Omsk – Jekatěrinburg 2:1 (kon.) | Barys – Magnitogorsk 2:3 (kon.) | Čeljabinsk – Vladivostok 3:1 (kon.)
Ufa – Kazaň 5:3 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Chabarovsk 4:2 (kon.) | Toljatti – Novosibirsk 1:3 (kon.)
Jaroslavl – Záhřeb 4:3 (kon.) | Nižněkamsk – Novokuzněck 6:0 (kon.) | Soči – Atlant 6:4 (kon.)
Viťaz – HC Slovan 2:1 (po pr.)
konec
Traktor Čeljabinsk
3:1 (0:1, 3:0, 0:0)
Admiral Vladivostok
Pondělí 12.01.2015, 15:00 • Yunost Sport Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:05
    Ve velké šanci Martin Růžička! Penkovskij mu krásně předložil kotouč mezi kruhy, český útočník, ale svojí střelu namířil jen těsně vedle Proskurjakovi branky!
     
    54:19
    Ve velké šanci se ocitl Gynge, který se snažil sám před Garnettem dostat kotouč do branky přes jeho beton. Garnett ovšem zvládl svou svatyni uhlídat a podžel svůj tým!
     
    50:02
    Denis Kuzmin dostává 2 minuty za vysokou hůl! Domácí mají možnost dvouminutové přesilové hry 5 na 4!
     
    49:36
    Osnovin ujížděl s Martinem Růžičkou dva na jednoho! Prvně jmenovaný, zvolil místo přihrávky individuální akci a jeho střílený pokus proletěl jen těsně nad pravým ramenem Proskurjakova!
     
    43:49
    Andrej Sigarov se provinil nedovoleným zákrokem a domácí budou hrát dvouminutovou přesilovou hru 5 na 4!
     
    39:02
    Ale ihned v zápětí jde domácí tým opět do čtyř! Za hákování je vyloučen Dimitrij Pestunov.
     
    37:12
    Domácí mohli navýšit své vedení ve svém oslabení! Bergfors získal na modré čáře kotouč ujel hostující obraně, ale Proskurjakova se mu překonat nepodařilo!
     
    36:44
    Domácí jdou do čtyř! Na trestnou lavici za podražení usedá domácí Piganovič!
    Andrej POPOV - 3:1
     
    35:08
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    A je to 3:1! Hostující obrana zcela zaspala, když za svými zády nechala úplně osamoceného ANDREJE POPOVA, kterého si všiml Pestunov, ten mu přihrál kotouč a Popov se svou šancí naložil nejlépe jak mohl! Asistence: Dimitrij Pestunov, Anton Glinkin
     
    32:26
    Gubarev se po pěkné individuální akci málem proháčkoval až těsně před Proskurjakova, ale na poslední chvíli domácího forvarda zastavil Ugarov!
     
    31:59
    Lisinova rána nadělala Garnettovi problémy, když tečovaný kotouč jen s velkým štěstím dokázal domácí brankář vyrazit!
     
    30:15
    Čistov našel krásnou přihrávkou Panova, který se ocitl zcela sám před Proskurjakovem, pokusil se ho překonat backhandovým blafákem, což se mu i podařilo, ale bohužel pro domácí svojí střelu poslal těsně vedle!
    Martin RŮŽIČKA - 2:1
     
    25:30
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    A Čeljabinsk během mála minut otáčí stav utkání na 2:1! Penkovskij vyslal přihrávkou po pravém mantinelu MARTINA RŮŽIČKU, který přebruslil všechny hostující obránce, natlačil se až před Proskurjakova, kterého backhandovým blafákem překonává! Asistence: Artem Penkovskij
    Vjačeslav OSNOVIN - 1:1
     
    22:05
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Domácí tým ihned v úvodu druhé třetiny vyrovnává! Penkovskij nabil zpětnou přihrávku přímo na hokejku VJAČESLAVA OSNOVINA, který tvrdou ránou překonává Proskurjakova! Asistence: Artem Penkovskij, Gregor Martynov
     
    20:19
    Ihned v úvodu obrovská šance domácích! A opět u toho byla první pětka domácích! Panov vystřelil na Proskurjakova, ten nedokázal udržet kotouč ve své výstoroji. Puku se zmocnil Pare, který obkroužil celou branku a backhandem se snažil zakončit, ovšem tohle mu překazil brankář hostů Proskurjakov, který se výtečně přemístil a zachránil tak svůj tým!
     
    19:32
    A opět první lajna domácích, která nadělala hostům velké problémy! Panov vystřelil tvrdou ránu na Proskurjakova, který vyrazil kotouč pouze před sebe, naštěstí pozorná obrana hostů odvrací kotouč daleko pryč od své branky!
     
    17:26
    Velká šance domácích a v ní Kokujov! Dnes velmi aktivní Pare šikovně hledal před brankou právě Kokujova, který nedokázal poskakující kotouč na brankovišti dostat za Proskurjakovi záda!
     
    15:05
    Domácí si zahrají přesilovku! Na trestnou lavici usedá za podražení Sean Heshka.
    Niclas BERGFORS - 0:1
     
    12:39
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Vladivostok využívá přesilovou hru! Richard Gynge přihrál před branku NICLASI BERGFORSOVI, který zamíchal před Garnettem kotoučem a následně bezpečně zavěsil do jeho branky! Stav utkání 0:1! Asistence: Richard Gynge
     
    12:09
    A hosté budou hrát přesilovou hru 4 na 3! Na trestnou lavici totiž usedá domácí Glinkin!
     
    11:38
    Stav hráčů na ledě se vyrovná! Na trestnou lavici míří hostující hráč Wandel.
     
    11:28
    Na trestnou lavici usedá domácí hráč Borodkin. Hosté budou mít výhodu první přesilové hry v dnešním utkání.
     
    11:22
    Lisin ujel všem svým protivníkům po pravé straně mantinelu, poslal přihrávku na své spoluhráče podél brankoviště, kotouč, ale bohužel pro hosty nikdo netečoval a domácí v poklidu vyhazují.
     
    07:27
    Obrovská šance Traktoru! Pare dostal kotouč před úplně odkrytou branku, kotouč se snažil usměrnit pod břevno, ale výtečný zákrok Proskurjakova, kazí domácím gólovou radost!

    Marek Pavlica

    Branky a nahrávky: 23. Osnovin (Penkovskij, Martynov), 26. Růžička (Penkovskij), 36. Popov (Pestunov, Glinkin) – 13. Bergfors (Gynge)


    Traktor Čeljabinsk: Garnett (Demšenko) – Quint, Borodkin, Kondratěv, Piganovič, Vasilčenko, Martynov, Davydov – Čistov, Pare, Panov – Popov, Pestunov, Glinkin – Růžička, Osnovin, Penkovskij – Gubarev, Kruchinin, Kokujov
    Admiral Vladivostok: Proskurjakov (Nalimov) – Glazkov, Kolář, Osipov, Heshka, Kuzmin, Zemčjonok, Lisov – Bergfors, Zubov, Gynge- Lisin, Wandell, Makarov – Gorošanskij, Ušenin Vj. , Ušenin Vl. , – Ugarov, Sigarev, Kuzněcov
    bahis siteleri