SP v severské kombinaci, skoky HS98, Ramsau (zruš.) | SP v běhu na lyžích, sprint volně mužů i žen Vítěz: M. Björgenová (NOR) a F. Pellegrino (ITA) (kon.)
SP v severské kombinaci, 10km běh, Ramsau Vítěz: J. Lamy Chappuis (FRA) (kon.)
konec
SP v severské kombinaci, 10km běh, Ramsau

Vítěz: J. Lamy Chappuis (FRA)

Neděle 21.12.2014, 15:45Klasické lyžování
     
    CÍL
    Závod příliš nevyšel Pavlu Churavému, který se z třicáté pozice po skoku propadl až na 44. místo se ztrátou dvě a půl minuty.
     
    CÍL
    Tomáš Portyk končí na třiadvacátém místě se ztrátou přes 50 sekund.
     
    8,75
    Portyk se drží na bodech na jednadvacáté pozici se ztrátou necelé půl minuty, na Pavla zatím čekáme.
     
    7,5
    Portyk je už za Kircheisenem, na čelo ztrácí 17 sekund! Churavý stále třiačtyřicátý.
     
    6,25
    Mezi nimi je i Portyk se ztrátou 8,5 sekundy, Churavý je až třiačtyřicátý se ztrátou 1:14.
     
    3,75KM
    Tomáš Portyk se bohužel propadá pořadím dozadu, ale stále má ještě šanci se udržet někoho silného. Na 4. kilometru se ocitl na 19. místě. Pavel Churavý ale nejede dobře, je až na průběžném 38. místě.
     
    2,5KM
    V početné skupince, která stíhá vedoucího Klimova, je i Tomáš Portyk. Uvidíme, jestli se mu povede udržet s takovými sdruženářskými esy, jakými jsou Rydzek nebo Frenzel.
     
    1,25KM
    Pavel Churavý dojel na první měřený úsek se ztrátou 1 minuty a 7 sekund na 32. místě. Vlastně si udržuje svůj standard. Stáhl alespoň 10 sekund.
     
    START
    Fanděme společně Tomáši Portykovi, který odstartoval jako čtvrtý v pořadí. Má tedy slušnou pozici udělat i slušný výsledek.
     
    Tomáš Portyk si nemůže na nové okolnosti stěžovat. V pátek totiž získal 128,1 bodu za svůj skok a tenhle výkon ho posunul na čtvrtou pozici! Za vedoucím Klimovem pojede s třicetivteřinovou ztrátou. Pavel Churavý vyrazí jako třicátý se ztrátou 1 minuty a 17 sekund. Miroslav Dvořák do tohoto závodu, jak už bylo avizováno, nezasáhne.

    Viktor Sandev

    bahis siteleri