Bonusia Ostrava – Jičín 7:4 (kon.) | Bohemians - NE – Chodov 7:16 (kon.) | Tatran – Liberec 1:10 (kon.)
konec
ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice
1:10 (0:2, 0:4, 1:4)
Crazy girls FBC Liberec
Neděle 21.12.2014, 15:00 • SH TJ Tatran Střešovice • ČEZ Extraliga žen
     
    57:35
    Liberec právě vstřelil branku!
    I z dnešního utkání odejdou střešovické ženy s dvouciferným počtem obdržených branek. Červová krásně našla za domácí obranou volnou MICHAELU MLEJNKOVOU, která pouze nedzvedla míček tak, aby přeskočil ležící Blahutovou. Asistence: Barbora Červová.
     
    52:07
    Liberec právě vstřelil branku!
    Gól nenechal na sebe dlouho čekat. Standardní situaci ze slibné vzdálenosti roezhrála Mlejnková na NIKOLU MARKOVOU, která z první překonala Balhutovou. Asistence: Michaela Mlejnková.
     
    49:47
    Liberec právě vstřelil branku!
    Marková mohla navýšit vedení Liberce, ale míček jí sjel trestuhodně před prázdnou branku, ale tak šťastně, že se dostal ke KLÁŘE LEIEROVÉ, která překonala bezmocně ležící Blahutovou. Asistence: Nikola Marková.
     
    45:43
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tatran přeci jen dává čestný gól v utkání. Chaloupková našla ideálně přes šíři hřiště KAROLÍNU VACHUŠKOVOU, která tak zhasla naději na čisté konto Vokaté. Asistence: Lucie Chaloupková.
     
    44:19
    Liberec právě vstřelil branku!
    I v početní nevýhodě ale dokázalo hostující družstvo skórovat. Leierová našla volnou MICHAELU MLEJNKOVOU, která si věděla rady sama před Balhutovou a poslala míček za její záda. Asistence: Klára Leierová.
     
    38:21
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severčoškám to však přineslo ovoce. Koníčková zpoza branky našla MARKÉTU KOSOVOU, která se trefila milimetrově na bzdálenější tyč. Asistence: Hana Končíková.
     
    33:54
    Liberec právě vstřelil branku!
    Červová předala míček KLÁŘE LEIEROVÉ, která sio potáhla míček ze středu hřiště a skrytou střelou se trefila přesně k tyči. Barbora Červová.
     
    30:25
    Liberec právě vstřelil branku!
    I druhá přesilovka Liberce v zápase je využita gólem. Crazy girls dlouho kombinovaly, až Kosová našla KRISTÝNU BEDNÁŘOVOU, která překonala Blahutovou. Asistence: Markéta Kosová.
     
    23:28
    Liberec právě vstřelil branku!
    Míček se ale vzápětí dostal k HANĚ KONÍČKOVÉ, která se prosadila po individuální akci. Bez asistence.
     
    18:25
    Liberec právě vstřelil branku!
    Kombinace hpostujícího celku končí balónkem v síti Blahutové. Kroftové předložila finální přihrávku krosem MARCELE URBANOVÉ, která se trefila přesně ne bližší tyč. Asistence: Oldřiška Kfoftová.
     
    05:46
    Liberec právě vstřelil branku!
    Přesilovka je nakonec využita. Leirová našla ideálně na brankovišti MICHAELU MELJNKOVOU, která neměla potíže z metru poslat míček do prázdné branky. Asistence: Klára Leierová.


    Hledáme zpravodaje pro tým ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 46. Vachušková (Chaloupková) – 6. Mlejnková (Leierová), 19. M. Urbanová (Kroftová), 24. Koníčková, 31. Bednářová (Kosová), 34. Leierová (Červová), 39. Kosová (Koníčková), 45. Mlejnková (Leierová), 50. Leierová (Marková), 53. Marková (Mlejnková), 58. Mlejnková (Červová)


    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice: Blahutová /Nováková) – Vachušková, Sequensová, Reindlová, Sedmíková, Jaucová, Nemravová, Válková, Tvrzová, Zabavská, Beranová (C), Matěvosová, Chaloupková, Čepelková, Čermáková, Kramperová. Trenér: Luděk Pasecký.
    Crazy girls FBC Liberec: Vokatá (Štěpánová) – Červová, Bursová, Kosová, Havlíková, Leierová (C), Koníčková, Kutlová, Marková, Moťková, Marková, M. Urbanová, Kroftová, Loudová, Bednářová, A. Urbanová, Mlejnková. Trenér: Lenka Batošová.

    Rozhodčí: Tomáš Kostínek, Martin Reichelt

    Diváci: 62
    bahis siteleri