Philadelphia – Florida 1:2 (1:2 po s.n.) | Pittsburgh – Colorado 1:0 (po pr.) | Carolina – Toronto 4:1 (kon.)
Columbus – Washington 4:5 (po pr.) | Montreal – Anaheim 1:2 (kon.) | Los Angeles – St. Louis 6:4 (kon.)
San Jose – Edmonton 4:3 (kon.)
konec
Carolina Hurricanes
4:1 (2:0, 0:1, 2:0)
Toronto Maple Leafs
Pátek 19.12.2014, 01:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Elias LINDHOLM - 4:1
     
    58:36
    Carolina právě vstřelila branku!
    A je hotovo. Canes vyhráli buly, Staal šel dopředu, na modré předal puk na ELIASE LINDHOLMA a ten ho bez větších potíží poslal do opuštěné branky i přes bránícího hráče. Asistence: Eric Staal, Ron Hainsey.
    Andrej SEKERA - 3:1
     
    51:05
    Carolina právě vstřelila branku!
    Přesilovka je využita. ANDREJ SEKERA dostal přihrávku na vrchol kruhu od Faulka, odtud zacílil a jeho dokonalá rána skončila v levém horním růžku branky Berniera. Možná klíčový moment zápasu. Leafs musí dotahovat dvoubrankovou ztrátu. Asistence: Justin Faulk, Nathan Gerbe.
    Dion PHANEUF - 2:1
     
    36:55
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté se dočkali snížení. Holland zavezl puk do třetiny, poslal ho na kruh, odkud se ke střele dostal kapitán DION PHANEUF. Jeho dělovka skončila nad rukou Warda a zaletěla do branky. Brankáři Canes dobře clonili hned dva hráči Leafs. Asistence: Peter Holland, Cody Franson.
    Justin FAULK - 2:0
     
    13:43
    Carolina právě vstřelila branku!
    Leafs se přesilovka vůbec nedařila a navíc v ní inkasují. Dwyer a JUSTIN FAULK jeli sami na jednoho obránce. Prvně jmenovaný poslal puk na svého spoluhráče a ten puk suverénně poslal pod horní tyč. Bernier byl bez šance. Asitence: Patrick Dwyer, Andrej Sekera.
    Chris TERRY - 1:0
     
    11:54
    Carolina právě vstřelila branku!
    Domácí jdou zcela zaslouženě do vedení. Jejich tlak byl zúročen. Eric Staal objel branku, dostal se na kruh, odtud poslal kotouč před branku a tam ho do sítě tečoval CHRIS TERRY. Asistence: E. Staal, Nathan Gerbe.

    Michal Sedláček

    Branky a nahrávky: 12. Terry (E. Staal, Gerbe), 14. Faulk (Dwyer, Sekera), 52. Sekera (Faulk, Gerbe), 59. Lindholm (E. Staal, Hainsey) – 37. Phaneuf (Holland, Franson)


    Carolina Hurricanes: Ward (Chudobin) – Sekera, Faulk, Hainsey, Jordán, Gleason, Bellemore – Gerbe, E. Staal, Terry – Skinner, Rask, Lindholm – Boychuk, Nash, Dwyer – Malone, McClement, Shugg.
    Toronto Maple Leafs: Bernier (Reimer) – Phaneuf, Franson, Gardiner, Polák, Rielly, Robidas – van Riemsdyk, Bozak, Kessel – Winnik, Kadri, Santorelli – Lupul, Holland, Clarkson – Booth, Smith, Pánik.
    bahis siteleri