SP v biatlonu, stíhačka žen, Hochfilzen Vítěz: K. Mäkäräinenová (FIN) (kon.) | SP v biatlonu, stíhačka mužů, Hochfilzen Vítěz: M. Fourcade (FRA) (kon.)
konec
SP v biatlonu, stíhačka mužů, Hochfilzen

Vítěz: M. Fourcade (FRA)

Neděle 14.12.2014, 14:30Biatlon
     
    Cíl
    Ondřeje Moravce máme po dobrém běhu na deváté pozici, Čech si oproti sprintu o místo polepšil. Škoda jen dvou chyb na ležce, protože stojka byla z pohledu českého závodníka výborná!
     
    4.st.
    Matej Kazár sestřelil také všech pět terčů, to je dobrý závěr pro Slováka.
     
    4.st.
    A Ondřej Moravec si také pomůže, pět z pěti!
     
    8,7
    Ondřeje Moravce máme na 14. místě, Čech jede ve vláčku s Malyškem a Böhmen.
     
    3.st.
    Bohuřel na třetí střelbě dvakrát chybuje Jaroslav Soukup a dvě čisté ležky jsou tak zapomenuty. Dvakrát jde na trestné kolo o délce 150 metrů také Martin Otčenáš a Michal Krčmář. Pro kompletaci jednou poběží kolečko Matej Kazár.
     
    3.st.
    Ondřej Moravec si polepší, dává pět z pěti!
     
    6,2
    Ondřeje Moravce máme nyní na 16. místě se ztrátou 1:23,7 minuty.
     
    2.st.
    Výše se posune Jaroslav Soukup, který nechybuje v ležce, stejně tak i Martin Otčenáš. Jedno trestné kolo musí absolvovat Michal Krčmář, který dal poslední ránu vedle. Také Matej Kazár se propadne, jedno trestné kolo.
     
    1.st.
    Bohužel také Jaroslav Soukup musí na jedno trestné kolo. Chyb v první ležce příliš nevidíme, o to je větší škoda, že jak Moravec tak Soukup chybovali. Naopak Michal Krčmář trefuje všech pět terčů, stejně jako slovenský biatlonista Martin Otčenáš.
     
    1.st.
    Ondřej Moravec bohužel musí na jedno trestné kolo, to je škoda.
     
    1,2
    Ondru Moravce máme na desátém místě, čtyři vteřiny před ním je Dmitrij Malyško, naopak osm vteřin za seobu má dalšího ruského biatlonistu Antona Šipulina.

    Tomáš Lysý