Turné čtyř můstků, 2. závod, Ga-Pa HS140 Vítěz: Anders Jacobsen (NOR) (kon.)
konec
Turné čtyř můstků, 2. závod, Ga-Pa HS140

Vítěz: Anders Jacobsen (NOR)

Čtvrtek 01.01.2015, 14:00Turné čtyř můstků
    Anders Jacobsen
     
    1
    Na závěr skočil Jacobsen, který je v opravdu skvělé formě! 136,5 metrů znamená jasné první místo o více jak šest bodů před Ammannem! Jacobsen tak doslova ovládl 2. podnik v Ga-Pa a může se radovat z trochu překvapivé výhry!
    Simon Ammann
     
    2
    Švýcarská hvězda Simon Ammann neskočil tak daleko, ovšem v mnohem horších podmínkách byl bohatě odměněn za vítr a nakonec je i za 133 metrů první o necelé tři body před Prevcem!
    Peter Prevc
     
    3
    Skok Petra Prevce se v tuto chvíli zdá být o něco kratší, i tak je ale výkon 136 metrů opravdu skvělým počinem. Slovinec jde díky skvělým bodům do průběžného vedení o 1,2 desetiny bodu před Schlierenzauera!
     
    5
    Také další Rakušan Michael Hayböck zazářil, 138 metrů stačí sice až na čtvrté místo kvůli nižším bodům za techniku, i tak by si měl udržet průběžné vedení v SP!
     
    6
    V Ga-Pa se dějí opravdu neuvěřitelné věci! Gregor Schlierenzauer skočil neskutečných 139,5 metrů a vede o tři body před Veltou. Sám sebe se ptám, jak daleko dnes mohou závodníci skočit!
     
    7
    Nor Rune Velta také září! Daleký skok 136,5 metrů stačí na průběžné vedení o necelé tři body před Kraftem!
    Stefan Kraft
     
    8
    Naopak Rakušan Stefan Kraft letěl daleko a 135 metrů stačí na jasné první místo průběžného pořadí o zhruba osm bodů!
    Severin Freund
     
    11
    Němcům to na domácím můstku opravdu lítá! 135,5 metru pro Freunda nakonec znamená překvapivě 2. místo o 1,6 bodu za Freitagem, měl přeci jen ještě lepší větrné podmínky.
     
    15
    Tak to byl naprosto neuvěřitelný skok Němce Freitaga! Ten předvedl technicky brilantní skok a za 134,5 metrů jde do vedení o úctyhodných 18 bodů! Tak to byl panečku výkon!
    Kamil Stoch
     
    18
    Změna na čele, Stoch skočil 126 metrů a to mu stačí na první místo o necelých pět bodů před Finem.
     
    26
    Taku Takeuči se také vytáhl a za skok dlouhý 132,5 metrů jde na druhé místo jen o zhruba bod za Fina!
     
    27
    Fin Jarkko Määttä předvedl úžasný skok, 133,5 metrů ho katapultuje do jasného vedení a asi v něm delší dobu zůstane.
    Anders Jacobsen
     
    1
    Vítěz kvalifikace Anders Jacobsen předvedl v horších podmínkách naprosto nevídaný skok 135,5 metru a jde do vedení o 1,7 bodu před Ammana!
    Gregor Schlierenzauer
     
    50
    Rakušan Schlierenzauer skočil stejně daleko jako Koudelka, a i když není úplně nadšený, tak díky vysokým bodům je průběžně čtvrtý o necelé dva body za Kasaiem!
    Noriaki Kasai
     
    2
    Ani Japonský veterán Kasai nezklamal, skočil solidních 133,5 metrů a díky horšímu větru i výborným bodům je průběžně třetí o zhruba 4,5 bodu za Ammannem.
    Simon Ammann
     
    49
    V Ga-Pa se opravdu dějí věci! Švýcar Simon Ammann skočil neskutečných 138 metrů, body má dobré a je první o necelé tři body před Prevcem!
    Peter Prevc
     
    3
    Tak pozor! Nejdelší skok dnešního závodu předvedl Slovinec Prevc. Ten skočil neuvěřitelných 136,5 metrů, poráží Romana a je první o necelé čtyři body před Rakušanem Hayböckem!
    Stefan Kraft
     
    4
    Vítěz závodu v Oberstdorfu Stefan Kraft neskočil rozhodně špatně a solidních 132 metrů mu stačí na třetí místo, na Rakušana Hayböcka ztrácí jen osm desetin bodu!
    Trenér Werner Schuster sleduje skok Severina Freunda
     
    6
    Němec Freund dolétl na 127,5 metrů a jde na čtvrté místo před Fannemela, na třetího Krafta ztrácí čtyři body.
    Michael Hayböck
     
    8
    A Hayböck se opravdu vytáhl! Skočil stejně daleko jako Velta a nakonec je první o šest desetin bodu, znovu si tak říká o čelní umístění.
     
    9
    Po dlouhé době monstrózní skok! Velta letěl vzduchem naprosto fantasticky, zastavil se na metě 134 metrů a i díky vysokým bodům jde na první místo o necelé čtyři body před Němce Krafta! Tak to je hozená rukavice všem velkým favoritům!
     
    36
    Němec Leyhe předvedl skok dlouhý 127 metrů a to by mu na postup do 2. kola mělo stačit. Navíc tu jsou vysoké body a je z toho průběžné čtvrté místo.
     
    34
    Po delší době opravdu slušný skok, Kofler doskočil na 127,5 metrů a díky skvělým bodovým známkám je průběžně třetí jen o pět bodů za vedoucím Kraftem.
     
    A teď už první souboj českého skokana!

    Viktor Sandev

    bahis siteleri