Omsk – Jekatěrinburg 2:1 (kon.) | Barys – Magnitogorsk 2:3 (kon.) | Čeljabinsk – Vladivostok 3:1 (kon.)
Ufa – Kazaň 5:3 (kon.) | Chanty-Mansijsk – Chabarovsk 4:2 (kon.) | Toljatti – Novosibirsk 1:3 (kon.)
Jaroslavl – Záhřeb 4:3 (kon.) | Nižněkamsk – Novokuzněck 6:0 (kon.) | Soči – Atlant 6:4 (kon.)
Viťaz – HC Slovan 2:1 (po pr.)
konec
Salavat Julajev Ufa
5:3 (1:1, 2:0, 2:2)
Ak Bars Kazaň
Pondělí 12.01.2015, 15:00 • Ufa-Arena, Ufa • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:51
    Ještě jednou se rozhodčí rozhodli vyloučit. Dvě minuty za sekání obdržel Gluchov (UFA).
    Alexander KUTUZOV - 5:3
     
    59:41
    Ufa právě vstřelila branku!
    Nakonec domácí utnuli odpor soupeře včas. Do prázdné branky se trefil ALEXANDER KUTUZOV poté, co Kazaň mizerně rozehrála ve středu hřiště. Bez asistence.
     
    58:53
    Emoce nyní vzplanuly naplno. Oba týmy urputně bojovaly o puk u střídaček, až se strhla mela. Kulda (UFA) si tam něco vyříkával s Brookbankem (KZN), oba dostávají dvě minuty za hrubost.
    Michail VARNAKOV - 4:3
     
    57:53
    Kazaň vstřelila branku!
    Bleskově využitá početní výhoda! Zbývají poslední dvě minuty do konce a bude to ještě velké drama. MICHAIL VARNAKOV si gól za svou aktivitu určitě zasloužil. Vlastně jen u vzdálenější tyčky po krásné křižné přihrávce Kosticyna zakončil do prázdné branky, neboť Sochatskij se již nestačil přemístit. Asistence: Sergej Kosticyn, Konstantin Kornějev.
     
    57:43
    Nilsson na střídačce, hosté budou hrát šest proti čtyřem!
     
    57:43
    Tohle je dost nepříjemná záležitost pro domácí. Tolpeko (UFA) se totiž dopustil jasného faulu, a nabídl tak Kazani přesilovku. Dvě minuty obdržel za hákování.
    Igor MIRNOV - 4:2
     
    54:02
    Kazaň vstřelila branku!
    Hosté ještě tohle utkání dramatizují. Zacharčuk předal puk na Obuchova, ten následně adresoval střílenou přihrávku před branku, kde se ocitl IGOR MIRNOV, jenž bekhendem pohodlně zakončil podél betonu ležícího Sochatského. Ten tedy až nyní inkasoval, jinak celou třetí třetinu chytal výtečně. Asistence: Dmitrij Obuchov, Stěpan Zacharčuk.
     
    47:58
    AK Bars bude mít jednu z posledních šancí, jak se vrátit zpátky do vedení. Má přesilovku, neboť Gluchov (UFA) obdržel dvě minuty za zdržování hry, když vyhodil puk mimo hrací plochu.
    Teemu HARTIKAINEN - 4:1
     
    46:27
    Ufa právě vstřelila branku!
    A je zřejmě definitivně rozhodnuto. Kazaň nevyčistila prostor před svou branku, nahození Kirilla Kolcova tak skončilo po zákroku Nilssona u TEEMU HARTIKAINENA, který protlačil puk do prázdné sítě. Asistence: Kirill Kolcov, Dmitrij Makarov.
     
    46:05
    Hostující obrana úplně zapomněla na Slepyševa! Tomu byla adresována naprosto parádní přihrávka přes celé kluziště. Tvrdě vypálil od modré čáry, ale branku Nilssona netrefil.
     
    45:32
    Domácí si zahrají další početní výhodu. Na trestné lavici je Brookbank (KZN) kvůli hákování.
     
    41:44
    Další parádní zákrok Sochatského! Azevedo tvrdě vypálil, nicméně domácí gólman zasáhl. K dorážce se tlačil Konstantin Kolcov, byl ovšem nakonec ubráněn.
     
    40:56
    Tohle byl velmi dobrý zákrok domácího gólmana! Pěknou kombinací se Varnakov dostal ke střele z mezikruží, ale na skvěle přesunujícího se Sochatského nakonec nevyzrál. Byl přitom ve stoprocentní pozici.
     
    39:33
    V závěru této třetiny vidíme ještě jedno vyloučení. Hartikainen (UFA) se dopustil hry vysokou holí.
     
    37:11
    Tohle myslel Varnakov opravdu výtečně! Byl v dost složité pozici, takže si puk prohodil mezi nohama a snažil se zakončit forhendem. Neuspěl, ale kdyby ano, kandidovala by tahle akce na gól roku.
     
