Vancouver – Los Angeles 2:3 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
2:3 (1:0, 1:1, 0:2)
Los Angeles Kings
Pátek 02.01.2015, 04:00 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Jarred STOLL - 2:3
     
    58:46
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Dva góly dávají hosté a to neuběhla ani minuta. Parádní přihrávku dostal JARRED STOLL, který střelou z první překonal brankáře Soupeře. Hosté otáčejí vývoj zápasu a dostávají se do vedení. Asistence: Tyler Pearson.
    Justin WILLIAMS - 2:2
     
    57:53
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    JUSTIN WILLIAMS vyrovnává v přesilové hře. Mnoho prostoru v postoji Millera nebylo, nicméně Williams to trefil velmi přesně. Asistence: Drew Doughty, Alec Martinez.
    Dwight KING - 2:1
     
    34:39
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Na tohle už byl Ryan Miller krátký. Snažil se, ale na puk nedosáhl. DWIGHT KING snižuje na rozdíl jediné branky, což je pochopitelně vzpruha pro dnes poněkud nevýrazný útok Králů. Asistence:Brad Richards, Jake Muzzin.
    Radim VRBATA - 2:0
     
    23:39
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Vancouver ubránil oslabení a velmi rychle skóruje. Celou akci začal Sedin, který našel dobře postaveného Higginse. Ten si všiml mez kruhy najetého RADIMA VRBATY. Český útočník neměl problém trefit přesnou přihrávku. Domácí vedou o dvě brance. Asistence: Chris Higgions, Henrik Sedin.
    Alexandre BURROWS - 1:0
     
    12:18
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Gól v přesilové hře. Hostující obránci sledovali hru a zapomněli bruslit. ALEXANDRE BURROWS zůstal před brankou zcela osamocený. Měl dostatek času na zakončení. Početní výhodu nehráli domácí nějak výrazně dobře, ale i tak dokázali skórovat. Asistence: Daniel Sedin, Radim Vrbata.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 13. Burrows (Sedin D., Vrbata), 24. Vrbata (Higgins, Sedin H.) – 35. King (Richards, Muzzin), 58. Williams (Doughty, Martinez), 59. Stoll (Pearson)


    Vancouver Canucks: Miller (Lack) – Tanev, Edler, Bieksa (A), Stanton, Weber, Sbisa – Vrbata, Sedin H. (C), Sedin D. (A) – Dorsett, Bonino, Higgins – Vey, Richardson, Matthias – Hansen, Horvat, Burrows
    Los Angeles Kings: Quick (Jones) – Doughty, Muzzin, Greene (A), Martinez, Schultz, McNabb – Carter, Kopitar (A), Gáborík – Williams, Stoll, Brown (C) – Toffoli, Lewis, Pearson – King, Richards, Clifford

    Rozhodčí: Charron, Watson – Devorski, Knorr

    Diváci: 18870
    bahis siteleri