Bulldogs – Královské Vinohrady 2:3 (kon.) | Pardubice – Chodov 2:5 (kon.) | Sparta – Vítkovice 3:5 (kon.)
Ostrava – Otrokovice 3:2 (kon.) | Bohemians – Mladá Boleslav 7:5 (kon.) | Tatran – Liberec 7:3 (kon.)
konec
ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice
7:3 (3:1, 3:2, 1:0)
FBC Liberec
Neděle 21.12.2014, 18:00 • SH TJ Tatran Střešovice • Livesport Superliga
Předzápasové kurzy
     
    47:39
    Tatran právě vstřelil branku!
    JAN ZAVADIL dostal přihrávku za obranu a byť nebyl sice napoprvé úspěšný, vyšťoural nakonec míček z Vaníčka a poslal míček do odkryté klece. Bez asistence.
     
    39:30
    Liberec právě vstřelil branku!
    Vážný našel z rohu MARKA ŠTĚPÁNKA, který střelou po zemi dokázal dostat míček do Kafkovy svatyně. Asistence: Zdeněk Vážný.
     
    35:37
    Tatran právě vstřelil branku!
    Na druhé straně je však z rychlého brejku další gól v liberecké síti. Po přihrávce Řehoře se prosadil ONDŘEJ VAŠÍČEK. Asistence: Jan Řehoř.
     
    30:44
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tampier využil zmatků v rozehrávce Tatranu a poslal míček na LUKÁŠE REYMARA, který si naběhl do strany a střelou na vzdálenější tyč překonal Kafku. Asistence: David Tampier.
     
    23:54
    Tatran právě vstřelil branku!
    Střešovice dlouho vyčkávali s kombinací, až je o míček připravil Liberec. Nicméně nazpět si ho vybojoval MILAN FRIDRICH a delokonosnou střelou pod horní tyč nedal Vaníčkovi šanci. Bez asistence.
     
    20:09
    Tatran právě vstřelil branku!
    Tak tohle bylo rychlé. JAN NATOV uzmul liberecké obraně velice rychle míček a ještě rychleji ho dostal za záda Vaníčka. Bez asistence.
     
    19:33
    Tatran právě vstřelil branku!
    Teď už ale Vaníček kapituluje. K odraženému míčku se dostal však Gruber a předložil jej za sebe MARKU DEUTSCHOVI, jenž z první prostřelil hostujícího brankáře. Asistence: Jakub Gruber.
     
    16:44
    Tatran právě vstřelil branku!
    Vašíček přestál souboj u mantinelu a vybojoval míček, který následně adresoval balónek JANU KOLÍSKOVI, který našel mezírku přesně pro míček a procpal jej pod ležícím Vaníčkem. Asistence: Ondřej Vašíček.
     
    11:03
    Liberec právě vstřelil branku!
    Nyní už ale kombinace Severočechů skončila gólem. Valeš našel milimetrovou přihrávkou na velkém brankovišti volného PROKOPA FERDANA, který poslal míček přesně k tyči a Kafka, ač dělal, co mohl, tak na míček nemohl dosáhnout. Asistence: Radek Valeš.
     
    08:54
    Tatran právě vstřelil branku!
    Nyní ale musí lovit míček z branky. Řehoř poslal míček na mantinel, kde byl volný JAN KOLÍSKO, který se přízemní střelou trefil přesně na bližší tyč. Asistence: Jan Řehoř.


    Hledáme zpravodaje pro tým ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice. Více informací zde.

    Branky a nahrávky: 9. Kolísko (Řehoř), 17. Kolísko (Vašíček), 20. Deutsch (Gruber), 21. Natov, 24. Fridrich, 36. Vašíček (Řehoř), 48. Zavadil – 12. Ferdan (Valeš), 31. Reymar (Tampier), 40. Štěpánek (Vážný)


    ESA LOGISTIKA Tatran Střešovice: Kafka (Rebro) – Deutsch (C), Fořt, Běhal, Komárek, Kolísko, Vašíček, Slavík, Gruber, Fridrich, Zavadil, Vaculčiak, Syrovátko, Horký, Řehoř, Natov. Trenér: Jiří Jakoubek.
    FBC Liberec: Vaníček (Svoboda) – Klucho, Uglanov, Štěpánek (C), Valeš, Blažek, Tampier, Galbavý, Hůza, Marek, Rondoš, Ferdan, Böhm, Strobach, Vážný, Reymar. Trenér: Lukáš Nesměrák.

    Rozhodčí: Jiří Dolanský, Vojtěch Sýkora
    bahis siteleri