Kladno – HC Litvínov 3:4 (kon.) | Zlín – Slavia 3:2 (kon.) | Vítkovice – Kometa Brno 5:1 (kon.)
HC Plzeň – Třinec 4:2 (kon.) | Chomutov – Olomouc 2:0 (kon.) | Sparta – Mladá Boleslav 5:3 (kon.)
Jihlava – Č. Budějovice 1:4 (kon.) | Pardubice – Liberec 6:5 (po pr.)
konec
Berani Zlín
3:2 (1:1, 2:0, 0:1)
HC Slavia Praha
Čtvrtek 18.12.2014, 17:00 • ZS Luďka Čajky • DHL Extraliga juniorů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    50:51
    Slavia právě vstřelila branku!
    A z protiútoku se prosazuje Slávie. FILIP NAVRÁTIL namířil na vrcholku kruhu a prostřelil Halodu. Asistence: Tomáš Török a Karel Drahorád.
     
    20:34
    Zlín právě vstřelil branku!
    A je to už 3:1! Za pouhých čtrnáct sekund Frodl opět inkasuje, když z kruhu vymetl horní růžek DAVID HRAZDIRA. Asistence: Mikuláš Zbořil a Michael Hlaváč.
     
    20:20
    Zlín právě vstřelil branku!
    Sedláček zavezl kotouč do útočného pásma, kde našel před bránou Hladiše, jenž na dvakrát docpal puk za Frodla. Asistence: Pavel Sedláček a Patrik Dalajka.
     
    09:05
    Zlín právě vstřelil branku!
    To je rychlost, je vyrovnáno. Vedení vydrželo hostům pouhých 17 sekund. Dalajka vyhrál puk na PAVLA SEDLÁČKA, jenž ujel všem hráčům a v koncovce se bekhendovou kličkou a zakončením mezi betony Frodla nemýlil. Asistence: Patrik Dalajka.
     
    08:48
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávie využívá přesilovou hru. Vala zachytil vyhození domácích, poslal puk na Drahoráda, jenž pálil a jeho střelu tečoval PETR TEJRAL. Stížnost domácích na vysokou hůl platná nebyla. Asistence: Karel Drahorád a David Vala.

    Jakub Kudláč

    Branky a nahrávky: 10. Sedláček (Dalajka), 21. Hladiš (Sedláček, Dalajka), 21. Hrazdira (Zbořil, Hlaváč) – 9. Tejral (Drahorád, Vala), 51. Navrátil (Török, Drahorád)


    Berani Zlín: Haloda (Čáp) – Zbořil, Kužílek, Žabčík, Kobylík, Schmied, Stuchlí, Procházka – Hořanský, Hlaváč, Haničinec, Dalajka, Karola, Pavlůsek, Werbik, Sedláček, Hladiš, Hrazdira.
    HC Slavia Praha: Frodl (Sovák) – Vala, Novák, Saňa, Havelka, Drahorád, Bureš, Kottek, Krejčí – Červený, Patzelt, Török, Kasala, Nestrašil, Ječný, Josefus, Tejral, Hlinka, Andres, Furch, Navrátil.

    Rozhodčí: Obadal – Blaha, Švarc

    Diváci: 80
    bahis siteleri