Turín – AC Milán 1:1 (kon.) | Inter – Janov 3:1 (kon.) | Atalanta BC – Chievo 1:1 (kon.)
Cagliari – Cesena 2:1 (kon.) | Fiorentina – Palermo 4:3 (kon.) | Hellas Verona – Parma 3:1 (kon.)
AS Řím – Lazio 2:2 (kon.) | Sampdoria – Empoli 1:0 (kon.) | Neapol – Juventus 1:3 (kon.)
konec
AS Řím
2:2 (0:2)
S. S. Lazio
Neděle 11.01.2015, 15:00 • Stadio Olimpico (kapacita: 82 307 diváků), Řím • Italská Serie A
Předzápasové kurzy
    Morgan De Sanctis podržel svůj tým
     
    90
    Maicon poslal školáckou chybou do skoro smrtícího protiútoku Lazio. Ve vyložené gólovce poté ztroskotal Klose na De Sanctisovi, jenž na brankové čáře vytáhl zákrok zápasu!
     
    81
    Poslední střídání na straně AS. Ze hry odchází za bouřlivého potlesku vyčerpaný Iturbe, jeho místo zaujme vytáhlý útočník Destro!
     
    76
    V případě obránce Lazia však nešlo o dlouhodobou záležitost. Spolehlivý bek se drží za stehení sval a odchází opět z hrací plochy. Jeho místo zaujme Cavanda.
     
    72
    De Rossi zboural ze zadu Mauriho za což si vykoledoval po zásluze žlutou kartu. Jeho následné protesty mu nebudou nic platné.
     
    65
    Trenér Lazia Piloli reaguje dvojstřídáním. Na hřiště posílá Kloseho s Onazim, ze hry odchází Anderson a Djordjević.
    Francesco TOTTI - 2:2
     
    63
    AS Řím právě vstřelil branku!
    Holebas si pohrál u postranní čáry s obráncem Lazia a následně poslal do vápna ukázkový centr, na který si v akrobatické pozici naskočil FRANCESCO TOTTI, jenž srovnal na 2:2! Wow! Nádherný fotbalový moment! Na straně AS propuká obrovská vlna nadšení!
    Dělovka z přímého kopu
     
    62
    Candrevovu dělovku z přímého volného kopu vyboxoval De Sanctis pouze za cenu rohového kopu.
    Lazio trefuje tyč
     
    60
    Srdce fanoušků AS Řím se opět na chvíli zastavila, naoak druhý tábor si drží hlavy! Candreva poslal před branku AS prudký centr, na který si šikovně naběhl v tísni Mauri, jenž svoji placírkou orazítkoval tyč!
     
    58
    Pjanić byl v souboji s Bibliou pozdě, a tak po ostrém střetu vyfasovává žlutou kartu.
    Marchetti měl plné ruce práce
     
    52
    Iturbe natáhl ke střele ze zhruba 35 metrů. Jeho pokus zaplaval a Marchetti měl plné ruce práce, aby tento pokus vytěsnil nad břevno!
     
    51
    Lazio je pod tlakem. Šetřit čas se rozhodl brankář Marchetti, který za to zaplatil žlutou kartou. Navíc to znamená, že si v příštím kole brankář Lazia posedí na tribuně.
    Francesco TOTTI - 1:2
     
    48
    AS Řím právě vstřelil branku!
    AS je zpět v zápase! Na centr z levé strany si naběl kapitán FRANCESCO TOTTI, který placírkou usměrnil míč do protipohybu brankáře!
     
    46
    Trenér AS sáhl o poločasové přestávce hned k dvojnásobnému střídání. Ze hřiště odešla dvojice Florenzi, Nainggolan, která nebyla příliš vidět. Místo nich přišli Ljajić se Strootmanem.
     
    39
    Nainggolan dnes není moc vidět a také byl u dvou inkasovaných branek. Svoji zlost si teď vylil na Parolovi. To neušlo pozornosti rozhodčího, jenž okamžitě přispěchal se žlutou kartou.
     
    32
    Orsato si k sobě volá i Iturbeho s Maurim, kteří dostávají také žluté napomenutí. Diváci šílí, diskuze neustávají.
     
    31
    Cana dostává ihned žlutou kartu.
     
    31
    Iturbe si pohrál s Canou, jenž ho následně poslal k zemi. Oba tábory si teď vjeli přímo na hřišti do vlasů. Jak celá situace dopadne?
    Felipe ANDERSON - 0:2
     
    29
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Tábor fanoušků Lazia je ve varu! FELIPE ANDERSON natáhl ke střele z hranice pokutového území a jeho pokus zapadl přesně k pravé tyči! De Sanctis byl na tento pokus příliš krátký!
    Stefano MAURI - 0:1
     
    25
    Lazio právě vstřelilo branku!
    Lazio využilo zaváhání Nainggolana, který ztratil zbytečné míč ve středu hřiště, čímž namazal soupeři k rychlému protiútoku. To také Lazio využilo, když na konci celé akce stál kapitán STEFANO MAURI, jenž poslal z hranice malého vápna míč bezpečně za záda brankáře AS!
    Zákrok De Sanctise
     
    20
    Candreva si udělal tréninkové kužely z Maicona i Astoriho a poté předložil míč na volného Parola, jenž z hranice pokutového území pořádně vystrašil De Sanctise. Brankář AS tento jedovatý pokus kryl až nadvakrát!
     
    16
    Iturbe přešel v souboji jeden na jednoho Andersona, jenž ho následně poslal k zemi. Obránce Lazia dostává po zásluze žlutou kartu.
    Candreva poslal míč vedle levé tyče
     
    12
    Astori chybnou rozehrávkou namazal do rychlého protiútoku Laziu. Ten táhl rychlonohý Candreva, který si v pokutovém území položil Manolase a následně poslal míč jen těsně vedle levé tyče!

    Petr Král

    Branky: 48. Totti (Strootman), 63. Totti (Holebas) – 25. Mauri (Anderson), 29. Anderson

    Karty:   32. Iturbe (ASR), 39. Nainggolan (ASR), 58. Pjanić (ASR), 72. De Rossi (ASR) – 16. Anderson (LAZ), 31. Cana (LAZ), 31. Cana (LAZ), 32. Mauri (LAZ), 51. Marchetti (LAZ)


    AS Řím: De Sanctis – Maicon, Manolas, Astori, Holebas – Pjanić, De Rossi, Nainggolan (46. Strootman) – Iturbe (81. Destro), Totti (C), Florenzi (46. Ljajić).
    Náhradníci: Skorupski – Yanga-Mbiwa, Torosidis, Cole, Strootman, Destro, Ljajić, Emanuelson, Verde, Somma, Borriello.

    S. S. Lazio: Marchetti – Basta, de Vrij (76. Cavanda), Cana, Radu – Parolo, Biglia, Mauri (C) – Candreva, Djordjević (65. Klose), Anderson (65. Onazi).
    Náhradníci: Berisha, Strakosha – Klose, Konko, Pereirinha, Onazi, Keita, Ledesma, Cataldi, Cavanda, Novaretti.

    Rozhodčí: Orsato – Tonolini, Manganelli
    bahis siteleri