    33:20
    Malychin se dostal do dobré střelecké příležitosti! Najel si do středu, odtud vypálil, ale trefil pouze gólmana Sochatského. Teď měli domácí štěstí, že hostující forvard nepřidal druhou trefu Kazaně.
     
    31:01
    Malychin (KZN) je dalším potrestaným hráčem, menší trest obdržel za krosček.
     
    28:13
    Výborná pozice pro hostujícího Vránu! Ten byl v mezikruží úplně sám, jenže odtud nezamířil mezi tři tyče. Velká škoda pro AK Bars.
     
    27:27
    Bodrov (UFA) je prvním vyloučeným na straně domácího celku. Ovdržel dvouminutový trest za hákování.
    Anton SLEPYŠEV - 3:1
     
    26:48
    Ufa právě vstřelila branku!
    Domácí se dostali do lehkého přečíslení a to využili. Vedou již o dvě branky! Hartikainen adresoval z pravé strany bekhendem jemnou žabičku do středu na najíždějícího si ANTONA SLEPYŠEVA, který díky důrazu dotlačil puk za brankovou čáru. Asistence: Teemu Hartikainen, Dmitrij Makarov.
    Děnis TOLPEKO - 2:1
     
    23:02
    Ufa právě vstřelila branku!
    Domácí hala propuká v nadšení! Panečku, to byla ale střela. DĚNIS TOLPEKO se dostal k puku na pravé straně po přihrávce od Chlystova a usměrnil puk přesně k tyčce. Nilsson byl mezi třemi tyčemi zase naprosto bez šance. Asistence: Děnis Chlystov.
    Justin AZEVEDO - 1:1
     
    17:25
    Kazaň vstřelila branku!
    Konstantin Kolcov u mantinelu dobře zabojoval o puk, viděl, jak si na pravý kruh ze středu najíždí JUSTIN AZEVEDO, který následnou střelou tahem překonal pozdě reagujícího Sochatského. Měl až moc času na to, aby mohl zamířit, a jednoduše trestal. V závěru prvního dějství se hostům podařilo srovnat stav. Asistence: Konstantin Kolcov, Vladimir Děnisov.
     
    17:09
    Teď měli domácí velkou kliku! Děnisovova rána se odrazila od zadního mantinelu k jednomu ze spoluhráčů, který objel branku a chtěl zasunout u druhé tyčky do prázdné brány. Sochatského beton ale byl na správném místě.
     
    09:34
    Další přerušení během krátké chvíle. Na trestnou lavici musel odejít kvůli hře vysokou holí Varnakov (KZN).
     
    08:24
    Hartikainen si sjížděl podél pravé strany, snažil se přihrávat před branku, ale závar nakonec v branku nevyústil. Škoda, Kirill Kolcov do puku jen tak lehce drcl a neusměrnil ho do branky.
    Alexander KUTUZOV - 1:0
     
    02:42
    Ufa právě vstřelila branku!
    Na tuhle bombu neměl hostující brankář Nilsson nárok. Pihlström zpoza branky našel svou přihrávku na pravém kruhu najíždějícího si ALEXANDERA KUTUZOVA, který z jedničky usměrnil svou pumelici přesně do horního růžku. Snový start pro Salavat Julajev. Asistence: Antti Pihlström, Jevgenij Skačkov.
     
    01:24
    Azevedo (KZN) se dopustil podražení. Domácí tak budou mít k dispozici hned zkraje utkání první přesilovku.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 3. Kutuzov (Pihlström, Skačkov), 24. Tolpeko (Chlystov), 27. Slepyšev (Hartikainen, Makarov), 47. Hartikainen (Kir. Kolcov, Makarov), 60. Kutuzov – 18. Azevedo (Kon. Kolcov, Děnisov), 55. Mirnov (Obuchov, Zacharčuk), 58. Varnakov (Kosticyn, Kornějev)


    Salavat Julajev Ufa: Sochatskij (Irving) – Višněvskij, Bodrov, Kulda, Heikkinen, Kir. Kolcov, Kutuzov, Vasilevskij – Chlystov, Tolpeko, Gluchov – Skačkov, Sjomin, Pihlström – Makarov, Slepyšev, Hartikainen – Golovanov, Pankov, Ankudinov
    Ak Bars Kazaň: Nilsson (Garipov) – Děnisov, Rylov, Nikulin, Kornějev, Zacharčuk, Brookbank – Gluchov, Obuchov, Malychin – Svitov, Kon. Kolcov, Lukojanov – Mirnov, Vrána, Burmistrov – Varnakov, Azevedo, Kosticyn

    Rozhodčí: Bělov, Olenin – Metalnikov, Sirotkin
    bahis siteleri