrade.
    Nikita PIVTSAKIN - 1:6
     
    43:40
    Avangard právě vstřelil branku!
    V brance Záhřebu končí již šestý puk. NIKITA PIVTSAKIN se po vyhraném buly moc nerozmýšlel a tvrdě vypálil směrem na branku Medveščaku. Jeho pokus byl dostatečně prudký na to, aby proletěl až do sítě. Asistence: Vladimír Sobotka.
     
    38:33
    Paršin dostal mezi kruhy kotouč přesně na hokejku, v dobré šanci ale zamířil nad horní tyč branky chorvatského celku.
     
    34:47
    To je velká komplikace pro Medveščak. Brock Trroter dostává trest na pět minut + do konce utkání. Domácí hráč se neovládl a vší silou sekl do ruky protihráče.
     
    31:24
    Záhy se však Kolanos provinil proti pravidlům (krosček) a Medveščak se bude muset bránit ve čtyřech.
    Mark KATIČ - 1:5
     
    30:37
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Domácí snižují! St. Pierre z prostoru pravého kruhu přihrával na druhou stranu pásma, kde stál zcela volný MARK KATIČ. Ten střelou z první vsítil důležitou branku, Záhřeb má znovu o co hrát. Asistence: Martin St. Pierre a James Wright.
    Alexander PĚREŽOGIN - 0:5
     
    21:29
    Avangard právě vstřelil branku!
    Zdá se, že se hosté rozhodli si z dnešního utkání udělat exhibici. Další využitá přesilovka znamená již pátou branku v síti Záhřebu. Téměř z nulového úhlu se prosadil ALEXANDER PĚREŽOGIN, který si dokázal šikovně obhodit oba obránce Medveščaku. Asistence: Nikita Pivtsakin.
     
    20:01
    Domácí střídají gólmana. Tři tyče Medveščaku bude hájit Calvin Heeter.
     
    19:57
    Pro domácí Záhřeb přechází další nepříjemnost. Gumac dostává menší trest, v úvodu druhé části se domácí budou muset bránit ve čtyřech.
    Chad KOLARIK - 0:4
     
    19:51
    Avangard právě vstřelil branku!
    Omsk navíc přidává gól do šatny. Popov nabral na pravé straně rychlost a vypálil na Dekanicha. Těsně před ním kotouč tečoval CHAD KOLARIK, čímž domácímu gólmanovi znemožnil zasáhnout. Asistence: Alexander Popov a Alexander Pěrežogin.
    Denis PARŠIN - 0:3
     
    17:00
    Avangard právě vstřelil branku!
    S domácím celkem to nevypadá dobře, jelikož první lajna Avangardu přidala další přesný zásah. Celou akci rozehrál Sobotka pasem na Pivtsakina, jenž dobře viděl DENISE PARŠINA, který si sjížděl před branku. Střelci druhé branky utkání branky poté stačilo jen vložit hůl do trajektorie puku. Asistence: Nikita Pivtsakin a Vladimír Sobotka.
    Denis PARŠIN - 0:2
     
    13:45
    Avangard právě vstřelil branku!
    Omsk přesilovou hru využívá a soupeři odskakuje na rozdíl dvou branek. Hosté předvedli pěknou kombinaci, kterou zakončoval střelou bez přípravy DENIS PARŠIN. Záhřebský gólman měl velmi málo času na přesun ke své pravé tyči. Asistence: Erik Gustafsson a Miroslav Blaťák.
     
    12:52
    Medveščak půjde do čtyř. Katič si odpyká menší trest za faul na Lemťjugova (nedovolené bránění).
     
    10:29
    Po delší době se o slovo přihlásili také záhřebští hokejisté. Vyrovnání měl na hokejce Flood, který však nedokázal trefit odkrytou část Barulinovy svatyně.
    Denis KULJAŠ - 0:1
     
    08:02
    Avangard právě vstřelil branku!
    Hosté jdou do vedení! Semjonov vybojoval v rohu téměř ztracený puk a šikovně ho nasměroval na modrou čáru. DENIS KULJAŠ s ním nic moc nevymýšlel a na Dekanicha vyslal střelu zápěstím. Kotouč domácímu gólmanovi proletěl mezi tělem a pravou tyčkou. Asistence: Kirill Semjonov.
     
    04:27
    První přesilovku si zahrají hosté. Morrisonn dostává dvě minuty za nedovolené bránění.

    David Soumar

    Branky a nahrávky: 31. Katič (Pierre, Wright), 57. McLean (Carle, Kinrade) – 9. Kuljaš (Semjonov), 14. Paršin (Gustafsson, Blaťák), 17. Paršin (Pivtsakin, Sobotka), 20. Kolarik (Popov, Pěrežogin), 22. Pěrežogin (Pivtsakin), 44. Pivtsakin (Sobotka)


    Medveščak Záhřeb: Dekanich (21. Heeter) – Morrisonn, Flood, Popovič, Carle, Kinrade, Hutchinson, Katič – Kolanos, Wright, Leino – Thomas, Bjorkstrand, McLean – Kinrade, Trotter, St. Pierre – Kostovič, Glumac, Perkovič – Hedberg.
    Avangard Omsk: Barulin (Šilin) – Blaťák, Gustafsson, Ljamin, Kuljaš, Kulik, Pivtsakin, Gončarov – Sobotka, Paršin, Kalinin – Berdnikov, Lemťjugov, Wandell – Popov, Pěrežogin, Kolarik – Rasskazov, Kurjanov, Semjonov – Širokov.

    Rozhodčí: Ravonin, Rönn – Balodis, Medvěděv
    bahis siteleri