Tisková konference k hokejovému MS U20 (kon.) | Tisková konference ČEZ Motor České Budějovice (kon.)
konec
Tisková konference ČEZ Motor České Budějovice

Úterý 16.12.2014, 17:00Tiskové konference
     
    Tisková konference skončila. Roman Bernat je pro sobotní utkání právoplatným hráčem ČEZ Motor České Budějovice. Zasáhne však pouze do rozbruslení, jak vyznělo z tiskové konference. Já vám přeji příjemný zbytek večera a u emotivního zápasu s Chomutovem na počtenou. (17:16:11)
     
    Tomáš Kučera glosoval, že je to z toho důvodu, aby mohl dostat pokutu, pokud by se provinil proti životosprávě profesionálního hráče.
     
    Následuje fotografie s dresem a podpis smlouvy Romana Bernata s klubem.
     
    Roman Turek: "Viděl jsem tě na ledě, střela dobrá. Myslím, že jsi připraven."
     
    Roman Bernat se obrací na Romana Turka: "Na první ligu to stačí, ne?"
     
    Roman Bernat: "Jsem přes týden v Praze, tam na led nechodím, ale v pátek upaluji do Českých Budějovic a snažím se příležitostně trénovat."
     
    Roman Bernat: "Od dorosteneckého věku jsem měl šestnácku. Když mi to Tomáš Kučera oznamoval, ptal jsem se, jestli ji mohu mít. Nikdo ji tu nemá, tak ji budu mít."
     
    Roman Bernat: "Doufám, že klukům na střídačku něco přinesu."
     
    Roman Turek: "Pro Romana bude zážitek užít si tu atmosféru, bude se s kluky pohybovat při rozbruslení na ledě, první třetinu zápasu s nimi bude na střídačce."
     
    Roman Bernat: "Bylo by hezké, kdybych mohl v zápase na led, ale pravidla to neumožňují. Takhle to bude stačit."
     
    Marek Sviták: "Největší potlesk bude určitě patřit v sobotu Romanovi, který vyhrál ten nejdůležitější zápas – zápas o život."
     
    Marek Sviták: "Chtěl bych také poděkovat klubu, který se nedívá jen na vstřelené branky a body, ale má zájem pomoci hráčům, kteří by s nimi měli být v sobotě na ledě."
     
    Marek Sviták: "Jel jsem sem se smíšenými pocity, příběh je smutný se šťastným koncem. Roman je vyrovnaný mladý muž, který se seberealizuje a chce být úspěšným světovým obchodníkem."
     
    Roman Bernat: "Chtěl bych poděkovat za tuto akci, která bude hezká v předvánočním období a doufám, že to poté dotáhnou i hráči do vítězného konce."
     
    Budou se prodávat i speciální náramky.
     
    Roman Turek: "Jsme rádi, že jsme našli partnera pro utkání, kterým je ČEZ. Chceme, aby si Roman zažil možnost nastoupit za A-tým a chceme tím také přispět na dobrou věc. Romanovi se předá šek na sto tisíc korun, dalších dvě stě tisíc předá ČEZ na mládež. Další peníze se budou vybírat mezi fanoušky."
     
    Roman Turek: "Já jsem rád, že ten nápad, který jsme vymýšleli, Roman přijal."
     
    Hezký podvečer u tiskové konference z VIP salonku Budvar Arény. Přitomen je prezident klubu Roman Turek, tiskový mluvčí JE Temelín Marek Sviták a především Roman Bernat, pro sobotní utkání s Chomutovem hráč Motoru.
     
    V úterý 16. 12. od 17 hodin se ve VIP salonku Budvar Arény uskuteční tisková konference se zástupci klubu ČEZ Motor České Budějovice, generálního partnera klubu ČEZ a Romana Bernata k příležitosti zařazení tohoto bývalého hokejisty, který nešťastnou náhodou přišel o dolní končetinu, do kádru mužstva Motoru pro duel s Chomutovem.

    Lukáš Dvořák

    bahis siteleri