Liberec – Vítkovice 2:3 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 5:0 (kon.) | HC Litvínov – Chomutov 4:6 (kon.)
Třinec – Sparta 0:2 (kon.) | Kometa Brno – HC Plzeň 3:5 (kon.) | Slavia – Jihlava 2:4 (kon.)
Olomouc – Zlín 0:2 (kon.) | Č. Budějovice – Kladno 2:1 (po pr.)
konec
HC Kometa Brno
3:5 (1:3, 0:1, 2:1)
HC Plzeň 1929
Pondělí 05.01.2015, 18:00 • Hala Rondo • DHL Extraliga juniorů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:29
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí také využívají přesilovku. Nahození Dufka propadlo před Paclovu bránu, hostující gólman nedokázal kotouč odrazit do bezpečí a MICHAL KUPČÍK jej uklidil do sítě. Asistence: Jan Dufek, Rostislav Šnajnar.
     
    46:36
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Brnu naděje dlouho nevydržela. Domácí obrana polevila a nechala před bránou prostor pro MATĚJE POLATU. Ten střílí v zápase již svou druhou branku. Jekel byl na druhé straně a ke vzdálenější tyči se nedokázal přesunout. Asistence: Jan Walter, Jiří Kepka.
     
    46:05
    Kometa právě vstřelila branku!
    Možná přichází ještě drama, času na vyrovnání mají domácí stále mnoho. Šnajnar nahodil kotouč od modré, Pacl ho vyrazil pouze před sebe a všudybyl SILVESTER KUSKO uklidil kus černé gumy pohodlně do sítě. Asistence: Rostislav Šnajnar.
     
    24:00
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Teď už je z toho gól, opět v přesilovce, což se dnes zdá jako klíč k úspěchu. Z pravého kruhu vypálil RICHARD KRISTL a prostřelil nic netušího Jekela, který měl před sebou clonu několika mužů. Asistence: Jiří Kepka, Matěj Polata.
     
    16:12
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je tu další gól v brněnské síti. Už to bylo znovu v pokračující přesilovce a v podstatě z náhodné akce odskakuje Plzeň na rozdíl dvou branek. Před Jekelem procpal puk za jeho záda MATĚJ POLATA. Asistence: Lukáš Kaňák, Lukáš Vlček.
     
    15:26
    Plzeň právě vstřelila branku!
    To na druhé straně se urodilo přečíslení a hosté překlápí výsledek na svou stranu. Polata přihrál na lépe postaveného JIŘÍHO KEPKU, který sám před Jekelem zakončil naprosto přesně. Asistence: Matěj Polata.
     
    12:32
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Dlouho to netrvalo a je vyrovnáno. Nahození od modré čáry propadlo až za záda bezmocného Pavla Jekela, který toho zřejmě mnoho neviděl. Autorem branky je PATRIK MARCEL. Asistence: Jiří Kepka, Richard Kristl.
     
    09:15
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hostující tým byl už sice kompletní, ale první větší šanci domácího týmu nedokázal zabránit. Navíc to byla možnost gólová. RICHARD GARČIC si najel až před Paclovu klec a přízemní střelou poslal kotouč na zadní tyč. Puk se došoural do plzeńské brány a Kometa tak vede 1:0. Asistence: Jakub Boltvan.

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 10. Garčic (Boltvan), 47. Kusko (Šnajnar), 58. Kupčík (Dufek, Šnajnar) – 13. Marcel (Kepka, Kristl), 16. Kepka (Polata), 17. Polata (Kaňák, Vlček), 24. Kristl (Kepka, Polata), 47. Polata (Walter, Kepka)


    HC Kometa Brno: Jekel (Šalena) – Vágner, Cívka, Hájek, Kupčík, Kubeš, Vlček, Šnajnar – Pokorný, Dvořák, Denk, Zohorna, Biolek, Nohel, Kusko, Garčic, Dufek, Král, Boltvan, Dymáček. Trenér: Pavel Pazourek.
    HC Plzeň 1929: Pacl (Štekr) – Marcel, Polívka, Kubík, Kaňák, Walter, Holý – Petráš, Beneš, Švarc, Vlček, Volf, Kristl, Rajal, Polata, Michel, Opava, Tulačka, Čadek, Krliš, Kepka. Trenér: David Bruk.

    Rozhodčí: Čech – Skopal, Reich

    Diváci: 105
    bahis siteleri