Jaroslavl – Viťaz 4:2 (kon.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
4:2 (2:1, 1:1, 1:0)
HC Viťaz Moskevská oblast
Úterý 23.12.2014, 17:30 • Arena 2000 • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    STATISTIKY ZÁPASU:
    Střely celkem: 36 – 33
    Vyloučení: 3 – 4
    Využité přesilovky: 2 – 0
    Vyhrané buly: 31 – 21 (19:43:23)
     
    Ve druhé části padl jediný gól. Postaral se o něj v 51. minutě Platt, který tak uklidnil domácí, protože do té doby byl Viťaz mírně aktivnějším a tlačil se za vyrovnáním. Jenže Lokomotiv využil přesilovou hru a Moskvevská oblast dvoubrankové manko už stáhnout nedokázala. To je pro dnešek vše. Já se s vámi loučím a přeji příjemný zbytek dne.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:37
    Oddechový čas pro hosty.
     
    59:32
    Viťaz nemůže odvolat brankaře, protože se stále nemůže dostat k brance Kolesnika. O vítězi je tak v podstatě rozhodnuto.
     
    58:59
    Následně nedokázal Porseland přesně přihrát. Kotouč zachytil Kronwall, který jej okamžitě poslal do středhío pásma.
     
    58:21
    Sražená střela Horáka donutila hosty opustit útočnou třetinu. Lokomotiv drží puk v pásmu soupeře a šetří cenné vteřiny.
     
    56:32
    Tahle početní výhoda prohrávajícímu celku vůbec nevyšla. Na Kolesnika nepřišla jediná střela a domácí jsou v plném počtu.
     
    55:30
    Jenže hostům se nedaří usadit v útočné třetině. Víťaz si nedokáže dát přesnou přihrávku, a tak se Jaroslavl brání bez potíží.
     
    54:32
    Je tu možná poslední možnost pro Víťaz.Pašnin totiž vyhodil puk za mantinel a dostává dvě minuty za zdržování hry.
     
    53:23
    Kempe nebezpečně dorážel před brankovištěm. Ani jednou ale nedokázal kotouč procpat za záda pozorného Kolesnika.
     
    52:11
    V této chvíli to už bude mít Viťaz nesmírně těžké. Ba co víc, Lokomotiv se nesnaží bránit, ale pokračuje v ofenzivní hře.
    PLATT - 4:2
     
    50:53
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    I tuto početní výhodu domácí využívají a utíkají soupeři narozdíl dvou gólů. Kronwall poslal kotouč ke kruhu na GEORGE PLATTA, který tvrdě vypálil a kotouč usměrnil ke vzdálenější tyči nad vyrážečku hostujícího brankaře. Asistence: Petri Kontiola, Staffan Kronwall.
     
    49:26
    Za hru vysokou holí míří na lavici hanby Semjonov. Je tu přesilová hra pro Jaroslavl.
     
    48:43
    Hra přerušena, protože na zemi zůstává ležet kapitán Lokomotivu. Toho někdo z hostů trefil pukem, ale nemělo by to být nic vážnějšího.
     
    47:05
    I nadále se hraje hodně útočně, bohužel momentálně oběma týmům schází přesnost v koncovce. I přes to se brankaři musí mít neustále na pozoru.
     
    46:33
    Jakubov číhal u levé tyče. Krátce na to ho našel Lysenko, jenže druhý zmiňovaný nedokázal kotouč usměrnit mezi tři tyče.

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 11. Galimov (Kronwall, Kapustin), 19. Loktjnov (Kontiola, Thornberg), 27. Loktjnov, 51. Platt (Kontiola, Kronwall) – 2. Soloduchin (Koroljov), 31. Vyglazov (Porseland)


    Lokomotiv Jaroslavl: Kolesnik (Sanford) – Holos, Vasiljev, Kronwall, Pašnin, Gorochov (C), Ljubišchin, Višněvskij – Plotnikov, Apalkov, Averin – Platt, Kontiola, Loktijinov – Konkov, Novotný, Thornberg – Kapustin, Kartajev, Koršchov.
    HC Viťaz Moskevská oblast: Sateri (Lisutin) – Porseland, Grebeškov – Seleznjov, Golovkov – Semjonov, Lysenko, Vaščenko, Kudinov – Kousal, Horák, Kempe – Koroljov, Kučerjavenkmo, Sodoluhin – Šitikov, Afinogenov (C), Jakubov – Mamin, Tcyganov, Vyglazov.

    Rozhodčí: Drejev, Kadyrov – Birin, Nazarov
    bahis siteleri