SP v běhu na lyžích, 10km žen volně, Davos Vítez: M. Björgenová (NOR) (kon.) | SP v severské kombinaci, štafeta Ramsau, skoky Vítěz: Německo (kon.)
SP v běhu na lyžích, 15km mužů volně, Davos Vítěz: Anders Glöersen (NOR) (kon.) | SP v severské kombinaci, týmový závod, běh Vítěz: Norsko (kon.)
konec
SP v severské kombinaci, štafeta HS98+4X5KM, Ramsau

Vítěz: Německo

Sobota 20.12.2014, 11:45Klasické lyžování
     
    4-12
    Frenzel skočil 86,5 metrů a Německo vítězí ve skokanské části o dvě vteřiny před Rakouskem!
     
    4-10
    Rakušana Bielera nahradil nováček Steindl, který nezklamal! Skočil 89,5 metrů a Rakousko vede o slušných 28 sekund před Francií!
     
    4-9
    Francouz Lamy Chappuis dolétl na hranici 90,5 metru a Francie jde do vedení o 54 sekund před Rusko!
     
    4-1
    Rusové byli před posledním skokem poslední dvanáctí, Klimov to ale asi změní! Ten skočil 96 metrů a to byl opravdu daleký skok! Uvidíme, na co to bude stačit!
     
    3-12
    Vedoucí muž světového poháru Riessle to ustál! Skok nebyl technicky úplně excelentní, nicméně 91,5 metrů stačí na první místo se sedmivteřinovým náskokem na Rakousko.
     
    3-8
    Japonec A.Watabe pokazil svůj skok! To je pouze 52 metrů, ve zkušebním kole skočil 96 metrů! Vítr ho hodně poslal k zemi a Japonci jsou až šestí se ztrátou více jak 40 sekund!
     
    2-12
    Němec Rydzek skočil 94 metrů a jeho skok stačí Německu na těsné první místo. Po polovině dnešního skokanského závodu je to na prvních čtyřech pozicích hodně našlapané, pátí Norové ztrácí pár vteřin v běžecké části, další týmy už jsou na tom přeci jen hůře.
     
    2-10
    Rakušan Gruber si výrazně polepšil, skočil 94 metrů a dostane svůj tým do vedení. Rakousko vede velmi těsně před Francií, na prvních třech místech je to hodně našlapané!
     
    2-9
    Francouz Lacroix skočil neuvěřitelných 93 metrů a i přes horší doskok jde Francie do vedení těsně před Japonsko!
     
    2-8
    Japonec Kasai se pořádně prolétl a to byl výborný skok! Dolétl na hranici 87 metrů a to je na současné podmínky skvělý výkon! Japonci jdou jasně do vedení, nyní by měli náskok na ostatní více jak půl minuty.
     
    1-9
    Laheurte skočil opravdu velmi dobře! Doplachtil sice na 93,5 metru, což bylo méně než Kato z Japonska, ale má daleko lepší bodování. A dostal Francii do čela.
     
    1-3
    Také Itálie vyslala prvního skokana, Costa získal celkově 98,3 bodu a vede.

    Viktor Sandev

    bahis siteleri