Olympik Mělník – Vysoké Mýto 2:5 (kon.) | Tango Brno – Helas Brno 5:5 (kon.) | Třinec – Chrudim 0:6 (kon.)
Kladno – Slavia 0:6 (kon.)
konec
FC Tango Brno
5:5 (1:1)
Helas Brno
Pátek 19.12.2014, 20:00 • SH KP Brno (nová hala) • 1. Futsal liga
Předzápasové kurzy
     
    34:54
    Helas Brno právě vstřelilo branku!
    K penaltě se postavil již tradičně kapitán DAVID CUPÁK a i když Kubíček vystihl směr jeho střely, tak ji lapit nedokázal. Bez asistence.
     
    34:40
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    Tango se vrací do vedení! Chadzidis se ujal rozehrání autu, poslal míč na druhou stranu a od tam skóroval MICHAL MAREŠ. Asistence: Dimostenis Chadzidis.
     
    33:27
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    Radim Záruba na polovině hřiště dokázal dobře načasovaným skluzem získat míč, který posunul na zcela volného MICHAL BELEJE, který střelou mezi nohama vyrovnává. Asistence: Radim Záruba.
     
    31:49
    Helas Brno právě vstřelilo branku!
    Balón se trochu šťastně odrazil ke STANISLAVU LERCHOVI a ten nad ničím neotálel a vyslal nechytatelnou střelu, která vymetla snad všechny pavučiny Kubíčkovy brány. Bez asistence.
     
    27:54
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    Tango ovšem velmi rychle srovnává stav utkání. Domácí měli k dispozici rohový kop a po jeho zahrání se míč dostal až k RADIMU ZÁRUBOVI, který se prosadil střelou k levé tyči. Asistence: Michal Belej.
     
    27:31
    Helas Brno právě vstřelilo branku!
    Helas jde poprvé v zápase do vedení. Ovčačík z levého křídla centroval před bránu, kde sice zakročil jeden z obránců, ale k dorážce se dostal IVAN LACKO a neměl problém dorazit do prázdné brány. Asistence: Jan Ovčačík.
     
    25:18
    Helas Brno právě vstřelilo branku!
    Stav je opět vyrovnaný. Postaral se o to FEDOR BOBYLEV, který se objevil zcela sám na pravé straně, odkud vyslal tvrdý projektil, který skončil až za Kubíčkem. Asistence: Martin Šplíchal.
     
    22:59
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    Domácí si berou zpět své vedení. A je to skvělý návrat pro MARIÁNA BERKYHO, který napřáhl na středu hřiště a střelou na vzdálenější tyč skóruje. Asistence: Dimostenis Chadzidis.
     
    10:08
    Helas Brno právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Lerch dostal na půlce hodně prostoru, a tak se opřel do balónu a za přispění teče MARTINA ŠPLÍCHALA míč končí za Kubíčkem. Asistence: Stanislav Lerch.
     
    05:29
    Tango Brno právě vstřelilo branku!
    MARTIN BRŮNA otevírá skóre dnešního zápasu. Belej se na pravém křídle zbavil protihráče a poté našel na druhé straně zcela osamoceného BRŮNU, který přízemní střelou rozvlnil síť. Asistence: Michal Belej.

    Daniel Havel

    Branky: 6. Brůna (Belej), 23. Berky (Chadzidis), 28. Záruba (Belej), 34. Belej (Záruba), 35. Mareš (Chadzidis) – 11. Šplíchal (Lerch), 26. Bobylev (Šplíchal), 28. Lacko (Ovčačík), 32. Lerch, 35. Cupák

    Karty:   28. Mareš (TAN) – 18. Lidmila (HEL), 24. Cupák (HEL)


    FC Tango Brno: Kubíček (Bočánek) – Chadzidis, Vlček, Svoboda, Mareš, Brůna, Pollák, Šidla, Belej "C", Záruba, Cenek, Berky, Chlad

    Trenér: Vlastimil Bartošek

    Helas Brno: Dang (Večeřa) – Cupák "C", Lacko, Lerch, Lidmila, Vlach, Havlík, Presl, Ovčačík, Bobylev, Shkirych, Šplíchal

    Trenér: Jan Loup

    Rozhodčí: Lukáš Zbožínek, Ladislav Sebök

    Diváci: 327
    bahis siteleri