Tisková konference k HME 2015 (kon.) | TK ČSLH k hodnocení MS U20 v Kanadě (kon.)
konec
Tisková konference k halovému mistrovství Evropy 2015

Čtvrtek 08.01.2015, 11:00Tiskové konference
    Patron Krtek!
     
    Mluvčí svazu Karolína Farská ukončuje dnešní tiskovou konferenci.
     
    Ambasadorka šampionátu a legenda české atletiky Helena Fibingerová přivádí Krtka osobně.
     
    Kromě loga se Krtek objeví i na merchandisingu HME, celý výtěžek z prodeje poté půjde na konto Nadace Zdeňka Milera, kterou založila právě Kateřina Milerová.
     
    Oficiálním patronem halového šampionátu se stává Krtek, kterého představují předseda ČAS Libor Varhaník a vnučka autora Krtka Zdeňka Milera Kateřina Milerová.
    Tisková konference v plném proudu!
     
    K dnešnímu dni začíná předprodej vstupenek na čtvrteční předprogram a Slavnostní zahájení HME 2015 v Praze. Vstupenek bude k dispozici 2000, cena je 190 korun. Slavnostní zahájení připravil režisér Michal Čech a mělo by mapovat historii české atletiky.
     
    Tomáš Janků se ujímá slova: "K dnešnímu dni je prodáno přes 90% vstupenek, přípravy probíhají podle plánu a už se těším až za 57 dní bude šampionát odstartován."
     
    Všichni účastníci už jsou na místě, tisková konference začíná.
     
    Dnes bude představen oficiální patron šampionátu – Krtek. Světoznámá postavička animovaných seriálů z dílny Zdeňka Milera se stává oficiálním patronem evropského halového mistrovství v atletice, které bude začátkem března hostit Praha
     
    Dnešní tiskové konference k Halovému mistrovství Evropy v Praze se zúčastní výkonný ředitel Tomáš Janků, předseda Českého atletického svazu Libor Varhaník a vnučka malíře Zdeňka Milera Kateřina Milerová.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 11:00.

    Jan Hlaváč