Mladá Boleslav – Slavia 7:1 (kon.) | Litvínov – Olomouc 4:2 (kon.) | Plzeň – Zlín 5:2 (kon.)
Pardubice – Vítkovice 1:6 (kon.) | K. Vary – Kometa Brno 1:2 (1:2 po s.n.) | Sparta – Liberec 4:3 (po pr.)
konec
BK Mladá Boleslav
7:1 (3:0, 2:1, 2:0)
HC Slavia Praha
Úterý 06.01.2015, 17:30 • ŠKOENERGO Aréna • Tipsport extraliga
Předzápasové kurzy
Partner:
    Michal BROŠ - 7:1
     
    55:03
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bleskurychle využitá početní výhoda! Už po šesti sekundách prokázal zkušenost a důraz na brankovišti MICHAL BROŠ a Svoboda na to nestihl zareagovat. Asistence: Tomáš Klimenta, Mitja Robar.
    David VÝBORNÝ - 6:1
     
    47:56
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Další využitá přesilovka Bruslařů! Jednadvacet sekund před vypršením Königova trestu se do kotouče opřel DAVID VÝBORNÝ a Svoboda nestihl vůbec zareagovat, protože měl zakrytý výhled. Asistence: Marek Trončinský, Milan Mikulík.
    Pavel MUSIL - 5:1
     
    35:24
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    O vítězi je už zřejmě rozhodnuto, i když v hokeji se ještě může stát cokoliv a v tom boleslavském dvojnásob. Martin Látal přesprintoval beka hostí a předložil puk PAVLU MUSILOVI, který i s trochou štěstí propasíroval touš do branky. Asistence: Martin Látal.
    Jan VESELÝ - 4:1
     
    23:45
    Slavia právě vstřelila branku!
    Nu, to byla blesková odpověď v podání celku z hlavního města! Po vyhraném buly se puk dostal k JANU VESELÉMU, který přízemní střelou připravil Růžičku o čistý štít. Asistence: Tomáš Doležal.
    Tomáš KLIMENTA - 4:0
     
    23:05
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Gól ve vlastním oslabení, Slavia je na ručník! TOMÁŠ KLIMENTA pronikl po pravém křídle až před Svobodu a nechytatelnou ranou poslal strážce hostující svatyně na párek. Asistence:
    Dominik PACOVSKÝ - 3:0
     
    19:46
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Nedáš – dostaneš! Tým z města automobilů uděluje Pražanům lekci z produktivity. DOMINIK PACOVSKÝ se individuálně prokousal až do zakončení a střelou pod horní růžek nedal Furchovi šanci. Asistence: Ctirad Ovčačík, Marek Trončinský.
    MAREK TRONČINSKÝ - 2:0
     
    09:44
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Využitá přesilovka a Bruslaři se ujímají vedení 2:0! MAREK TRONČINSKÝ vyslal na Furcha nepříliš razantní střelu příklepem, ta ale propadla slávistickému brankáři až do branky. Asistence: David Výborný, Matěj Stříteský.
    Michal BÁRTA - 1:0
     
    07:25
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Prazvláštní to začátek zápasu ve ŠKOENERGO Aréně – domácí se ujímají vedení! MICHAL BÁRTA se z rohu kluziště natlačil až před Furcha, počkal si, až se gólman Slavie položil na led a zakončení už pro něj bylo pouhopouhou formalitou. Asistence: Richard Jarůšek.
    Marken.cz

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 8. Bárta (Jarůšek), 10. Trončinský (Výborný, Stříteský), 20. Pacovský (Ovčačík, Trončinský), 24. Klimenta, 36. Musil (Látal), 48. Výborný (Trončinský, Mikulík), 56. Broš (Klimenta, Robar) – 24. Veselý (Doležal)


    BK Mladá Boleslav: Růžička M. (Růžička J.) – Trončinský, Ovčačík, Stříteský, Kočí, Hruška, Robar, Čermák – Mikulík, Výborný, Pabiška – Pacovský, Broš, Klimenta – Látal, Musil, Lenc – Jarůšek, Bárta, Rys
    HC Slavia Praha: Furch (21. Svoboda) – König, Knot, Štich, Valach, Beňovič, Růžička, Holub, Novák – Vlasák, Bednář, Kolář – Sklenář, Divíšek, Stránský – Poletín, Vas, Čermák – Doležal J., Doležal T., Veselý

    Rozhodčí: Šindler, Pavlovič – Bláha, Špůr

    Diváci: 3510
    bahis siteleri