SP v běhu na lyžích, 10km žen volně, Davos Vítez: M. Björgenová (NOR) (kon.) | SP v severské kombinaci, štafeta Ramsau, skoky Vítěz: Německo (kon.)
SP v běhu na lyžích, 15km mužů volně, Davos Vítěz: Anders Glöersen (NOR) (kon.) | SP v severské kombinaci, týmový závod, běh Vítěz: Norsko (kon.)
konec
SP v běhu na lyžích, 10km žen volně, Davos

Vítez: M. Björgenová (NOR)

Sobota 20.12.2014, 10:30Klasické lyžování
     
    Můžeme mít radost z výkonu Petry Novákové, která zajela tuhle trať velmi dobře, dlouhou dobu byla v první desítce, a nakonec skončila na 17. příčce. Za vedoucí Björgenovou zaostala o 1 minutu, 5 sekund a 7 desetin.
     
    CÍL
    Petra Nováková (CZE) dnes zajela skvěle! A za vedoucí Fesselovou z Německa zaostala o 45,8 sekundy. Aktuálně je na desátém místě.
     
    Petra Nováková dojela k druhému měřenému úseku. Tam trošku ztratila, přesto ne o moc. Vedoucí Ingvild Flugstad Östbergová (NOR) disponuje náskokem pouhých 3,4 sekundy. Češka je zde pátá.
     
    Skvěle si zatím vede Petra Nováková! Dojela už k prvnímu měřenému úseku a za vedoucí Norkou Hagenovou zaostává o pouhé 0,3 sekundy. Je třetí.
     
    START
    Odstartovala také jediná česká reprezentantka, a to Petra Nováková. Na největší favoritky stále čekáme.
     
    Český prapor bude v tomto závodě nést Petra Nováková, která odstartuje jako 38. v pořadí. Už jako čtvrtá přitom do závodu zasáhne Slovenka Alena Procházková. Eva Vrabcová Nývltová se v Davosu neukáže, na svých oficiálních stránkách potvrdila, že díky aktuálním výsledkům a potížemi s regenerací se rozhodla tento podnik světového poháru vynechat. Neukáže se ani v tom následujícím v La Clusaz. V současné chvíli absolvuje desetidenní soustředění v italském Livignu.

    Patrik Sandev

    bahis siteleri