Košice – Martin 1:3 (kon.) | Banská Bystrica – Trenčín 2:3 (po pr.) | Poprad – Žilina 3:1 (kon.)
Nitra – Piešťany 6:2 (kon.) | Skalica – Zvolen 4:6 (kon.)
konec
HC Košice
1:3 (0:1, 1:0, 0:2)
HK VITAR Martin
sk Úterý 06.01.2015, 17:00 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Zápas sa skončil, tri body získavajú hostia. (19:05:28)
     
    59:51
    Hostia sa budú brániť. Za nedovolené bránenie je vylúčený Ďatelinka.
     
    59:19
    Martin dal gól!

    Hostia poistili svoje vedenie. Z vlastnej obrannej tretiny skóruje do prázdnej bránky PETER SMREK. Bez asistencií.
     
    59:15
    Košičania sa dostali do pásma a poriadne to tam roztočili. Štrbák prihral do čistej šance Jenčíkovi, toho ale zázračne vychytal Čech.
     
    58:57
    Hylák korčuľuje na striedačku, Košice hrajú powerplay.
     
    56:07
    Martin sa bude brániť! Na tresnú lavicu smeruje na dve minúty za podrazenie Jokeľ.
     
    48:55
    Martin sa bude brániť! Dve minúty za podrazenie inkasuje Dlouhý.
     
    48:15
    Oceliari ešte v pásme ostali a takmer sa dostali aj k skórovaniu. Z ľavej strany k žrdi pálil Jenčík, ale iba do pozorného brankára.
     
    48:01
    Napokon sme to ale zrejme zakríkli, pretože po dlhšom čase prišlo ohrozenie bránky! Postarali sa o to Košičania, konkrétne Rachůnek, ktorý však z medzikružia pálil iba do Čecha.
     
    43:44
    Martin dal gól!

    Hostia využívajú presilovku a dostávajú sa do vedenia. Postaral sa o to MARTIN LOJEK, ktorý prudkou ranou od modrej čiary prepálil všetko, čo mu stálo v ceste. Asistencia: Jaroslav Markovič.
     
    42:40
    Košice sa budú brániť. Na trestnú lavicu odchádza na dve minúty za podrazenie Češík.
     
    38:37
    Martin sa bude brániť, na trestnú lavicu smeruje za nebezpečnú hru so zdvihnutou hokejkou Galamboš.
     
    34:24
    Obrovská šanca hostí, ktorí mohli opäť vyhrávať! Pred bránkou ostal úplne nepokrytý Važan, ktorý dostal prihrávku, ale napálil ju iba do Hylákovej lapačky, ktorá sa pred ním v sekunde zjavila.
     
    31:03
    Naopak, po rýchlom prechode do útoku sa do zakončenia dvakrát po sebe dostal Lapšanský. Toho hostia pred bránkou zrejme zabudli, ale z bezprostrednej blízkosti to ani raz nevyužil a puk napálil iba do betónov Čecha.
     
    29:52
    Košičania boli z pásma vytlačení a museli založiť novú útočnú akciu. Napokon sa ale do tretiny vrátili a mohli prvýkrát v zápase vyhrávať! Pred bránkou sa ocitol Suja, ktorý síce švihol hokejkou, ale iba zbytočne. Ležiaci brankár Čech čaroval a puk vytlačil.
     
    26:01
    Košice dali gól!

    Je vyrovnané. Domáci hokejisti podnikli rýchly útok, puk do pásma dostal Bartoš a ponúkol ho Sujovi. Ten bol ale v rýchlosti dobre pokrytý, a tak zadovkou iba priťukol na RICHARDA JENČÍKA, ktorý z ideálnej pozície nemohop zaváhať. Asistencie: Jakub Suja, Peter Bartoš.
     
    23:39
    Táto šanca vyzerala pre hostí pomerne nádejne. Puk po pravej strane ťahal Važan a napokon sa rozhodol páliť spoza vracajúceho sa Cebáka, ale ten jeho pokus zrazil iba na ochrannú sieť.
     
    19:42
    Martin dal gól!

    Hostia sa vo vlastnom oslabení dostávajú do vedenia! Zaváhanie domácej defenzívy potrestal PETER GALAMBOŠ, ktorý po rýchlom brejku dvoch proti jednému nekompromisne zakončil za bezmocne sa presúvajúceho Hyláka. Asistencia: Michal Važan.
     
    18:53
    Košičania to urobili parádne a ihneď po buly sa takmer dostali do vedenia! Na hokejke mal gól Bicek, ale Čech pohotovo zareagoval a puk vyrazil, k dorážke sa následne skúsený útočník nedostal.
     
    18:48
    Martin sa bude brániť! Na trestnú lavicu odchádza na dve minúty za držanie Dvořák.
     
    06:57
    Martin sa bude brániť, na trestnú lavicu smeruje za držanie Matejka.
     
    06:57
    Košičania teraz spálili veľmi dobrú príležitosť! Puk sa na hranici pravého kruhu dostal k Cebákovi, ale ten prudkú ranu napálil iba do Čecha. Bude sa vylučovať na strane hostí.

    Veronika Pancuráková

    Branky a nahrávky: 27. Jenčík (Suja, Bartoš) – 20. Galamboš (Važan), 44. Lojek (Markovič), 60. Smrek


    HC Košice: Hylák (Melicherčík) – Štrbák (C), Cebák, Philipp, Jánošík, Šeda, Macejko, Drgoň – Jenčík, Bartoš, Spilar (A) – Lapšanský, Rachůnek, Bartánus – Sojčík, Češík, Bicek (A) – Suja, Chovan, Hrnka – Stupka
    HK VITAR Martin: Čech (Dzubina) – Matejka, Ďatelinka (C), Dvořák, Smrek (A), Brcko, Lojek, Rusina, Dlouhý – Važan, Galamboš, Markovič (A) – Podzinš, Pokrivčák, Zucker – Jokeľ, Fujerík, Illo – Šudár, Dírer, Themár

    Rozhodčí: T. Orolín – M. Korba, Rovenský
    bahis siteleri