Motor ČB – Ústí n/L 6:5 (po pr.) | Jihlava – Kadaň 2:1 (kon.) | Havířov – Chomutov 4:2 (kon.)
Prostějov – Benátky n/J 2:7 (kon.) | Litoměřice – Most 5:3 (kon.) | Kladno – Třebíč 3:2 (2:0 po s.n.)
Havlíčkův Brod – Šumperk 6:5 (2:1 po s.n.)
konec
AZ Havířov
4:2 (2:0, 1:2, 1:0)
Piráti Chomutov
Pondělí 15.12.2014, 18:00 • K&K PNEU Aréna, Havířov • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:46
    Havířov právě vstřelil branku!
    Dva havířovští útočníci ujížděli proti jedinému obránci na opuštěnou branku hostů a MICHAL HLINKA posílá puk počtvrté do Chomutovské sítě. Asistence Ondrej Šedivý.
     
    32:13
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté rychle přesilovku využívají a snižují na 2:3. Střelcem branky je opět NIKOLA GAJOVSKÝ, asistence Brett Skinner a Marek Hovorka.
     
    30:17
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hluchou a nehezkou část hry ukončuje naopak hokejová paráda. Jakúbek pronikl do útočného pásma, naznačil střelu, čímž si vytáhl Hanuljaka z branky a pak puk poslal na zcela volného JAKUBA ŠLAHAŘE, který jej uklidil do prázdné klece – 3:1. Následné smeknutí helmy bylo zcela na místě. Asistence Martin Jakúbek a Radim Ostrčil.
     
    26:03
    Piráti právě vstřelili branku!
    I hosté využívají přesilovku. NIKOLA GAJOVSKÝ míchal s pukem na pravém kruhu a vypadalo to, že bude přihrávat, ale nakonec zvolil rychlou střelu a vymetl Hamerlíkovi šibenici. Asistence Brett Skinner.
     
    14:17
    Havířov právě vstřelil branku!
    A domácím stačila opravdu jen chvilka dvojnásobné přesilovky na vstřelení branky. Šedivý pronikl po křídle do útočné třetiny, našel před brankou nekrytého TOMÁŠE JIRÁNKA a ten posílá puk pod horní tyčku – 2:0. Asistence Ondrej Šedivý a Tomáš Fořt.
     
    04:21
    Havířov právě vstřelil branku!
    Při hře 4 na 4 otevírají havířovští skóre zápasu, když JAN MARUNA z poměrně velkého úhlu prostřeluje Hanuljaka. Asistence Oldřich Horák a Jakub Šlahař
    Marken.cz

    Tomáš Vlček

    Branky a nahrávky: 5. Maruna (Horák, Ostrčil), 15. Jiránek (Šedivý, Fořt), 31. Šlahař (Jakúbek, Ostrčil), 60. Hlinka (Šedivý) – 27. Gajovský (Skinner), 33. Gajovský (Skinner, Hovorka)


    AZ Havířov: Hamerlík (Matoušek) – Repe, Bezuška, Graca, Ostrčil, Lenďák, Pastor, Horák, Foltýn – Fořt, Loskot, Jiránek – Šedivý, Hlinka, Tomi – Klimša, Pechanec "A", Sztefek "C" – Maruna "A", Šlahař, Jakúbek
    Piráti Chomutov: Hanuljak (Kopřiva) – Bartejs, Rýgl, Toman, Koma, Stehlík, Rutta, Skinner – Hřebejk "C", Gajovský, Hovorka "A" – Dušek, Růžička, Květoň D. – Sinisalo, Chlouba, McGregor – Květoň L., Veselý, Kadlec

    Rozhodčí: Kubičík – Bryška, Skopal

    Diváci: 1.956
    bahis siteleri