Vítkovice – Bohemians 2:5 (kon.) | Mladá Boleslav – Bulldogs 4:5 (1:2 po s.n.) | Otrokovice – Tatran 5:4 (kon.)
Chodov – Sparta 14:6 (kon.) | Královské Vinohrady – Ostrava 2:6 (kon.) | Liberec – Pardubice 4:7 (kon.)
konec
TJ Sokol Královské Vinohrady
2:6 (1:1, 0:2, 1:3)
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
Pátek 19.12.2014, 20:00 • TJ Sokol Vinohrady • Livesport Superliga
Předzápasové kurzy
     
    52:52
    Ostrava právě vstřelila branku!
    JAN ŠIMÍK ihned po návratu z trestné lavice získal míček a ze strany postupoval sám na Novotného a s lehkostí zakončil do vzdálenějšího růžku. Bez asistence.
     
    46:24
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Ostravští si několikrát vyměnili míček, až připravili střeleckou pozici pro VÁCLAVA KOMAĆKU, který střelou nad nohou využívá další přesilovku. Asistence: Marek Švajný.
     
    44:36
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    JAKUB RENČÍN získal míček, namířil si to přímo k brance hostů a i když ho Lája napoprvé vychytal, na dorážku už nestačil. Bez asistence.
     
    43:51
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Kryžanek se pěknou stahovačkou zbavil napadajícího útočníka, přihrál VÁCLAVU KOMAČKOVI a ten nádhernou ránou vymetl všechny pavučinky, co visely ve vzdálenějším rohu Novotného branky. Asistence: Petr Kryžanek.
     
    33:51
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Napodruhé už to vyšlo. PETR KRYŽANEK se dostal znovu k balonku, seběhl si blíže k brance a svižnou střelou přes obránce nedal Novotnému moc šancí zareagovat. Bez asistence.
     
    21:19
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Vypadalo to, že domácí celou situaci přestojí. Těsně za polovinou hřiště ale natáhl JAN KŘIVA a jeho střela si přes klubko hráčů našla cestu až za Novotného. Domácí brankář toho moc neviděl. Asistence: Radim Ivan.
     
    13:57
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Hosté přispěchali s rychlou odpovědí. Svoboda ztratil míček u mantinelu a z následného přečíslení se svižnou střelou dokázal prosadit DOMINIK EICHNER. Asistence: Jan Křiva.
     
    13:09
    Královské Vinohrady právě vstřelily branku!
    Po zdlouhavé rozehrávce se snažil o průnik Bína, od kterého se i přes snahu ostravských obránců dostal míček k tyčce, kde ho do sítě doklepl číhající LUKÁŠ GREGOR. Asistence: Milan Bína.

    Lukáš Vacuška


    Hledáme zpravodaje pro tým TJ Sokol Královské Vinohrady. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 14. Gregor (Bína), 45. Renčín – 14. Eichner (Křiva), 22. Křiva (Ivan), 34. Kryžanek, 44. Komačka (Kryžanek), 47. Komačka (Švajný), 53. Šimík


    TJ Sokol Královské Vinohrady: Novotný (Weissgärber) – Rossi, Mareš, Králík, M. Raiter, Beran, Gregor, Bína, Svoboda, Konečný, Š. Raiter, Dolejš, Zezulka, Stuchlík, Houra, Nigrin, Renčín
    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Lája (Mazánek) – Svačinka, Šimík, Trulík, Kašovský, Šimíček, Kryžanek, Lipový, Eichner, Kolajta, Kováč, Ožana, Švajný, Peřka, Vítovec, Křiva, Ivan, Komačka

    Rozhodčí: Jiří Dolanský, Vojtěch Sýkora

    Diváci: 80
    bahis siteleri