Tatran – Ne 1:13 (kon.)
konec
ESA logistika Tatran Střešovice
1:13 (1:4, 0:2, 0:7)
Ne
Čtvrtek 11.12.2014, 19:30 • SH TJ Tatran Střešovice • ČEZ Extraliga žen
     
    57:25
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Na světlené tabuli svítí pro Tatran nepříjemná třináctka, o kterou se postarala BARBORA POLÍVKOVÁ. Asistence: Martina Čapková.
     
    55:21
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Billá mohla zkompletovat hattrick, ale našla ještě lépe připravou ZUZANU HUBÁČKOVOU, která poslala míček do úplně odkryté domácí branky. Asistence: Denisa Billá.
     
    49:38
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Čapková našla křižnou přihrávkou z rohu hřiště na protějším rohu velkého brankoviště ZUZANU HUBÁČKOVOU a ta míček poslala Blahutové do protipohybu, zároveň vymetla pavučinku v domácí brance. Asistence: Martina Čapková.
     
    48:35
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Počet branek týmu z Prahy 4 je zaokrouhlen. Přízemní střelou k tyči se prsazuje ADÉLA POLÍVKOVÁ. Asistence: Mariia Ziminová.
     
    45:40
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Deváta branka Herbadentu přichází hned vzápětí. po buly vyslala Čapková BARBORU POLÍVKOVOU, která střelou nad ruku překonává Blahutovou. Asistence: Martina Čapková.
     
    45:27
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Další branka v domácí síti na sebe dlouho nenechala čekat. Po přihrávce Steinbachové se prosazuje DOMINIKA ŠTEGLOVÁ. Asistence: Dominika Steinbachová.
     
    43:39
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Současně s koncem trestu Nemravové se proszuje ADÉLA POLÍVKOVÁ, která poslala míček přízemní střelou na vzdálenější tyč za záda Blahutové. Asistence: Denisa Billá.
     
    32:51
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Hráčky v oranžovém rozehrály pohlednou kombinaci, kterou na brankovišti zakončila ALEXANDRA FERENCOVÁ. Asistence: Dominika Šteglová.
     
    27:47
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Hostující celek měl k dispozici standardní situaci, kterou rozehrála Slavíková do strany na DENISU BILLOU, a ta z pozic okolo brankoviště nemýlí. Asistence: Monika Slavíková.
     
    16:36
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Zranění krku limituje Novákovou, čehož využila nyní i DENISA BILLÁ, která se prosazuje po přihrávce Hubáčkové. Asistence: Zuzana Hubáčková.
     
    15:46
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Nyní už to ale za zády Novákové skončilo. Z prostorou velkého brankoviště se trefila BARBORA POLÍVKOVÁ. Asistence: Alexandra Ferencová.
     
    09:56
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Týmu z Prahy 4 ale stačí malinko ke skórování. Malinká chyba Tatranu znamená míček v jeho síti po střele MARTINY ČAPKOVÉ ze strany. Asistence: Denisa Billá.
     
    04:18
    Tatran právě vstřelil branku!
    Hostující celek nechal utéct podél mantinelu Kramperovou, která se dostala až za branku, odkud našla BARBORU BERANOVOU a ta se dokázala prosadit střelou na vzdálenější tyč. Asistence: ADÉLA KRAMPEROVÁ.
     
    00:55
    Herbadent právě vstřelil branku!
    Hostující tým od začátku držel balónek a postupným útokem se dostal až před brankoviště, odkud první střelou v zápase otevírá skóre LUCIA KOŠTURIAKOVÁ. Asistence: Dominika Šteglová.


    Hledáme zpravodaje pro tým ESA logistika Tatran Střešovice. Více informací zde.


    Hledáme zpravodaje pro tým Ne. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 5. Beranová (Kramperová) – 1. Košturiaková (Šteglová), 10. Čapková (Billá), 16. Polívková B. (Ferencová), 17. Billá (Hubáčková), 28. Billá (Slavíková), 33. Ferencová (Šteglová), 44. Polívková A. (Billá), 46. Šteglová (Steinbachová), 46. Polívková B. (Čapková), 49. Polívková A. (Ziminová), 50. Hubáčková (Čapková), 56. Hubáčková (Billá), 58. Polívková B. (Čapková)


    ESA logistika Tatran Střešovice: Nováková (17. Blahutová) – Sequensová, Reindlová, Sedmíková, Jaucová, Nemravová, Tvrzová, Zabavská, Beranová (C), Matěvosová, Chaloupková, Čepelková, Kramperová. Trenér: Luděk Pasecký.
    Ne: Kuchyňková (Červová) – Hubáčková, Pilíková, Sádková, Ziminová, Steinbachová, Billá, Slavíková, Košturiaková, Čapková, Šteglová D. (C), Stará, Polívková A., Ferencová, Polívková B. Trenér: Markéta Šteglová.

    Rozhodčí: Lucie Hejnová, Jitka Romančáková